- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
Konuda yazmış ağzıma içe diye o kısım millette ne kocalar yaaNe ? Burda mı yazıldı o ben kaçırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuda yazmış ağzıma içe diye o kısım millette ne kocalar yaaNe ? Burda mı yazıldı o ben kaçırdım
Ben ağzına tükürüyüm dediğimde kocam ağzını açıyo gülerek. Şaka olmasına rağmen onda bile bi tuhaf oluyorum millet ağzına sıçırtacak ulan ne kocalar var beeeKonuda yazmış ağzıma içe diye o kısım millette ne kocalar yaa
Senin banın gelmiş bacımBen ağzına tükürüyüm dediğimde kocam ağzını açıyo gülerek. Şaka olmasına rağmen onda bile bi tuhaf oluyorum millet ağzına sıçırtacak ulan ne kocalar var beee
Ayy çok güldm inşallah ban almam geçen "güzelin aklı kıt olur" diye yorum yaptım onda ban almıştım bunda naparlar acaba tırsıyorum
:) Ben de çok guldum,Ban korkusu olmasa ne espriler yapacamda ah işte Ban korkusuBen ağzına tükürüyüm dediğimde kocam ağzını açıyo gülerek. Şaka olmasına rağmen onda bile bi tuhaf oluyorum millet ağzına sıçırtacak ulan ne kocalar var beee
Ayy çok güldm inşallah ban almam geçen "güzelin aklı kıt olur" diye yorum yaptım onda ban almıştım bunda naparlar acaba tırsıyorum
Senin banın gelmiş bacım
Ben alırım senin yerine... elveda hayat.. :):) Ben de çok guldum,Ban korkusu olmasa ne espriler yapacamda ah işte Ban korkusu
Aydi Allah a emanet ol gardasim.. günün birinde sana olan borcumu ödeyeceğim seni bekleyeceğim elvedaBen alırım senin yerine... elveda hayat.. :)
Bi kaç güne görüşürüz buralarda.. aynı saatte, bekle beni yakamda kırmızı karanfil ve başımda lengeli fötür olacakAydi Allah a emanet ol gardasim.. günün birinde sana olan borcumu ödeyeceğim seni bekleyeceğim elveda
Benim üzerinde de fırfırlı lise etegimle beyaz gömleğim olacak,saçlarım iki yandan örgülü çınar ağacının altında buluşmak umuduyla hoşçakal kuzumBi kaç güne görüşürüz buralarda.. aynı saatte, bekle beni yakamda kırmızı karanfil ve başımda lengeli fötür olacak
Bu saçma konuya ciddi ciddi oturup yazanlar var ..17 sayfa olmuş ne boş beleş insansınız yahu
Benim üzerinde de fırfırlı lise etegimle beyaz gömleğim olacak,saçlarım iki yandan örgülü çınar ağacının altında buluşmak umuduyla hoşçakal kuzum
Durdum durdum çayı puskurttum sonunda mutlu musun bu nick tam 13 harf ( bir daha nickini yazan nolsun)Benim de başımda naylon çorap olacak hırsız sanmayın aman ha
Durdum durdum çayı puskurttum sonunda mutlu musun bu nick tam 13 harf ( bir daha nickini yazan nolsun)
O zaman ben de ayağıma patik giyerim : (Ben de sana bayan değil kadın x derim
O zaman ben de ayağıma patik giyerim : (
Iyi bacım niye 3 kez diyon yiyorum diye.B3n su an yiyorum :)..bak benzetmeyi hatirladim gene