Merhaba arkadaslar oyle yalniz ve mutsuz hissediyorum ki kendimi icimi dokmek istedim sizlere. Mutsuzlugum onu sevdigimden degil kendinden nefret ettirdi karakteriyle sadece bunlari haketmedim hep insanligimla iyi niyetle yaklastim ama bilmedi hic.4 yillik evliyim 3 yasinda bir oglumuz var iki haftadir ailemin yanindayim bosanma islemlerini baslatcam. Esimle 3 ay gibi kisa bir surede evlendik malesef hic taniyamamisim. Oyle saf oyle iyi niyetle hareket ettim ki hic mantigimi kullanmadan sadece duygularimla hareket ettim cok pismanim. Ikimizde ogretmeniz o ozel sektorde calisiyor ben calismiyorum evdeyim.Eşim kendini oyle farkli tanitti ki bana. Vicdanli ahlakli olgun efendi bir kisiliginin oldugunu sandim ama evlenir evlenmez gercek yuzunu gosterdi. Esine hic deger vermeyen soz hakki tanimayan agresif en basit seyleri kavgaya donusturen cok kotu hakaretler ve agir kufurler eden bir adammis megerse. Dusunebiliyo musunuz evlenmemizin 4. Ayindan itibaren beni aldatmis baska bir hat baska bir telefon almis kendine. Ben onu gece yarilarina kadar calisiyo sanirken o baska kizlarla gezme tozma derdindeymis. Bu evliligi surdurmek icin her yolu denedim kizlar aldatmasini bile affettim kimseye aileme dahi soylemedim annem kanser tedavisi goruyordu bir de bana uzulmesin istedim. Ben sustukca tepeme bindi sinirlendigi zaman gozu birsey gormuyo hamileyken bile karnima laptop atmis bir insan. Iki sefer ailemin yanina geldim herseyi anlattim ikimizin ailesine de. Herkes o kadar sasirdi ki esimin boyle bir insan olmasina cunku disari karsi kendini cok farkli yansitiyo tam bir sahtekar. Aile terapistine gitme ve ofke kontrolu icin yardim alma sartiyla bir kez daha denemek istedim ama iki sefer goturebildim. Adam kendindeki sikintilari kabul etmiyor ki siddetin kufurlerin aldatmasinin bile sebebini bana mal ediyo. Anlasmali bosanmayi kabul etmiyor cekismeli olarak acicam davayi cocugumu da aliyo gunlerce getirmiyo onsuz bir gun duramiyorum diyo karsimdaki de bir anne o nasil duracak demiyo. Hadi beni gectim insan kucucuk oglunu da mi dusunmez Allaha havale ettim herseyi tatsizlik cikmasin kavga cikmasin diye susuyorum o kadar bikmisim ki artik kizlar. Hem dis gorunus hem karakter acisindan herkesin cok begendigi hanim hanimcik marifetli guleryuzlu bir insanim ovunmek icin soylemiyorum bir tek ona begendiremedim kendimi agzimla kus tutsam yaranamadim. Simdi yaptiklarini duyan herkes senin gibi bir kiza nasil bunlari yapti diye hayretler icerisinde kaliyo. Bazen kurtuldum o stresli kotu ortamdan diye mutlu oluyorum bazense icimi oyle bir yalnizlik umutsuzluk kapliyor ki Allahima siginiyorum cunku ben elimden gelenin fazlasini yaptim Rabbime havale ediyorum. Cok uzattim okuyanlara tesekkur ederim simdiden kimse iyice tanimadan eline meslegini almadan evlenmesin Rabbim kimseye boyle acilar yasatmasin
Son düzenleme: