sevgili chatlak,
az çok benim de hikayemi biliyorsun. ben burada 6 aydır senin her mesajında, her haberinde yıllar önce yaşadıklarımı, nasıl bir cehennem azabından sıyrıldığımı anladım tekrar tekrar. en mutsuz olduğumu sandığım zamanlarda, senden bir şeyler okuduğumda "hayır chatlak da kurtulacak, kurtulmalı" dedim kaydirigubbakcemile ben de hak etmedim, o da hak etmiyor dedim. sonra şu anki hayatıma dönüp, aman be yorgun bunlar da dert mi, sen chatlak'ın şu anda boğuştuğu sorunları atlattın, hayatta neler gördün, boş veeer! dedim kendime. bunu sana da tavsiye ediyorum artık rahatlıkla. hep içimdeydi, "ah bir bitsin chatlak'ın şu dertleri, ahh " diyordum.:Saruboceq:
bütün kalbimle inanmama rağmen, insanoğlunun çiğ süt emmiş olduğu gerçeğini unutamıyor ve davada yine ya sorun çıkarsa- diye de içime sıkıntı düşmesine engel olamıyordum. :1no2:
yaklaşık bir haftadır depresyonda gibiyim. kriz-iş güç olayları- fani şeyle yani. dün akşam KK'daki vefat haberleri vb uyumakta zorlandım gece. iyice karamsar, hayattaki güzel şeyleri unutma sınırına gelmiştim. kafamçokkarıştı
bu sabah senin o mesajını okudum ya, gördüğün gibi gülümsemelerle anlatabildim o anda. yüzümde koca bir gülümseme sırnaşık şey, anneme anlattım seni, o da kocaman gülümsedi biliyor musun? günlerdir ilk defa gözlerim parıldadı. gülümseyerek evden çıktım. çünkü evet, evet, evet! benim yıllar önce yaşadıklarım rüya değildi, ama buna inanabilirdim? e chatlak var önümde kaydirigubbakcemile5 aynı yollardan geçti benimle canım yaa. ama insan isterse, gerçekten isterse ve kendine olan saygısını yitirmeden bir şeyler yaparsa, nerede olursa olsun, kaç yaşında olursa olsun, cehennemden kurtulabiliyor. artık rüya görmediğimi biliyorum :mymeka:
ben mutluyum, chatlak da mutlu ve her geçen gün daha da mutlu olacak. bunlar bizim genç yaşımızda edindiğimiz büyük tecrübeler olarak kalacak. her an bu konuları düşünmeyeceğiz. zaten hayat o kadar hızlı ve güzel ki, bunları düşünmeye vaktimiz olmayacak. eski dostlarla oturup konuştuğumuzda "hakkaten ya ne günlerdi?" ya da "ben yaşamamışım da filmini seyretmişim gibi geliyor" diyeceğiz.
aah ahh içim nasıl kıpır kıpır anlatamam sana. söz ver, çok mutlu olacağına söz ver! bir gün bile senden bir daha o ilk mesajındaki "dul kaldım" lafını da duymayacağımıza söz ver!!!
klava:
imza:
senağlama salya sümük savaşçı