Midem havada yaa.. arkadasin bacagini soksaymis adamin agzina tumTakipteyimüniversite deyken bir arkadaşım anlatmıştı otobüste giderken ayakkabisini çıkarmış yan koltuğa uzatmis uyumaya başlamış sonra ayağındaki islaklikla uyanmış bide bakmış adamin biri ayaklarını yaliyo çok korkmuş ...konuyu okuyunca bu anı aklıma geldi herkesin fantazisi farklı oluyo
Uygulamayı geç düşüncesi bile iğrenç sanırım bunu yazan erkekAğzıma işe mi demiş ben mi yanlış okudumpislik herif.
Öffffff ne pislik insanlar var yahu birde naylon çorap nedir ya poşeti kesip çorap mi yapmışlarUygulamayı geç düşüncesi bile iğrenç sanırım bunu yazan erkek
Erkeklere ağzına s..... Desen kavga çıkar ise diyen de varmı demek :)
Tabii konu sahibi evlenmeden önce eşinin bu fetişini biliyor muydu onu da öğrenmek lazım..
Ben demiyorumKk da seksli konular cok ragbet goruyor.
Kimse demesin erkekler sekse daha duskun diye
Kendi kendime mi taktım senceAyricaBibibella bende bu kocaya ragmen libido hala varsa kusura bakma ama o kendine takdigin en libidolu uye rutbesini yerle bir ederim
Kendi kendime mi taktım sence
Ise diyen gun gelir s.c der.bunun sonu yokki:))Oooo ayak en sevmediğim
Şaka bir yana şayet konu gerçekse,istemediğiniz,zevk almadığınız bir ilişkiyi nasıl bunca zaman sürdürebildiniz?
Şahsen sevişirken ağzına işesem,itip kaksam karşımdakini bir daha adam yerine koyupta saygı çerçevesinde bir ilişki yürütemem.
Saçmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?