- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
Yani ne sandin kocam kölem oluyor giyiyom patiği donuyom evin içinde adam şok adam iptal bu sıcakta patik teh Allah kahretmesin nerden buldum seni diyor. Sexilik başka bir mevzu herkes ben değil.Patik mi bayılırımmm
Yani ne sandin kocam kölem oluyor giyiyom patiği donuyom evin içinde adam şok adam iptal bu sıcakta patik teh Allah kahretmesin nerden buldum seni diyor. Sexilik başka bir mevzu herkes ben değil.
Hiç denemedim ise yararsa dön bana,bani yedik gitti zati.Bunları hemen deniycem belki benimki de sever
Hani eskiden 5 parmaklı çoraplar vardı onlar daha tatlı olmaz mı?
Hiç denemedim ise yararsa dön bana,bani yedik gitti zati.
ohoo geçenlerde bı patik giydim,ev silip supuruldu yemek hazırlandı bulaşıklar yıkandı senin annen var mı köle dedim ne annesi o da kim dedi bu kadar etkili bak patik çorap nasıl etki edecek merak ediyoruyunTamam deniycem
Evi silsin süpürsün o kadarı yeter gerisini ben hallederim
ohoo geçenlerde bı patik giydim,ev silip supuruldu yemek hazırlandı bulaşıklar yıkandı senin annen var mı köle dedim ne annesi o da kim dedi bu kadar etkili bak patik çorap nasıl etki edecek merak ediyoruyun
Ne sandin hey yavrum hey patik bu boru degilSenin annen var mı dedim o da kim mi dedi ayy yazamıyorum gözlerimden yaş geldi gülmekten
Ne sandin hey yavrum hey patik bu boru degil
Bildin doktora tezi yazıyorum bir yandan ..bi kitap çevirim de bitti dün.çok şükür.Sen kkda doktora tezi yazıyorsun sanırım?
Bildin doktora tezi yazıyorum bir yandan ..bi kitap çevirim de bitti dün.çok şükür.
her fake konuya atlatıp sonra fake olduğu ortaya cıkınca Allahtan bul bilmem ne nuhabbetlerine giriyorsunuz...cidden içinizde nasıl bi boşluk var böyle konulara oturup cevap yazıyorsunuz pes..al işte yine fake konu millet yine aynı şekilde kandırılmış boşa yazdık diyorlar..boş beleş insansınız kabul edin :)
Aydi rast gele,kafamiza çorapları geçirelim müge geldi gelecek opak siyah olsunda taniyamasin bizi.Sandıktaki patikleri bi çıkarayım hele ben
Amaan boşver bacım , benimkide kafa fetişisti ,kafamı beynimi yiyor yedi senedir...
Sandıktaki patikleri bi çıkarayım hele ben
ohoo geçenlerde bı patik giydim,ev silip supuruldu yemek hazırlandı bulaşıklar yıkandı senin annen var mı köle dedim ne annesi o da kim dedi bu kadar etkili bak patik çorap nasıl etki edecek merak ediyoruyun
Senin annen var mı dedim o da kim mi dedi ayy yazamıyorum gözlerimden yaş geldi gülmekten
Ne sandin hey yavrum hey patik bu boru degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?