• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorummmm kocam ayak fetişti

Konuda yazmış ağzıma içe diye o kısım millette ne kocalar yaa
Ben ağzına tükürüyüm dediğimde kocam ağzını açıyo gülerek. Şaka olmasına rağmen onda bile bi tuhaf oluyorum millet ağzına sıçırtacak :KK70: ulan ne kocalar var beee :KK70:

Ayy çok güldm inşallah ban almam geçen "güzelin aklı kıt olur" diye yorum yaptım onda ban almıştım bunda naparlar acaba tırsıyorum :KK70:

Ben ağzına tükürüyüm dediğimde kocam ağzını açıyo gülerek. Şaka olmasına rağmen onda bile bi tuhaf oluyorum millet ağzına sıçırtacak :KK70: ulan ne kocalar var beee :KK70:

Ayy çok güldm inşallah ban almam geçen "güzelin aklı kıt olur" diye yorum yaptım onda ban almıştım bunda naparlar acaba tırsıyorum :KK70:
Senin banın gelmiş bacım :27:

:) Ben de çok guldum,Ban korkusu olmasa ne espriler yapacamda ah işte Ban korkusu

Ya fetiş ne , naylon çorap giymek ne, beş yıl boyunca ... bu kadın ne diyor Allah askına biri açıklasın . Fetiş diyor tövbe est :KK59:

Ya bu ayak fetişine baktım netten
Hepsi köleniz olayım diyor. Tamam ayak seversin de neden kölelik sendromu var çok ilginç bi vaka. Rahatsızlık falan olabilir mi bu insanlarda beyinle alakalı? Çok saçma yani konu sahibi bile istesem evi silip süpürtürüm diyor. Ciddi ciddi kölelik yapıyorlar bi kokulu ayak için

Back