Şakamı evlatlarından bu kadar çabuk vazgeçebilmen garip ayrıca madem sevmedin niye çocuk yaptın hemde 1 tane bile degil gönülsüz girilen yataga göre garip üzerine ceket atsa hamile mi kaldın naaaptınSelam arkadaşlar..ben daha oncede konu acmiştim..şimdi bu gun eşimle konuştuk, tartıştık biraz ..probleerimizden konu açıldı ve bana isemiyosan niye yanimdasin o zaman diye sordu.bende cocuklar kucuk diye cevap verdim.. o zaman bırakıp gtmeyi düşünüyosan söyle ev almiyim .o kadar borc altina girmiyim.cocuklar kücükken gitki bilmesinler seni dedi..cok uzuldum burda .annemler gelene kadar vaktin var dedi.(boşanm karari icin yani ya evet ya hayir)bu arada annesi ve babasi koydeler.
E cocuklari gostermiycekmisin dedim hayir dedi goruntulu gosteririm belki dedi...
Ama cok uzgunum cocuklarimdan ayrilacağim icineşimi hic sevemedim.yatağa gönül rizamla hic girmedim.hep tartişmalarimizda dayak atmasida bu yüzden oluyodu.. yalandan da olsa gülmeye calişiyodum o işten gelince ve yahut evde ama beceremiyodum..hep suratim asık cunki.. biliyorum hataliyim bende sevemedim onu ama iş işten gecti ... geriye nasil iş bulup kendi ayaklarim ustunde dura bilirim onu araştiriyorum... ben vatandaşliğada baş vurdum.acaba fabrikalarda tekstil yerlrnde işe alırlarmı beni? ☹
Yurtdışındalar anladığım kadarıyla. Sanki çocuk yardımı için adam da çocukları almak istiyor gibi hissettim ben bilemedim.Şakamı evlatlarından bu kadar çabuk vazgeçebilmen garip ayrıca madem sevmedin niye çocuk yaptın hemde 1 tane bile degil gönülsüz girilen yataga göre garip üzerine ceket atsa hamile mi kaldın naaaptın
Madem sevmiyordunuz neden çocuk yaptiniz? 2 tane sonucda Olan cocuklara oldu size birsey olmadı !Selam arkadaşlar..ben daha oncede konu acmiştim..şimdi bu gun eşimle konuştuk, tartıştık biraz ..probleerimizden konu açıldı ve bana isemiyosan niye yanimdasin o zaman diye sordu.bende cocuklar kucuk diye cevap verdim.. o zaman bırakıp gtmeyi düşünüyosan söyle ev almiyim .o kadar borc altina girmiyim.cocuklar kücükken gitki bilmesinler seni dedi..cok uzuldum burda .annemler gelene kadar vaktin var dedi.(boşanm karari icin yani ya evet ya hayir)bu arada annesi ve babasi koydeler.
E cocuklari gostermiycekmisin dedim hayir dedi goruntulu gosteririm belki dedi...
Ama cok uzgunum cocuklarimdan ayrilacağim icineşimi hic sevemedim.yatağa gönül rizamla hic girmedim.hep tartişmalarimizda dayak atmasida bu yüzden oluyodu.. yalandan da olsa gülmeye calişiyodum o işten gelince ve yahut evde ama beceremiyodum..hep suratim asık cunki.. biliyorum hataliyim bende sevemedim onu ama iş işten gecti ... geriye nasil iş bulup kendi ayaklarim ustunde dura bilirim onu araştiriyorum... ben vatandaşliğada baş vurdum.acaba fabrikalarda tekstil yerlrnde işe alırlarmı beni? ☹
Yok turkiyedeyim ben.istanbulda yasiyorum .aslen azerbaycanliyimYurtdışındalar anladığım kadarıyla. Sanki çocuk yardımı için adam da çocukları almak istiyor gibi hissettim ben bilemedim.
Vatandaslik icin gereken sureyi sartlari doldurdun mu?Yok turkiyedeyim ben.istanbulda yasiyorum .aslen azerbaycanliyim
Kendim tek bakamam .hem eşimin ailesi hic izin vermezler almaya kalksam bileÇocuklarınizi neden bırakıyorsunuz
Basvurdum sadece toplantiya cagiracaklar.sonra işlem devam edecekVatandaslik icin gereken sureyi sartlari doldurdun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?