boşanıyorummmm kocam ayak fetişti

Bu kadar kotubursey mi bu? Bu adamlar kadinin ayagindan tahrik oluyorda, nesinden? Baska erkekler popo gogusten etkilenirken bunlar auak opmeyi dusluyolar.. igrenc geliyo kulaga bencede.. ama boyle mutlu olan kadinlarda vardir bence.. sonu mutlu sonla bitiyosa cok zararli gozukmuyo.. :) genede igrenc gibi gibi

Konu gerçek değil,ama gerçekse siz de kocanız kadar hasta ruhlusunuz. Böyle biriyle çocuk yapmicaktın. Ayrıca da baby girls ne? Ayak fetişi mı ne o ne yani?

kendini tahrik etmeye çalışan bir erkeğin elinden çıkma konu. düşün buraya bu fantazisini yazarak tahrik oluyor acınası.

Eşin sado mazoşist bence. Ayak fetişi hafif kalıyor yani. Ona küfretmeni, efendisiymiş gibi davranmanı istemesi normal değil. Hatta kimi tasma taktırıyor kendine, köle olmaktan zevk alıyorlar.Boşanmayı geçtim böyle birinden bile bile çocuk yapılır mı ya .

Hanımefendi "iğrenç ağzıma içe taleplerini duyup da devam eder miydiniz bu ilişkşye" yazmis; oradaki "içe" yazım hatası yapılmış bir "işe" ise, eşi ağzına çiş yapmasını istiyor demek ki. O da golden shower işte, kadın erkegin ağzına yüzüne üstüne başına çiş yapıyor.

Takipteyim üniversite deyken bir arkadaşım anlatmıştı otobüste giderken ayakkabisini çıkarmış yan koltuğa uzatmis uyumaya başlamış sonra ayağındaki islaklikla uyanmış bide bakmış adamin biri ayaklarını yaliyo çok korkmuş ...konuyu okuyunca bu anı aklıma geldi herkesin fantazisi farklı oluyo

"Öğretmene varamadım
Naylon çorap giyemedim" türküsünü hediye ediyorum sana.. fake konunu da al git burdan, çoraplarını unutma, hadi yavrum.. baby girlmüş

Allahım evlerden irak ismi buymuş demek:)

Ayak fetişti ne ya ? Konu sahibi bu soru açmadı tabi seni cvp vermiyon.

Ayak yalama düşüncesi de, elin adamının ayağını yalaması düşüncesi de çok iğrenç. Her açıdan iğrenç bir olay

Vay be, golden shower demek... Genel kültürüme ufak bir katkı oldu bu bilgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…