hangi kelime bana bu yaşanaları unutturabilir ki artık
özürdilese ne olucak ben anladım biz ayrı dünyaların insanlarıyız
yine aynı şeyleri ne zamn yaşamaya başlıycam 3 ay sonra mı
3 ay mutlu olmak için kendimi yıpratamam bu saatten sonra
hani derler ya can çıkar huy çıkmaz bizim kide öyle malesef
tek suçlu benim göremedim onun bu yüzünü
madalyonun arka yüzünü gördüm biraz geç oldu
4 sene sonra anca dank etti kalın kafam
o hiç belli olmaz..geleceğe plan yapılmaz...hepimizin ne olacağı belli değil...lalişimde diyor eşinizin yaşıda küçükmüş demekki en ufak dolduruşta ne yaptığını bilmiyor...evliliğin ciddiyetini öğrenememiş...eğer sevmediğiniz insanlarla aynı semtte oturuyorsanız ve kiraysa eviniz başka semte taşının,yada ufak bir tatil kendinize gelmenize neden olur belkide...
boşanmak en en en son şık bence...biraz mücadele,biraz konuşmayla belkide düzelir,hemen pes etmeyin,belki yaşadıklarınıza tahammül etmek zor ama evliliğiniz için yapın...bugün daha aklı başında,daha sakin bir durumda olduğunuzu tahmin ediyorum çünkü yazılarınıza yansıyor,dünkü nefret yok bugün hatta biraz daha ılımlı gördüm sizi...yuvayı dişi kuş yapar derler ya kendinizi yıpratmadan bir daha gözden geçirin,bunu bir sınav olarak değerlendirin,elinizden geleni yapın ki içiniz rahat olsun..kötüleri sevindirmeyin...en iyi ve en doğru kararı vermeniz dileğiyle...
sevgiyle kalın ve hep mutlu olun...
Bak Songülcüm çok haklı canım arkadaşım..
Hep problmeler şu malum şahıslar(yakınlık dercelerine ve isimlerine girmiycem) onlar yüzünden olmadı mı?
Onlardan uzaklaşamadığınız sürece evliliğiniz hep zarar görecek.. Bunu sen biliyorsun da ahhh bir de o anlasa!
Bak Songülcüm çok haklı canım arkadaşım..
Hep problmeler şu malum şahıslar(yakınlık dercelerine ve isimlerine girmiycem) onlar yüzünden olmadı mı?
Onlardan uzaklaşamadığınız sürece evliliğiniz hep zarar görecek.. Bunu sen biliyorsun da ahhh bir de o anlasa!
onlar anlamaz canim, yada ben sahit olmadim:sm_confused:
zaten o eslerin arasina fitne fesat sokan o malum sahislar degilmi :1closedeyes:
ahhh bir anlasalar nelere sebep olduklarini ama anlamiyorlar iste, ahhhh ahhhh
cözülebilecek sorunlar bile cözümsüz hale geliyo bazen...
aynen dediğin gibi canım dış kapının mandalları yüzünden çözülecek problemler bile kör düğüm oluyor hadi chatlakın eşi 25 yaşında küçük diyelim benimkine ne demeliydi 30 yaşındaydı evlendiğinde ama yine aynı yine aynı benimkide deli gibi seviyordu neye yaradı sevmesi kuru kuru sevgi olmazmış o anası babası yüzünden neler yapmadıki günahsız yere bana senağlama çok bekledim düzelir diye çok konuştum ama yoooookkkkkkkkkkk elde kocaman sıfır ve bende dayanamadım ve bitirdim şu yüreğimi bir açsamda görseniz içim acıyor canım yanıyor günahız yere bunları yaşadığım için bir türlü ailesine dur diyemediği için ama biliyorumki Allahım herşeyi biliyor ve görüyor hakkım helal değil asla ahirette görüşeceğiz onlarla
papayacım geçmiş olsun sanada,sizin dertlerinizide okuyunca eski yaşadıklarım geldi yine aklımaanlatmak istediklerimi o kadar güzel anlatmışsın ki,yaşananlar aynı,günümüzün sorunu geldi bu ailelerin gençleri ayırması,hiç vicdanları yok,çok acımasızlar,hakkımız elbette helal değil,hesabımız öbür dünyadabitti arkadaşım benimki nerdeyse 6 ay olacak boşanalı ben açtım davayı içim kan ağlayarak hakime evet dedim ayrılmak istiyorum dedim yüreğim yandı ama onunlaykende aynıydı acaba yine ne zaman kavga edeceğiz yine ne zaman küseceğiz ailesi huzurumu ne zaman bozacak hep korkuyla yaşadım hiç mutlu olamadımki hiç senağlama ben bunları haketmemiştim Allahım şahit dayanamadım gücüm yetmedi artık hem nişanlılıkta hemde evlilikte yapılanlara aileni at demedim sat demedim bişey demedim ne istediler benden bu kadar kıskançlık niye mutlularmı şimdi memnun oldularmı acaba offfffffffff arkadaşım offfffff ne diyeyim Allahlarından bulsunlar çokkkkkkkkkkkkk pişman olacaklar ama iş içten geçti bir kere yokum yokuz artık bir varmış bir yokmuş oldum hayatında 32 yaşında gitsin anasının dizleri dibinde otursun geçenlerde arkadaşım görmüşte hiç senin zamanındaki gibi değildi dedi anası benim baktığım gibimi bakacak ona asla hemde asla bakamaz ben ona değer verdim o benim kıyamadığımdı ama o bana kıydı yok yere acımasız davrandı senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?