• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşaniyoruz galiba

Selam arkadaşlar..ben daha oncede konu acmiştim..şimdi bu gun eşimle konuştuk, tartıştık biraz ..probleerimizden konu açıldı ve bana isemiyosan niye yanimdasin o zaman diye sordu.bende cocuklar kucuk diye cevap verdim.. o zaman bırakıp gtmeyi düşünüyosan söyle ev almiyim .o kadar borc altina girmiyim.cocuklar kücükken gitki bilmesinler seni dedi..😣 cok uzuldum burda .annemler gelene kadar vaktin var dedi.(boşanm karari icin yani ya evet ya hayir)bu arada annesi ve babasi koydeler.
E cocuklari gostermiycekmisin dedim hayir dedi goruntulu gosteririm belki dedi...
Ama cok uzgunum cocuklarimdan ayrilacağim icin😣 eşimi hic sevemedim.yatağa gönül rizamla hic girmedim.hep tartişmalarimizda dayak atmasida bu yüzden oluyodu.. yalandan da olsa gülmeye calişiyodum o işten gelince ve yahut evde ama beceremiyodum..hep suratim asık cunki.. biliyorum hataliyim bende sevemedim onu ama iş işten gecti ... geriye nasil iş bulup kendi ayaklarim ustunde dura bilirim onu araştiriyorum... ben vatandaşliğada baş vurdum.acaba fabrikalarda tekstil yerlrnde işe alırlarmı beni? ☹
Evlat edinmek için insan başvuru yapsa süründürürler yillarca. Her bakimdan o çocuğa iyi aile olacakmisin, akli dengen yerinde mi, maaş iyi mi diye sorgularlar. Ama işte insanin kendi çocuğu olunca rizasiz da doğurur, elinde 5 kuruş yokken de, sevmediyi insanla da. Ve bir anne evlatlarindan ayri kalma fikrini düşüne biliyorsa bu sorgulanmali. Daha çocuksun. Belli ki olgun da değilsin.
Diger konu çocuklarin kimde kalacagi paşanin keyfine gore değil. Ve cocuklari gostermemek gibi bir hakki da yok. Ne olursa olsun anne olduğunuzu umutmayin.

Nasıl yani?? Ciddi misin? 😱😱😱
O üye tutturmuş bir "bizde boşanma yok..ailem beni siler"! Adam fantazi olarak yatakta kayınvalidesinin olduğu tarzında iğrenç birşeyler söylemiş..muhtemelen ailedeki diğer kadınları da hayal ettiğini söylemiştir..bu arkadaş da babasına "boşanmayayım da damadın senin karına diğer kızlarına kadar yürüsün mü ?" demiyor da sırra kadem basıyor ..neyse o da birşey 🤷‍♀️

Selam arkadaşlar..ben daha oncede konu acmiştim..şimdi bu gun eşimle konuştuk, tartıştık biraz ..probleerimizden konu açıldı ve bana isemiyosan niye yanimdasin o zaman diye sordu.bende cocuklar kucuk diye cevap verdim.. o zaman bırakıp gtmeyi düşünüyosan söyle ev almiyim .o kadar borc altina girmiyim.cocuklar kücükken gitki bilmesinler seni dedi..😣 cok uzuldum burda .annemler gelene kadar vaktin var dedi.(boşanm karari icin yani ya evet ya hayir)bu arada annesi ve babasi koydeler.
E cocuklari gostermiycekmisin dedim hayir dedi goruntulu gosteririm belki dedi...
Ama cok uzgunum cocuklarimdan ayrilacağim icin😣 eşimi hic sevemedim.yatağa gönül rizamla hic girmedim.hep tartişmalarimizda dayak atmasida bu yüzden oluyodu.. yalandan da olsa gülmeye calişiyodum o işten gelince ve yahut evde ama beceremiyodum..hep suratim asık cunki.. biliyorum hataliyim bende sevemedim onu ama iş işten gecti ... geriye nasil iş bulup kendi ayaklarim ustunde dura bilirim onu araştiriyorum... ben vatandaşliğada baş vurdum.acaba fabrikalarda tekstil yerlrnde işe alırlarmı beni? ☹
Eski konunuda okudum, çok mutsuzsun bu şekilde bu adamla olmaz , birde eşinin ailesi ile yaşaman da ayrı bir dert , eşinle anlaş geleceğini güvene almaya çalış boşanırken, çocukların konusunda da iyi düşün, umarım esin çocukları sana gösterir ayrılacaksan bile mahkemede bu şartla ayrıl, kendine iş bul çalış, yani içim el vermedi o adamla ve ailesi ile yasa demeye, Allah yardımcın olsun inşallah...

Öyle şeyler yazıyorsunuzki bazı konular beni kk dan soğutuyor. 🤦🏻‍♀️

Tamam eleştirmek için söylemiyorum. Belli ki çöpsüz üzümsünüz türkiye de yani çocuğa baktıracak kimseniz yok siz çalışsanız. Çocuğa baksanız nasıl geçineceksiniz. Zaten gerekli şartlarınız olmadığı için çocukları size vereceklerini de düşünmüyorsunuz.

Vatandaşlık yok. Eşiniz sizin bu kadar çaresiz olduğunuzun farkında. Git kendi başına bak diyor.

Çok sıkıntılı bir hayat. Ah güzelim ya hiç elinden tutan olmadı mk buralara kadar sürüklenirken kimse elinden tutmadı mı.

Eşini sevmek zorunda değilsin. Ama belki de linç yiycem ama bu kadar çaresizken gitmezdim ben. En azından evlatlarımı kendim büyütürdüm. İnsanlar evlatları için nelere katlanıyor. Ama senin kadar çaresizsem bunu yapardım. Bu noktaya düşmeyi sen seçtin o ayrı.

Bazi konular cidden sac yolmalik :KK34:hicbir kadin tek basina bakamayacagi cocugu dogurmasin. Esiniz yarin pat diye ölse cocuklari kime birakacaktiniz?
Onu bile seçme şansı olmamış ki. Kadının kendi hayatı üzerinde hiçbir hakkı yok. Çocuklarını babasına bırakıp başının çaresine bakmaya çalışsa kimse bu kadını yargılayamaz. Herkese seçme hakkı verilmiyor malesef, bazıları da birini seçmek öbüründen geçmek zorunda.

Onu bile seçme şansı olmamış ki. Kadının kendi hayatı üzerinde hiçbir hakkı yok. Çocuklarını babasına bırakıp başının çaresine bakmaya çalışsa kimse bu kadını yargılayamaz. Herkese seçme hakkı verilmiyor malesef, bazıları da birini seçmek öbüründen geçmek zorunda.

Kadin siginma evine gidebilir mesela.

Kadin siginma evine gidebilir mesela.
Kadın sığınma evi şartları öyle çok iyi değil. Bir de çocuklar ile gitmek daha zor, çocukları oraya sürüklemese daha iyi. Elinde hiçbir şey yok, adamın huyuna giderse iyi geçinir gibi sanki, vatandaşlık alıp iş bulana kadar katlansa yeter.

Pardon da çocukları nasıl göstermiyor seni bu kadar nasıl empoze ediyor veya seni neden bu kadar eziyor ki, o kim köpek de bana evladımı belki görüntülü konuştururum diyor. Burası muz cumhuriyetimi. Kanun da bile yeri yok. Sen nasıl bunu kabul edebiliyorsun bacim

Çocuk bi tek onun çocuğu mu ne hakla göstermiyor? Mahkemenin sana vermesi için uygun şartları sağlarsan sen, görür o zaman kim kime göstermiyor

Kadın sığınma evi şartları öyle çok iyi değil. Bir de çocuklar ile gitmek daha zor, çocukları oraya sürüklemese daha iyi. Elinde hiçbir şey yok, adamın huyuna giderse iyi geçinir gibi sanki, vatandaşlık alıp iş bulana kadar katlansa yeter.

Türkiyedeki yasal sürecleri burda avukat olan arkadaslar daha iyi bilir. Ama cocuklari adama birakip gitse, sonradan almasi daha da zor olmaz mi. Kadin siginma evleri ideal degil belki ama en azindan koruma altinda olurlar

Türkiyedeki yasal sürecleri burda avukat olan arkadaslar daha iyi bilir. Ama cocuklari adama birakip gitse, sonradan almasi daha da zor olmaz mi. Kadin siginma evleri ideal degil belki ama en azindan koruma altinda olurlar
Şartlarını iyileştirirse alabilir sanki, şu durumda o çocuklar ile kapıdan çıkması, çıksa da dayanması çok çok zor.

O üye tutturmuş bir "bizde boşanma yok..ailem beni siler"! Adam fantazi olarak yatakta kayınvalidesinin olduğu tarzında iğrenç birşeyler söylemiş..muhtemelen ailedeki diğer kadınları da hayal ettiğini söylemiştir..bu arkadaş da babasına "boşanmayayım da damadın senin karına diğer kızlarına kadar yürüsün mü ?" demiyor da sırra kadem basıyor ..neyse o da birşey 🤷‍♀️
Öyle bir anda sırra kadem basmak kolay mı ?? Ben pek inanamadim... Eski konusunu da okudum inandırıcı gelmedi ya. Ağzına falan da çişini yapmış kocası...

Öyle bir anda sırra kadem basmak kolay mı ?? Ben pek inanamadim... Eski konusunu da okudum inandırıcı gelmedi ya. Ağzına falan da çişini yapmış kocası...
Çocuğu yoktu, Avrupa'da yaşıyor, çok da zor değil.

Back