Bosaniyorum

Kocan da o kafa, kv de o karaktersiz oğul olduktan sonra çooook gelin değiştirir. Sen hayatına devam et,tedavini ol,önüne bak. Allah iyi insanı mutlaka karşına çıkarır.

Aslında suç eşinde seni annesine karşı savunmamış , kaynanada seni zaten istememiş oğlunuda tanıdığı için ki oğlu saf ve salak , annesinin oyununa gelmiş

ailecek kalitesiz ve bencil insanların elinde oyuncak olmuşsun ve mutsuzluğa sürüklemişler seni ayrılman en hayırlısı olacak
bak sen , takip et senden sonraki gelin kaynanaya çektirir ,
eden bulur sen sabırlı ol görürsün allahın adaletini

Kişiliksiz, pasif ve ana kuzusu bir eşe ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum. Yoğun stres de cabası. Çok gençsiniz. Eskiyi düşünmekle acıdan başka bişey yaşamazsınız. İlahi adalet mutlaka o ana-oğulun yakasına yapışacaktır. Tertemiz sayfayla devam edin lütfen

Çok sagolun kizlar soyledikleriniz moral oluyo cunku çok sucluyorum kendimi ben çok ustune gittim diye ve o yuzden diye
Ama ne yapiyim kimsem yok onunla paylasmicaksam derdimi kime soylebilirdim ki
Rabbim sen benim gormedigimide gordun Allaha havale ediorum

Hasta insanlar sizi de hasta etmis. Düzelim yeniden hayata baslamak istiyorsaniz daha fazla üzülmeyin, kalkin, acimasiz olun. Unutun yani, arkaniza bakmayin.
Neresinden dönsen kardir. Bu kadar dayanman bile hata, yine de cok gencsin toparlanirsin. En isabetli karari almisin.

İnsan yaşadığı travmanın şokuyla kendini suçluyor. Ama ileride eminim nelere tahammül etmişim diyeceksiniz. Rabbim bu günlerinizi unuttursun en kısa zamanda, yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi acımasız ve dik olun. Daha genceciksiniz.

Bu bahsettiğin aile yapısı fransız olamaz di mi köken olarak? Baya oryantal aile anlatmışsınız

Aile fransizlarà ozentili tek turk Gelindim bir turk ailesinde fransizlari çok seviolar ve bni bu yuzden çok asagladilar zaten oburleri fransizlarla dost hayati yasiyorlar

Kizlar, iyi aksamlar esim tekrar yazdi
Neden beni koruyup kollamadin dedim bana neden sahip cikmadin neden tavrini koymadin mutlulugumuz icin oysa ben senin için o kadar seylere katlandim seni sevdigimden.
Oda bana dediki nerden biliorsun bisey demediimi sen yoktun dedigimde
Biktim annemle senin aranda kalmaltan
Ikiniz de bni deli ediyordunuz
Sende beni anla ailemi birakamazdim dedi
Beni artik sevmedigini soyluyor bu sebeplerden oturu artik yalniz olmak istiyormus beni artik sevmedigini soyluyor ama unutamiyormusda hediyelerimi sakliyormus ben seni çok sevdim dedi
Anlamiyorum sevgi by kadarmi basit
Bnde ona okadar fedakarlik yaptim bir inSan neden gormezki aciom kendime
Sevdim diyor ama inaniyim mi bilmiyorum
Sizler ne dusunuyorsunuz ?
simdiden tessekur ederim ❤

Sen daha sana sahip çıkmayan adamdan ne bekliyorsun ki? Seni şutlamış rahatlamış ayak yapıyor şimdide. Boşver gitsin.

Eşin ikili oynuyor barışsanda değişen birşey olmayacak, mutlu olman için annesinin seni ezmesine razı olman gerekecek

Zaten barismak istemiyor ki
Ben osandim ikiniz d'en hayatimda kimseyi istemiyorum yalniz çok mutluyum asla ve asla evlenmicem dedi birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…