- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.876
- 598
Senin durumun bu kadınınkiyle bir değil.
Kocan anneni hayal ederek senle sevişiyor. Yapma Allasen .
Evlat edinmek için insan başvuru yapsa süründürürler yillarca. Her bakimdan o çocuğa iyi aile olacakmisin, akli dengen yerinde mi, maaş iyi mi diye sorgularlar. Ama işte insanin kendi çocuğu olunca rizasiz da doğurur, elinde 5 kuruş yokken de, sevmediyi insanla da. Ve bir anne evlatlarindan ayri kalma fikrini düşüne biliyorsa bu sorgulanmali. Daha çocuksun. Belli ki olgun da değilsin.Selam arkadaşlar..ben daha oncede konu acmiştim..şimdi bu gun eşimle konuştuk, tartıştık biraz ..probleerimizden konu açıldı ve bana isemiyosan niye yanimdasin o zaman diye sordu.bende cocuklar kucuk diye cevap verdim.. o zaman bırakıp gtmeyi düşünüyosan söyle ev almiyim .o kadar borc altina girmiyim.cocuklar kücükken gitki bilmesinler seni dedi..cok uzuldum burda .annemler gelene kadar vaktin var dedi.(boşanm karari icin yani ya evet ya hayir)bu arada annesi ve babasi koydeler.
E cocuklari gostermiycekmisin dedim hayir dedi goruntulu gosteririm belki dedi...
Ama cok uzgunum cocuklarimdan ayrilacağim icineşimi hic sevemedim.yatağa gönül rizamla hic girmedim.hep tartişmalarimizda dayak atmasida bu yüzden oluyodu.. yalandan da olsa gülmeye calişiyodum o işten gelince ve yahut evde ama beceremiyodum..hep suratim asık cunki.. biliyorum hataliyim bende sevemedim onu ama iş işten gecti ... geriye nasil iş bulup kendi ayaklarim ustunde dura bilirim onu araştiriyorum... ben vatandaşliğada baş vurdum.acaba fabrikalarda tekstil yerlrnde işe alırlarmı beni? ☹
Nasıl yani?? Ciddi misin?Senin durumun bu kadınınkiyle bir değil.
Kocan anneni hayal ederek senle sevişiyor. Yapma Allasen .
O üye tutturmuş bir "bizde boşanma yok..ailem beni siler"! Adam fantazi olarak yatakta kayınvalidesinin olduğu tarzında iğrenç birşeyler söylemiş..muhtemelen ailedeki diğer kadınları da hayal ettiğini söylemiştir..bu arkadaş da babasına "boşanmayayım da damadın senin karına diğer kızlarına kadar yürüsün mü ?" demiyor da sırra kadem basıyor ..neyse o da birşeyNasıl yani?? Ciddi misin?
Eski konunuda okudum, çok mutsuzsun bu şekilde bu adamla olmaz , birde eşinin ailesi ile yaşaman da ayrı bir dert , eşinle anlaş geleceğini güvene almaya çalış boşanırken, çocukların konusunda da iyi düşün, umarım esin çocukları sana gösterir ayrılacaksan bile mahkemede bu şartla ayrıl, kendine iş bul çalış, yani içim el vermedi o adamla ve ailesi ile yasa demeye, Allah yardımcın olsun inşallah...Selam arkadaşlar..ben daha oncede konu acmiştim..şimdi bu gun eşimle konuştuk, tartıştık biraz ..probleerimizden konu açıldı ve bana isemiyosan niye yanimdasin o zaman diye sordu.bende cocuklar kucuk diye cevap verdim.. o zaman bırakıp gtmeyi düşünüyosan söyle ev almiyim .o kadar borc altina girmiyim.cocuklar kücükken gitki bilmesinler seni dedi..cok uzuldum burda .annemler gelene kadar vaktin var dedi.(boşanm karari icin yani ya evet ya hayir)bu arada annesi ve babasi koydeler.
E cocuklari gostermiycekmisin dedim hayir dedi goruntulu gosteririm belki dedi...
Ama cok uzgunum cocuklarimdan ayrilacağim icineşimi hic sevemedim.yatağa gönül rizamla hic girmedim.hep tartişmalarimizda dayak atmasida bu yüzden oluyodu.. yalandan da olsa gülmeye calişiyodum o işten gelince ve yahut evde ama beceremiyodum..hep suratim asık cunki.. biliyorum hataliyim bende sevemedim onu ama iş işten gecti ... geriye nasil iş bulup kendi ayaklarim ustunde dura bilirim onu araştiriyorum... ben vatandaşliğada baş vurdum.acaba fabrikalarda tekstil yerlrnde işe alırlarmı beni? ☹
Öyle şeyler yazıyorsunuzki bazı konular beni kk dan soğutuyor.Selam arkadaşlar..ben daha oncede konu acmiştim..şimdi bu gun eşimle konuştuk, tartıştık biraz ..probleerimizden konu açıldı ve bana isemiyosan niye yanimdasin o zaman diye sordu.bende cocuklar kucuk diye cevap verdim.. o zaman bırakıp gtmeyi düşünüyosan söyle ev almiyim .o kadar borc altina girmiyim.cocuklar kücükken gitki bilmesinler seni dedi..cok uzuldum burda .annemler gelene kadar vaktin var dedi.(boşanm karari icin yani ya evet ya hayir)bu arada annesi ve babasi koydeler.
Onu bile seçme şansı olmamış ki. Kadının kendi hayatı üzerinde hiçbir hakkı yok. Çocuklarını babasına bırakıp başının çaresine bakmaya çalışsa kimse bu kadını yargılayamaz. Herkese seçme hakkı verilmiyor malesef, bazıları da birini seçmek öbüründen geçmek zorunda.Bazi konular cidden sac yolmalikhicbir kadin tek basina bakamayacagi cocugu dogurmasin. Esiniz yarin pat diye ölse cocuklari kime birakacaktiniz?
Maalesef evet.Nasıl yani?? Ciddi misin?
Onu bile seçme şansı olmamış ki. Kadının kendi hayatı üzerinde hiçbir hakkı yok. Çocuklarını babasına bırakıp başının çaresine bakmaya çalışsa kimse bu kadını yargılayamaz. Herkese seçme hakkı verilmiyor malesef, bazıları da birini seçmek öbüründen geçmek zorunda.
Kadın sığınma evi şartları öyle çok iyi değil. Bir de çocuklar ile gitmek daha zor, çocukları oraya sürüklemese daha iyi. Elinde hiçbir şey yok, adamın huyuna giderse iyi geçinir gibi sanki, vatandaşlık alıp iş bulana kadar katlansa yeter.Kadin siginma evine gidebilir mesela.
Okudum. Hala vicdan falan diyorsunuz , hala konu açıyorsunuz size idrar içiren eşiniz için. Allahım aklımı koru.Benim Durumum bir olduğunu Demedim, hiç bir şekilde.
Sadece Konuyu bilmeden, yargilamak, yalniş olduğunu dedim, ki zatenTubismavis mesajindan Pişman olduğunu açikladi.
Isterseniz Son Açtiğim Konuda, Son Durumumu Okuyun.
Pardon da çocukları nasıl göstermiyor seni bu kadar nasıl empoze ediyor veya seni neden bu kadar eziyor ki, o kim köpek de bana evladımı belki görüntülü konuştururum diyor. Burası muz cumhuriyetimi. Kanun da bile yeri yok. Sen nasıl bunu kabul edebiliyorsun bacimSelam arkadaşlar..ben daha oncede konu acmiştim..şimdi bu gun eşimle konuştuk, tartıştık biraz ..probleerimizden konu açıldı ve bana isemiyosan niye yanimdasin o zaman diye sordu.bende cocuklar kucuk diye cevap verdim.. o zaman bırakıp gtmeyi düşünüyosan söyle ev almiyim .o kadar borc altina girmiyim.cocuklar kücükken gitki bilmesinler seni dedi..cok uzuldum burda .annemler gelene kadar vaktin var dedi.(boşanm karari icin yani ya evet ya hayir)bu arada annesi ve babasi koydeler.
Çocuk bi tek onun çocuğu mu ne hakla göstermiyor? Mahkemenin sana vermesi için uygun şartları sağlarsan sen, görür o zaman kim kime göstermiyorSelam arkadaşlar..ben daha oncede konu acmiştim..şimdi bu gun eşimle konuştuk, tartıştık biraz ..probleerimizden konu açıldı ve bana isemiyosan niye yanimdasin o zaman diye sordu.bende cocuklar kucuk diye cevap verdim.. o zaman bırakıp gtmeyi düşünüyosan söyle ev almiyim .o kadar borc altina girmiyim.cocuklar kücükken gitki bilmesinler seni dedi..cok uzuldum burda .annemler gelene kadar vaktin var dedi.(boşanm karari icin yani ya evet ya hayir)bu arada annesi ve babasi koydeler.
Kadın sığınma evi şartları öyle çok iyi değil. Bir de çocuklar ile gitmek daha zor, çocukları oraya sürüklemese daha iyi. Elinde hiçbir şey yok, adamın huyuna giderse iyi geçinir gibi sanki, vatandaşlık alıp iş bulana kadar katlansa yeter.
Şartlarını iyileştirirse alabilir sanki, şu durumda o çocuklar ile kapıdan çıkması, çıksa da dayanması çok çok zor.Türkiyedeki yasal sürecleri burda avukat olan arkadaslar daha iyi bilir. Ama cocuklari adama birakip gitse, sonradan almasi daha da zor olmaz mi. Kadin siginma evleri ideal degil belki ama en azindan koruma altinda olurlar
Ay evet okudum ya gerçek mi acabaMaalesef evet.
Öyle bir anda sırra kadem basmak kolay mı ?? Ben pek inanamadim... Eski konusunu da okudum inandırıcı gelmedi ya. Ağzına falan da çişini yapmış kocası...O üye tutturmuş bir "bizde boşanma yok..ailem beni siler"! Adam fantazi olarak yatakta kayınvalidesinin olduğu tarzında iğrenç birşeyler söylemiş..muhtemelen ailedeki diğer kadınları da hayal ettiğini söylemiştir..bu arkadaş da babasına "boşanmayayım da damadın senin karına diğer kızlarına kadar yürüsün mü ?" demiyor da sırra kadem basıyor ..neyse o da birşey
Çocuğu yoktu, Avrupa'da yaşıyor, çok da zor değil.Öyle bir anda sırra kadem basmak kolay mı ?? Ben pek inanamadim... Eski konusunu da okudum inandırıcı gelmedi ya. Ağzına falan da çişini yapmış kocası...
Eee deli mi ne ??? Tabi ben hala inanmamakta ısrarcıyım... Adam şuan anneni hayal ediyorum diyorda oda sessiz kalıyorÇocuğu yoktu, Avrupa'da yaşıyor, çok da zor değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?