Babamı aradı şerefsiz, babama neler diyor.
Babamın onun ailesine saygısı yokmuş, ben babamı aradığımda otur oturduğun yerde orası senin yuvan, adam seni dövmüyor etmiyor rahat mı batıyor sana diyecekmiş beni almaya gelmeyecekmiş.
O beni baş tacı etmiş, ne yapmışta ben ona uzaklaştırma çıkarttırmışım, düşmani bile yapmazmış bunu, bebeğim benden nefret edecekmiş, babasından kaçırıyormuşum onu, yürümesini konuşmasını göremeyecekmiş, ileride anlatacakmış benim yaptıklarımı, babama diyorki sen şimdi kızım yanımda torunum yanımda diye mutlusun böyle kalacak mı sanıyorsun, kendi kızını eğitemedin daha benim çocuğumu eğitebileceğini mi sanıyorsun, o çocuk sizi dinleyecek mi sanıyorsunuz, 16 yaşında gidecek evden tutamayacaksınız, Allah kötülük düşüneni helak etsin, haksız olanı helak etsin diye bin bir tane laf saydı. Daha boşanma davasının açıldığının bile farkında değil sanırım sadece polis uzaklaştırmasını söylüyor. Daha şimdiden böyleyse davanın açıldığını görünce ne olacak kim bilir. Tüylerim diken diken oldu.. Çok korkuyorum ben bu adamdan ve bu adam çocuğumun babası ileride onu görmek zorunda.. Sürekli beni kötüleyecek.
@Cizirti bebeklinick K kerkenes garciaas