Boşanıyorum

Vicdan yapılacak bir şey yok.
O adamı o kadar konuşturmak bile hata.
Ayrıca laf dediğiniz de size ve babanıza hakaret neyine vicdan yapılır burada yazdığınız sözlerin ben anlamadım.
Doğru diyorsunuz babam bir kere açmış bulundu susmadı bir saat.
Babam ister istemez gerildi, senin yuvana sahip çıkamamanın sorumlusu ben mi oldum ben kızıma sahip çıkıyorum , sen de adam olsaydın da evladına sahip çıksaydın dedi.. Bundan sonra açmayacaklar telefonlarını.

Vicdan yapılacak bir şey yok.
O adamı o kadar konuşturmak bile hata.
Ayrıca laf dediğiniz de size ve babanıza hakaret neyine vicdan yapılır burada yazdığınız sözlerin ben anlamadım.
Boşanmak hala gereksiz bir drama mevzusu millet için. Yuva yıkılıyor, gökler titriyor falan işte. O herif evde huzur bırakmazken kan kustururken gök titremiyor, boşanınca titriyor işte neyse.

Ahhh ahhh....

1000021809.jpg

Eee ne yapmayı düşünüyorsunuz? Boşanmakta hala kararlı mısınız?
Napayım, ağlıyorum sadece bebeğime bakınca da üzülüyorum ama geri dönüş yok artık bunları yazan da aynı kişi, namussuz, kahpe, suratına sıçayım, seni ben nerden karı diye aldım, ben bir kadın tanıdım heykelini dikerim buraya yazan da aynı kişi.. Hangisine inanayım.. Demek ki çok sevildiğine güvenince böyle her istediğini yapıp karşındaki gitmez diye düşünebiliyormuş insan. En çok şaşırması beni şaşırttı. Ne bekliyordu?

Napayım, ağlıyorum sadece bebeğime bakınca da üzülüyorum ama geri dönüş yok artık bunları yazan da aynı kişi, namussuz, kahpe, suratına sıçayım, seni ben nerden karı diye aldım, ben bir kadın tanıdım heykelini dikerim buraya yazan da aynı kişi.. Hangisine inanayım.. Demek ki çok sevildiğine güvenince böyle her istediğini yapıp karşındaki gitmez diye düşünebiliyormuş insan. En çok şaşırması beni şaşırttı. Ne bekliyordu?
Taktik değiştirmiş olabilir bence.
Bağırıp çağırmakla baktı ki iş boşanmaya kadar gitti. O zaman biraz sakin olayım, tempoyu düşüreyim demiş olabilir.

Pabuç pahalı diye tırstı şimdi. Bu gerçek kişiliği değil. Gerçek onun koltuğunun altında iken gördüğündü. Az olan kıymetli olurmuş, nadirattan insan gibi davrandığı için ondan böyle bi kafan karıştı.

Kafam karışmadı sadece üzülüyorum.. Sevgi böyle mi olur madem seviyordun neden bunları yaşattın 6 aylık bebesi babasından ayırmak zorunda bıraktın seven insan merhamet etmez mi

O ne yaparsa yapsın boşanmamanı bekliyordu. Sen onun kum torbası, stres topu olacaktın. Kendini ne sanıyor acaba, padişahın som taş..ğı mı. Şaka gibi

O ne yaparsa yapsın boşanmamanı bekliyordu. Sen onun kum torbası, stres topu olacaktın. Kendini ne sanıyor acaba, padişahın som taş..ğı mı. Şaka gibi
Evet neden şaşırıyor değil mi? Benim doğuma gideceğim gün annemi babamı arayıp boşanmak istiyorum demiş insan benim haberim yok... Çocuk olmasaydı sepetlerdim seni annenin evine, senden karı olmaz, bilmem ne. Noldu bunları söyledin söyledin istediğin oldu

Yeniden çirkinleşecek biliyorsunuz değil mi? Başta vazgeçirmek için uğraşıp bunun olmadığını anladığında yine o çirkin ithamlarda bulunacak büyük ihtimalle.
Davanın şokunu üzerinden atsın ilk önce.
Size o kadar kötü davranmış adamın ne sevgisi, ne saygısı vardır. Her şeye ragmen bosanmayacağınıza eminmiş, ona güveniyorum, onun şokunda şuan.

Kafam karışmadı sadece üzülüyorum.. Sevgi böyle mi olur madem seviyordun neden bunları yaşattın 6 aylık bebesi babasından ayırmak zorunda bıraktın seven insan merhamet etmez mi
O sevse ne olur ki? Böyle sevilmek istemediğin için zaten o davayı açtın.

Meri bakın ne diyeceğim size. Bunu ömrünüz boyunca unutmayın olur mu?
Bir insan mutluyken, normal şartlar altında, istedikleri gerçekleşmişken "iyi" olur, "iyi" davranır. Herkes "iyi" olur. Marifet zor koşullarda "iyi" kalmaktadır. Çok sinirliyken iyi kalabilmektedir.
Karısı her dediğini yaparken ebem de iyi olur. İlk hayır dediğinizde iyi kalabildi mi bu adam?
Heh işte sevgi böyle bir şey değil. Seven insan her koşulda korur, incitmez.

Yeniden çirkinleşecek biliyorsunuz değil mi? Başta vazgeçirmek için uğraşıp bunun olmadığını anladığında yine o çirkin ithamlarda bulunacak büyük ihtimalle.
Davanın şokunu üzerinden atsın ilk önce.
Size o kadar kütı davranmış adamın ne sevgisi, ne saygısı vardır. Her şeye ragmen bosanmayacağınıza eminmiş, ona güveniyorum, onun şokunda şuan.
Keşke çirkinleşseydi o kadar aptalım ki Allah'a emanet ol, ne yaşanmış olursa olsun seni seviyor güveniyordum sözüne bile ağlayabiliyorum, keşke yine hakaretler etseydi de yine kinlenseydim kolay olsaydı

Meri bakın ne diyeceğim size. Bunu ömrünüz boyunca unutmayın olur mu?
Bir insan mutluyken, normal şartlar altında, istedikleri gerçekleşmişken "iyi" olur, "iyi" davranır. Herkes "iyi" olur. Marifet zor koşullarda "iyi" kalmaktadır. Çok sinirliyken iyi kalabilmektedir.
Karısı her dediğini yaparken ebem de iyi olur. İlk hayır dediğinizde iyi kalabildi mi bu adam?
Heh işte sevgi böyle bir şey değil. Seven insan her koşulda korur, incitmez.
Teşekkür ederim.. Biliyorum bu dediklerinizi daha öncesinde hep sevdiğine inandığım için şans vere vere bu hale kendi kendimi getirdim ama artık kalbim bile şokta beynimi kandıramıyor

Keşke çirkinleşseydi o kadar aptalım ki Allah'a emanet ol, ne yaşanmış olursa olsun seni seviyor güveniyordum sözüne bile ağlayabiliyorum, keşke yine hakaretler etseydi de yine kinlenseydim kolay olsaydı
Bu kadar kolay yumuşuyorsanız, eşiniz az işini bilen biri olsa kolayca kandırıp geri götürür sizi.
Ne diyeyim aklını o kadar kullanamaz umarım.

Bu kadar kolay yumuşuyorsanız, eşiniz az işini bilen biri olsa kolayca kandırıp geri götürür sizi.
Ne diyeyim aklını o kadar kullanamaz umarım.
Daha öncesinde öyle yaptı işte, ilkinde bir çiçek alıp geldi, ikincisinde bebeğimden ayrı kalmaktan korktuğumu farkedip önce tehdit sonra özür dilerim terapiye gidicem diye kandırdı şimdi bu taktik.. Ben kararımın arkasındayım vazgeçmicem dönmicem, gelinlikle girdiğim evden 3 kez çöp poşetleriyle çıktım artık halim kalmadı aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaya. sadece yine de zor, yine de üzülüyor insan

Teşekkür ederim.. Biliyorum bu dediklerinizi daha öncesinde hep sevdiğine inandığım için şans vere vere bu hale kendi kendimi getirdim ama artık kalbim bile şokta beynimi kandıramıyor
Benim bir akrabamın kocası da kadını iyice dövüp sonra güya pişman olup vurduğu yerlere krem sürüyormuş.
O kadar dövdükten sonra krem sürmesi bir şey ifade ediyor mu sizce?

Bu adamın sana yapmadığı kalmadı. Ne ağlaması, toparlan. Bunları yazan senin tanıdığın insan değil. Şimdi şokla yazdı, özünde sevmiyor seni. Dava biraz ilerlesin ne iğrençlikler, iftiralar göreceksin. Sen bunlara hazırla kendini.

X