-
- Konu Sahibi Perilice567
Analar ne evlatlar doğuruyomuş. Bana yazıklar olsunşimdi 15 yaşında annne olmuşsunuz. o yaşta anne olup bebek bakmak ve büyütmek,zor birde üstüne okul.
ve ilk eşten şiddet devamlı.
sonra, üniversiteyide bitirmek.
mucizemi desem ne desem artık
mucizeler arada oluyor demekkiAnalar ne evlatlar doğuruyomuş. Bana yazıklar olsun
birde o ara üniversiteyi bitiriyor.bu konu fake bence. ortaya karışık yapmış bütün evlilik geçimsizliklerinden. konu sahibi anne, 3 ayda tanıştığı biriyle evleniyor, kaynının bekar evinde çocuğuyla yaşıyor, kavga gürültü küfürleşmeye kadar gidiyor ama ortada çocuktan eser yok. 20 li yaşlarda 3-4 yaşında olan çocuk birden nereye kayboldu, hiç bir etkisi, tepkisi yok. bir daha ki sefere hikaye geliştirirken bir annenin ilk önceliğinin çocuğu olduğunu, ve konu içine kötü ikinci eşin çocukla ilgili sorunlar yaşayabileceğini eklemeyi de unutmayın.
Aynen öyle valla. Üstelik konun başında çocuğunu babasının görmek istemediğini söyledi fakat bu süreçte çocuk ne oldu hiç bahsetmemişmucizeler arada oluyor demekki
şiddetin içinde bir çocuk ve üsteliik anne.evli.. bu yaşamda okulu bitiriyor. o döven adamda buna izin veriyor.
Ilk evliligimde cok kucuk yasda evlenmistim.Cocugun 4 yasinda sen 20 yasindaydin?
O nasil oluyor
Tabiki fake degilim. O kadar caresiz kaldimki burda yazmak istedim. Baktim herkes yaziyor bende dedim bir denim. Bu arada ben Turkiyede yasamiyorum. Yurtdusinda buyudum orda orta okulu 15 yasinda bitirip ailem istemesede biriyle kactim.Erinmedenn okudum vsla
Ins fake fakan deilsnizdir.
Saygi kalmamis zaten aranızda . Peki halasigile gttniz mo?
o zaman evli değildin. bebek olduğundaTabiki fake degilim. O kadar caresiz kaldimki burda yazmak istedim. Baktim herkes yaziyor bende dedim bir denim. Bu arada ben Turkiyede yasamiyorum. Yurtdusinda buyudum orda orta okulu 15 yasinda bitirip ailem istemesede biriyle kactim.
Erinmedenn okudum vsla
iste bugun gitmeliyiz ama esim oyle deyince neden gidim diye dusundum. Mademki istemiyor diye.Erinmedenn okudum vsla
Lise 1 de falan mı evlendin sen ?
Hahaha sinirlerim bozuldu konunun hepsini okuyamadım. Sevdaya niye kızdın sonrasını okuyup özetleyecek olan biri varsa beri gelsin
konuyu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Foto roman tadında olmuş itiraf evlilikte saygı bitmiş zaten sevgide yok gibi gözüküyor en mantıklısı boşanmanız başkalarının ağzına bakan adamdan koca olmaz.14-15 yaşında mı evlendiniz ilk evliliğiniz bayağı erken bir yaş ..
Çok uzundu ama okudum. Pek de kısa kısa anlatmamışsınız yalnız.
Tuhaf olan eşinizin her kavgada bir bavulla kardeşlerine gitmesi, daha da tuhaf olan her seferinde sizin çağırmanız. Evin bir köşesinde o bavul duruyor mu hep?
Eşiniz o evden gitmek için fırsat kolluyormuş resmen. Siz de çocuk gibi çekiyormuşsunuz nazını.
Kavga sebepleriniz basit, tepkiler büyük. Yani iletişim probleminiz var. Eşiniz de istemediğine göre bir şey yapılamaz.
Zaten kendi aklıyla hareket edemeyen bir çocukla ne kadar sürer ki?