Boşaniyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi atesim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BİR AİLE YUVA YIKABİLİRMİ?

• Ankete Katılan
    39
A

atesim

Ziyaretçi
merhaba kalbi kırık acıyı yaşayan herkese merhaba herşey unutulur desekte unutulmuyo başkalarının başına gelen olaylar bizim başımıza gelince daha iyi anlıyoruz acıyı içimizde hissediyoruz tüm boşanan boşanmak üzere olan kadınlar ne haldeyse öleyim ama ayaktayım allaha şükür evet acıyı çok fazla hisediyorum ama umutluyum hayat bana bundan sonraki hayatımda yalan söylecek biliyorum yada ben artık çok sevmiyeceğim kendimden fazla düşünmeyeceğim adımlarımı öle sıkı atıyorum ve atıcağım ki bu yüzden hiç üzülmeyeceğim zaten ilk iş olarak işe başladım terk edip gitmesinin acısıyla uğraşırken kendine gel dedim ve hayat benim hayatım o ailesini seçtiyse sen hayatını seçeceksin kendin için yaşacaksın ve inan ki vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum yoruluyorum okadar çok ihtiyacım varmış ki vücudumun yorulmaya yoruldukça düşünmüyorum bırakıp gideni 8ay evli kalmışım zaten ve en önemlisi çocuğum yok eğer olsaydı ne olurdu inanın bunları düşünmek bile istemiyorum ama ne kadar unutmaya çalışsamda düşünmesemde geçicek bu günler daha çok yeni daha davada sürüyo desemde yıllar geçsede içimde hep bi yerlerde bişeyler acıyacak çünki eğer biz anlaşamasaydık sevmeseydik birbirimizi evet nefret ederdik ama ailesei bu evliliği bitirdiği ve oda boyun eğdiği için hep keşkeler olacak biliyorum hala beni seviyor hissediyorum doğru yada yanlış ben mi ben seviyormuyum sevmiyormuyum diye çok sordum kendime ama cevab hep aynıydı EVET SEVİYORUM AMA BENİ BIRAKIP GİTTİĞİ VE AİLESİNİ SEÇTİĞİ İÇİN ASLA AFFETMEM AFFETMEYECEĞİM BİZZ ARTIK BU DÜNYADA YAN YANA BİLE GELEMEYİZ VE BAZEN SEVİYO OLSA BİLE NEFARKEDER DİYORUM SEVGİ EMEK İSTER NERDE EMEĞİ YOK VE KALBİME GELEN HİSLER KARMAKARIŞIK OLUYO BÖYLECE SONUÇ BİZ BOŞANIYORUZ BU Bİ GERÇEK VE BENİM ARTIK BAŞKA YARINLARIM VARRRRRRRRRRRRR

Allahım bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah..:Saruboceq:
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah:teselli:

Sağol canim hepimizin bütün iyi insalarin yüzünü güldürsün

hakkınızda hayırlısı olsun.
ailesi yuzunden seni terk etmesi cok saçma.. :uhm:
fazla sevmiyodu galiba:çok üzgünüm:
seven insan savaşır.
ince ayrıntıyı bilmedigim icin fazla yorum yapıp sinirlenmim.
hakkınızda hayırlısı olsun tekrardan:Saruboceq:

Evet ya çok uzun hikye bu kadarni anlatmak bile geriyo ama aile baskici bi aile oyüzden neyse sağol

hakkında hayırlısı olsun aslında her son yeni bir başlangiçtir umarım sizin için bu sefer iyi bir başlangiç olur :teselli:

Son düzenleme:
ya işte çalış didin çabala....türlü zorluklarla evlen...8 ay mı bunun bedeli...of ya...ama hayırlısı olmuş canım ya....yıllar yılı evli kalıpta ayrılmaktan iyidir.....ama gerçekten ilk 3 yıl çok kritik evlilikte hakikaten...bebekte yokmuş,toparlanmaya çalış....

Umarim öle olur okadar zor günler yaşadimki anlatip gerilmek istemiyorum ama bundan sonra gülmek istiyorumm teşşkür

evet en kötüsü de bu olsa gerek
SEVERKEN ayrılmak zorunda kalmak hemde sebep aile yada başka kadın/erkek
zor bi durum Allah kimsenin başına vermesin ve Rabbim yar ve yardımcın olsun..
dilerim bundan sonraki hayatınız geçmişinizi düşündürmeyecek kadar güzel olur...

Allaha şükür ailem yanimda bana hep destek onlar olmsaydi zordu ama şimdi çok iyi günler beni bekliyo sağolun destekleriniz için ama en nefret etiğim şehirde yaşaiyosunuz o ailede orda onlardan nefret bile etmiyorum ona bi değmezler kötülüklerini doya doya yaşasinlar bu dünyanin öteki tarafida var değil bi yuvayi yikmak karincanin yuvasini bile bozmayacaksin değilmi

Geçmişi düşünmeyecek kadar güzel olmasini herşeyden çok istiyorum evt bi aldatma yok dayak yok kötü söz yok öle güzeldi ki herşey tek sorun aile ve bazen keşke dayak yeseydim ozaman nefret ederdim diyorum ama yapacak bişey yok karalar bağlamanin zamani da değil dimdik ayakta kalmanin zamani haksizmiyim

Allah yardımcınız olsun iyiki çocuğunuz yokmuş umarım en güzel günler sizinle olur ve hiç bir sıkıntı yaşamazsınız bir daha

hic uzulme hıcbırsey senden kıymetlı degıl canım sakın unutma ..optum.

hakkında hayırlısı olsun canım
belki böylesi daha hayrlıdır

çok teşşekürler canım ya evet hiç bişey benden kıymetli değil ama niye ben veya benim gibiler boş yere yıkılan yuvalar bunun hesabını bu yuvaları yıkanlar nasıl vercek veya nasıl can verecekler allah herkesi bildiği gibi yapsın

allah hepimizin yardımcısı olsun özelikle benim gibi olanların yanında olsun ben zaten yüce rabbime sığındım 8aylık evlilikte evt çocukta olabilirdi ama iyiki olmamış ve asla o ailenin bizim peşimizi bırakmayacağını bildiğim için istememiştim ama isterdim bi çocuğum olmasını biz güzel biaile olabilirdik çünki mutluyduk ama onlarsız onlar aslında benim doğmamış çocuklarımın katili değilmi? dediğim gibi benim artık başka yarınlarım var gidenin ardından karalar bağlanma zamanı değil dimdik ayakta durma zamanı ve önce ne kadar sürer bu mahkeme bilmiyorum ama şu aileden kurtulma zamanı sadece onlara inat uzatıyorum mahkemeyi belki döner umuduna kapılmıyorum okadar yara almışım ki ben afetmem artık biz bu dünyada birlikte olmayız artık sağolun destekleriniz için

hakkinda hayirlisi olsun canim...
bundan sonra mutlu olursun insallah...

düşüncelerinde güzel,en azından ahlar vahlar deyipde kandini bırakmamışsın.aferin kız sana.
allah yolunu acık etsin canım,inşallah bundan sonra gülersin.
merak ettim seni alırken ,gözleri nerdeymiş ailesinin.8 ay sonra ne görmüşlerde seni istemediler.
eeee kocana ne diyem.seni ayrı ,ailesini ayrı tutamamış.

Onlar beni koşa koşa geldiler istemeye çünki oğulari ozaman parasizdi benden başkasi çekmezdi seviyoz ya aileminde yardim edeceğini biliyolardi oğullarina güvenmiyolardi kazanamaz sinavlari diye eeeeee baktilar kazandi para hayal edemeyecekleri kadar çok delirdiler boş yere bi yuva yikildi ama bazen ii oldu diyorum ömür geçmezdi onlar illa bişeyler olacakti çocuk olmadan olmasi en iyisi bakalim başka gelin gelince ne yapacaklar kimse parasini yedirmez ben hrşeyi bi kenara attim benim artik başka yarinlarim var allah bildiği gibi yapsin onlari sağol öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…