Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estafurullah konu tabi ki gerçek beş sene salaklığıma dayandım bi de çocuk yaptım üç yaşında bi kızım var aslına bakarsanız kocam düzelir sandım hiç düzelmedi .. bu durumu benim gibi yaşayan insanlar var mı acaba.. boşanmak normal bişi ama ailemizde üzücrm tanıdıklarımı bunlar da çok yoruyor
O ne demekGolden shower da seviyomus abimiz
O ne demek
Hanımefendi "iğrenç ağzıma içe taleplerini duyup da devam eder miydiniz bu ilişkşye" yazmis; oradaki "içe" yazım hatası yapılmış bir "işe" ise, eşi ağzına çiş yapmasını istiyor demek ki. O da golden shower işte, kadın erkegin ağzına yüzüne üstüne başına çiş yapıyor.
Ayak yalama düşüncesi de, elin adamının ayağını yalaması düşüncesi de çok iğrenç. Her açıdan iğrenç bir olayTakipteyim üniversite deyken bir arkadaşım anlatmıştı otobüste giderken ayakkabisini çıkarmış yan koltuğa uzatmis uyumaya başlamış sonra ayağındaki islaklikla uyanmış bide bakmış adamin biri ayaklarını yaliyo çok korkmuş ...konuyu okuyunca bu anı aklıma geldi herkesin fantazisi farklı oluyo
Vay be, golden shower demek... Genel kültürüme ufak bir katkı oldu bu bilgiHanımefendi "iğrenç ağzıma içe taleplerini duyup da devam eder miydiniz bu ilişkşye" yazmis; oradaki "içe" yazım hatası yapılmış bir "işe" ise, eşi ağzına çiş yapmasını istiyor demek ki. O da golden shower işte, kadın erkegin ağzına yüzüne üstüne başına çiş yapıyor.
Ben öyle adama her renkten 10 ar tane alırdım evi de yalar yutar böylesi .Kocan bi naylon çoraba ev işi yapıyorsa gönder gelsin be :) evi b.k götürüyo.