Ay Allah askına fake olsunSelam arkadaşlar..ben daha oncede konu acmiştim..şimdi bu gun eşimle konuştuk, tartıştık biraz ..probleerimizden konu açıldı ve bana isemiyosan niye yanimdasin o zaman diye sordu.bende cocuklar kucuk diye cevap verdim.. o zaman bırakıp gtmeyi düşünüyosan söyle ev almiyim .o kadar borc altina girmiyim.cocuklar kücükken gitki bilmesinler seni dedi..cok uzuldum burda .annemler gelene kadar vaktin var dedi.(boşanm karari icin yani ya evet ya hayir)bu arada annesi ve babasi koydeler.
E cocuklari gostermiycekmisin dedim hayir dedi goruntulu gosteririm belki dedi...
Ama cok uzgunum cocuklarimdan ayrilacağim icineşimi hic sevemedim.yatağa gönül rizamla hic girmedim.hep tartişmalarimizda dayak atmasida bu yüzden oluyodu.. yalandan da olsa gülmeye calişiyodum o işten gelince ve yahut evde ama beceremiyodum..hep suratim asık cunki.. biliyorum hataliyim bende sevemedim onu ama iş işten gecti ... geriye nasil iş bulup kendi ayaklarim ustunde dura bilirim onu araştiriyorum... ben vatandaşliğada baş vurdum.acaba fabrikalarda tekstil yerlrnde işe alırlarmı beni? ☹
Trde hangi mahkeme kücücük cocukları babaya veriyor pardonda?Yok turkiyedeyim ben.istanbulda yasiyorum .aslen azerbaycanliyim
İnşallah Allah yardımcınız olsun ama ne olur elinizden geleni yapın illaki bir yol vardır . Hiçbir anne ayrilmamali evladındanLutfen oyle demeyin.benim arkamda ailem durmuyor.ve yabanciyim.haklarim yok .bende istemezdim boyle bi hayatm olsun
Vatandaslık al diyenleri de hic anlamadım.
Yolgecen hanı oldu zaten memleket,herkesi kucaklıyorz masallah!
Ya bence düpedüz kedi fare oynuyor.Vatandasligi almadan bosanma, deport oluyo mu Azerbaycanla bilmiyorum ama gonderilirsen cocuklari hic goremezsin
Para yok, aile yok, destek yok, gidecsk yer yok, cesaret hic yok, yabanci ulkeds hakki yok, oyle sana, bana klavyenin arkasindan geldigi kadar kolay degil hayat her zaman.Ya bence düpedüz kedi fare oynuyor.
Dik dur. Boşanalım okey, uluslararası mahkeme açarım sıkıntı yok de direkt öfke nöbeti geçirecek boşayamazsın beni de sevmedin de.
Çok yumuşak davranıyorsun. Çocuk gösterecek misin yok hıı peki.
Sana zaman verdim annem gelene kadar düşün, peki.
Evliyken de her şeye o karar vermiş sen uymuşsın şimdi boşanırken de.
İstersem beş gün düşünürüm sanane yani.
Şaşırt onu tavrınla.
Tükürür ağzına alırım çocuklarımı diye
Adam bunları bildiği için böyle işte. Arkadaş biraz diklense geri basar.Para yok, aile yok, destek yok, gidecsk yer yok, cesaret hic yok, yabanci ulkeds hakki yok, oyle sana, bana klavyenin arkasindan geldigi kadar kolay degil hayat her zaman.
Çünkü ayni fikirde degilim, buna karsit fikirli olmak deniyor, sizin mesajinizin ustune yorum yapilamayacagini bilmiyodum, cok pardonAdam bunları bildiği için böyle işte. Arkadaş biraz diklense geri basar.
Bunlar yok senim her dediğine muhtacım diyor onun yerine yolunu buluruma bağlasa adam bu kadar rahat konuşamaz.
Cesaret bulsun diye söyledim.
Ne demek istediğimi anlamayıp beni eleştrmeniz çok garip.
Konu sahibi herkesten fikir istiyor.
Siz niye benle aynı fikirde değilsin diye beni eleştiriyorsunuz.
Yorum yapmakla itham etmek farklı şeylerdir. Vaktim olsa izah etmek isterdim, googlelamanızı rica edeceğim.Çünkü ayni fikirde degilim, buna karsit fikirli olmak deniyor, sizin mesajinizin ustune yorum yapilamayacagini bilmiyodum, cok pardon
İthami bi altini cizip gonderir misin nerde yapmisim? Hayat sana bana oldugu kadar ona kolay degil derken mi? Bence sen konuyu bi oku eger okumadıysan, sonra karar ver itham mi, gercek mi? Sonra bi de seye karar ver, hem fiziksel hem cinsel siddete kolayca maruz birakan bi adam diklenmeni ne kadar ciddiye alir. Benim de vaktim.var ama halim yok, istersen iyi geceler.Yorum yapmakla itham etmek farklı şeylerdir. Vaktim olsa izah etmek isterdim, googlelamanızı rica edeceğim.
Senin durumun bu kadınınkiyle bir değil.Insanlarin ne Yaşadiklarini bilmeden, yarğilamayin. Lütfen
Sevindim.
Uzaktan bakinça Denizin Suyu Mavi görüniyor.
Yavaş...Ay Allah askına fake olsun
Aa göstermicen mi?humm tmm ozman mı dediniz gercekten?Bu nasıl analık ya pardonda?
Dayak yiyip oturmanızdan bile daha igrenc su yaptıgınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?