Ah be canım düşün bir ilk boşanan sen değilsin sonda sen olmıycan.yüzde 90 ı kaynana kaynaklı oluyor galiba bende alt üst oturuyorum ama yetiyor herşeye benimki birde akli denge yerinde değil yaptığını söylediğini ikna ediyor.2 kez bebeğimi aldırdım maddi sorunlar yüzünden çünkü eşim istemedi.bana fikrim sorulmadı zaten çocuğunu istemeyen biri o babalığı haketmiyor diye ses çıkarmadım.şimdi kaynanam bebek başkasındandı ondan aldırdı diyor kocamda anasının ağzına bakıyor .senden kötü durumda olan var sıkma canını.kuş tutsan yaranamazsın
çok uzuldum...
baskalari yuzunden yikilan yuvalara çok aciyorum
yazik...
umarim çok guçlu kalir, gelecek gunleriniz huzur ve mutluluk içinde olur
Rabbim size guç, sabir, mutluluk nasip eylesin...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BİZİM GİBİ OLAN HERKESİN YARDIMCISI OLSUN ARTIK DİYECEK SÖZ KALMADI bu acılar bitecek benim vicdanım rahat allaha bi can borcum var ya onlar benim gül gibi yuvamı yıkan onlar ne yapacak ALLAHIN karşısında bi yuva yıkılırken arşu ala titrermiş kısacası ben değil onlar düşünsün artık kendine iyi bak
teşekkürler güçlü olmaya çalışıyorum ailemde yanımda EN ÖNEMLİSİ ALLAHA SIĞINDIM YÜCE RABBİM HAKLIYIDA HAKSIZIDA GÖRÜR DEERDİ VEREN MEVLAM DERMANIDA VERİR AMA ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN 2 KİŞİ HARİÇ KAYNANAM VE KIZI YUVAMI YIKAN KİŞİLER ONLARA YAŞATABİLİR ZATEN BİEK ŞEYE DUA EDİYORUM BENİM BOŞANDIĞIM GÜN İKİSİNİDE KOYSUNLAR KAPIYA ZATEN İKİSİNİDE EVLİLİKLERİ EVLİLİK DEĞİL KISKANDILAR BİZİ NEYSE CANM SAĞOL ALLAH BÜYÜK
bir yuvada huzursuzluk başladıı ise son çözüm ayrılmak olmalı ama elbette siz o aşamaları çoktan geçmişsinizdir diye düşünüyorum. okuduğum kadarıyla ayaklarınız yere basıyor güçlü durmaya çalışıyorsunuz. bunun için sizi öncelikle kutluyorum allah size sabırlar ve sonraki hayatınız için bol bol şans versin :teselli:
Sana güzel yarinlar diliyorum.
Ama sen aileye bulmsuusn hep sucu bence kocanda da büyük hata, demekki oda seni kullanmis,sinavi kazaninca o da ucmus,
basta kocan vicdansizmis.
Salla gitsin...
Teşşekürler vala artık suçlu kimse kim ilgilenmiyom ne farkeder ki yuva yıklıdı tabi haklısın suç ondada var ama ben buna karar veremem artık allah büyük dediiğim gibi benim artık başka yarınlarım var umut dolu yarınlarrr varsın o düşünsün kimle evlenirse evlensin bu sorunları yaşar suçlu o değil karakteri bence halk dilinde bu gibilere pısırık derler neyse allah büyük ii akşamlar
merhaba canım..:1hug:uzun zamandır haber alamamıştım senden..bugün rasladım başlığa ve yazdıklarına...bu hikaye çoktan bitti sanıyodum...anladım ki sen bayağı bi uğraştın ayrılmamak için eşinden..ama onlar akıllarına koymuşlar sizi ayırmayı inatla...sen aldırma...üzülme demem çünkü üzülmüycek bişi değil...aşkın acısı içinde kalcak bu vazgeçilmez bi gerçek...ama unutma ki sana bu kötülüğü yapanlar cezasız kalmıyacaktır..bu dünyada yaptıklarının ceremesini çekecekler..öbür taraftaki durumlarını düşünemiyorum bile..sen onları Allah'a havale et...gerisi kendiliğinden gelir...hakkında herşeyin hayırlısı olur inşallah..kib...a.s.
merhaba evet uzun zamandır yoktum işe başladım kısacası düşünmüyorum desemde olmuyo unutmak kolay değil daha yeni ama umutluyum zaten allaha havale ettim ne diyeyim ki gerçekten zor günler zor durum allah benim gibi olanların yanında olsun ve kimsenin yuvası yıkılmasın sevgiyle kal kib görüşmek üzere
canım seni kutluyorum bu durum karşısında kendini bırakmayıp çok güçlü olduğun için.:hooray: Allah böyle düşünen oğlunun yuvasını dağıtmak isteyenlere yuvasında huzur vermesin. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler hiç bir suçun yok iken yuvanı dağıttılarsa er geç başlarına ders alacakları bir olay gelir. gelen gideni aratır derler umarım seni mumla ararlar pişmanlıktan birbirlerini yer duruma düşerler. yüreğini kalbini temiz tut her zaman sen namusunla şerefinle bir yuva kurdun devam ettirmeye çalıştın ama senin bu yaptıklarını görmeyenler değer bilmedi. güçlü olarak en büyük cezayı verirsin. "her şerde bir hayır her hayırda bir şer ara" derler bu yaşananlarda da var bir hayır umarım bundan sonraki hayatında seni hakeden bir insanla hayatını birleştirirsin...
Canım benim yaşadıklarını okadar iyi anlayabiliyorumki senin evliliğin 8ayda bitmiş ben 1ayda yuvamı terketmek zorunda kaldım,arkama bile bakmadan,bütün eşyalarımıda gasbettilerama onurum ve kişiliğim bende çok şükür birde tekrar şükürler olsunki o mahlukattan çocuğum yok hayatıma bir daha asla dahil olamayacak bizim gibilerin en büyük mutluluğuda bu olmalı.Yaklaşık 1,5senedir boşanma davam sürüyor hakim boşanma kararı verdi çok şükür ama temyiz süreci başladıbu dönem gerçekten insanı çok yıpratıyor Allahım kimsenin yuvasını yıkmasın çok zormuş boşanmak evlenmekten daha zormuş,neyseki ailem büyük desteğim ilk dönemdeki acılar yavaş yavaş hafifliyor biliyorumki hayat tüm acılara sıkıntılara rağmen devam ediyor ve yaşamaya değer:)Emin ol bugünlerde geçecek Rabbim karşımıza artık hayırlı insanlar çıkarsın.
Görüyorum ki güçlüsünüz..hem de çok güçlüsünüz..
Bundan sonrası için geçmişe dönük ahlar vahlar yerine önünüze bakıp yeni bir sayfa açmalısınız
Yaşayacaklarımızı önceden bilseydik hayatın ne anlamı vardı değil mi?
Tecrübe bazen bize kocaman bir aferin..bazense eyvahlarla eşlik ediyor
Önemli olan bugünlerde kendinizi bırakmamanız
Ki siz çok güçlüsünüz..
İnsan bahtını yapamaz ama tahtını kendi yaparmış
çok sağol yaaaaaa seninle sohbet etmek isterimmmmmmm mmsnde benim dava yeni başladı sayılır ama karşı taraf avkatıma anlaşma teklif etmiş bende olmaz dedim yani ben boşanmak istemeyen taraf olduğum için biraz sürünsün bakalım kib allah hepimizin yardımcısı olsun
çok teşekkürler evet elimden geldiği kadar güçlü olmaya çalışıyorum önce kendim için sonra sevgisini desteğini hiç esirgemeyen ailem için ayaktayım gidenin ardıdan ahlar vahlar çekicek halim yok bu hayat benim ve ben çok savaştım sevgim yuvam için boşunaymış şimdi dimdik ayakta kalma zamanı ve hukuki haklar zamanı aaaaaa kul hakkı onu bana değil yüce rabbime verecekler bakalım verebiliyorlarmı insan annesini babasını seçemiyo ama kaynanasını seçebilir bundan bi gün evlenmeye karar verirsem anasız birini tercih edicem bu kaynanaların hepsi böle bide ben safım ii niyetimi kaybetmem yine bi kazık yerim en iyisi kimsesi olmasın tabiiii bidaha böle bi delilik yapmamda kolay kolay herkes geçsin acın seversin yine diyo bana çok uzak bunlar artık kapılarımı kapatım ama hayat ne getirir bilinmez ki değilmi ama bundan sonra hiç bişey acıtmaz beni kib sevgiyle kal destekleyen siz ve tüm arkadaşlar teşekürler
Üzücü ama hayırlısı osun, dünyaya bir kez geldik ve kimsenin sizi üzmeye ya da ezmeye hakkı yok, madem istemiyorlar ve eşiniz de çekip gitti yolu açık olsun hatta allaha yakın sizden uzak olsun... kimse kimseye yaptığının cezasını ödemeden gitmez bu dünyadan. inşallah sizin ahınızı alanlar da cezalarını bulduğunda duyarsınız. güçlü olun ve kendiniz için yaşayın... hayat inanın çok kısa... zaman elbette ki ilaç olacaktır. inşallah herşey gönlünüzce olur.
çok teşekkürler zaman ilerliyo artık ilk günlerdeki gibi değilim tabiki dahda ii olacak umutluyum allah herkese güzel yuvalar nasip etsin kimsenin yuvası bozulmasın duyma kızmına gelince kötü haber tez duyurlur yüce rabbime sığındım ben ve bigün bi şekilde duyarım ya gemiler kaçırılıyo habire bazen keşke onun gemiside kaçırılsın diyorum bazende oh allahım senin takdirin nasıl uygun görürsen yani hayat kısa kimim ne olacağı belli olmaz ama ben şimdilik desteğiniz için teşşekkürler sevgiyle kalın