- 20 Haziran 2015
- 6
- 2
- 36
-
- Konu Sahibi Deniz macar
cocugundan oturu mutlaka al nafakani.. maddi manevi tazminat davasi da ac.. ve nisanda dugunde takilan miktar kadar sana odemek zorunda.. haklarindan vazgecme.. Allah kolaylik versin..Üç yıllık evliyim ve 2 yaşında bir bebeğim var. Bir senedir aldatılmamın sonucunda 6 ay önce boşanma davası açtım. Çok zorlu bir süreç geçirdim.
Nihayet 3 temmuz da ilk celsemiz görülecek. Sorum şu ki boşanan bayan arkadaşlarım eşinizden maddi manevi tazminat ev için mal paylaşımı ve nafaka ne kadar alabildiniz ?
takilari harcamis olmasi onemli degil.. o miktar dugun videosundan filan ispatlanir.. odemeye mecbur..Düğünde takılan takılarımı bebeğime takılan takıları herşeyi kasaya koyacam demişti hepsini yemiş. 6 aydır çocuğunuda ne arıyor ne soruyor inanın dünya malı umrumda değil ama başka bi kadın yüzünden çocuğumun geleceğini elinden almasına gönlüm razı olmuyor.teşekkür ederim cevabınız için peki aşşağı yukarı hakimin tazminatlardaki taktiri ne olur ???
O takıların tutarları belli idiyse, sizden gizli yediğini de belirtirseniz hakim en azından o takıların tutarı kadar bir meblağ belirleyecektir, sizin hakkınızdı çünkü onlar, ortak değillerdi.Düğünde takılan takılarımı bebeğime takılan takıları herşeyi kasaya koyacam demişti hepsini yemiş. 6 aydır çocuğunuda ne arıyor ne soruyor inanın dünya malı umrumda değil ama başka bi kadın yüzünden çocuğumun geleceğini elinden almasına gönlüm razı olmuyor.teşekkür ederim cevabınız için peki aşşağı yukarı hakimin tazminatlardaki taktiri ne olur ???
Ev ve araba evlendikten sonra alınmıştı değil mi? Evlendikten sonra alındılarsa onların yarısı sizin. Mahkemeden onların yarısını talep edeceksiniz en az. Eşinizin aldattığını ispat edeceksiniz mahkemede, bu konuda avukatınızla da görüşün, aldatmak büyük kusurdur ve kusurlu taraf o olduğu için maaşı 4-5 arasıysa, ödediği resmi bir borç da yoksa bin - bin beş yüz liraya yakın toplam nafaka alabilirsiniz. Maddi manevi tazminat da talep edeceksiniz zaten araba ve evin yarısı hariç. Onlar da atıyorum arabanın diğer yarısına denk gelecek kadar olabilir.Ev araba onun üstüne aylık ortalama da 4 bin beş bin geliri var. Ama sırf bişey vermemek için düşük gelir göstermiştir. Defalarca ulaşmaya çalıştım gel çocuğun için anlaşma yoluna girelim diye sanki kadının kölesi olmuş beni hiç tanımıyo çocuğu hiç yok. Nasıl geçirmişim beş yılımı bu kdr körmüymüşüm
Savas degil "dava " olacakti o. Otomatik duzeltmeBir yakinim aldatilmasi dolayisiyla manevi tazminat savasi acti. Fakat adam savunmasinda "cinsel beraberligimiz yoktu, bana karsi soguktu "diye bir savunma uzerinden yurudu ve yakinim tek kurus tazminat alamadi hakimin karariyla. Tazminat isi pek olmuyor yani benim gordugum.
Üç yıllık evliyim ve 2 yaşında bir bebeğim var. Bir senedir aldatılmamın sonucunda 6 ay önce boşanma davası açtım. Çok zorlu bir süreç geçirdim.
Nihayet 3 temmuz da ilk celsemiz görülecek. Sorum şu ki boşanan bayan arkadaşlarım eşinizden maddi manevi tazminat ev için mal paylaşımı ve nafaka ne kadar alabildiniz ?
şok oldum.hem aldatıldı hem hakin aldatılmasını haklı buldu.Bir yakinim aldatilmasi dolayisiyla manevi tazminat savasi acti. Fakat adam savunmasinda "cinsel beraberligimiz yoktu, bana karsi soguktu "diye bir savunma uzerinden yurudu ve yakinim tek kurus tazminat alamadi hakimin karariyla. Tazminat isi pek olmuyor yani benim gordugum.