Bosaniyorum sanki ölüyorum yardım edin

Yok zaten ilgilenmiyorum kesinlikle
Annemi de aramış Özür dilemis
Ben hala bitti dedim konusmadim
çok kırıldınız tabi, tamiri zor
ama çok uğraşır birşeyleri değiştirirse diye zaman verin hiç muhatap olmayın ,
uğraşsın
ikna olursunuz, olmazsınız kararınızı uygularsınız.

İlk mesajınızı okudum ve son mesajı.
geri dönmek istiyormuş eşiniz.
bence bunca sorundan sonra bir araya gelseniz de bu ilişkide umit yok.
üzgünüm...

Tahmin ettiğim gibi yaptığı hiçbişeyde ciddi değilmiş. Hayır eline ne geçti anlamıyorum.şimdi kozlar sizde sürtün burnunu bidaha tekrarlamamak üzere pişman olsun.

Tahmin ettiğim gibi yaptığı hiçbişeyde ciddi değilmiş. Hayır eline ne geçti anlamıyorum.şimdi kozlar sizde sürtün burnunu bidaha tekrarlamamak üzere pişman olsun.
Zaten yüz vermiyorum hiç
Konuşmuyorum
Kendi kendine bana yalakalik yapmaya çalışıyor
Hiç söylemedigu güzel kelimeleri kullanıyor filan
Hiç orali olmuyorum

hazır kocan olacak bitti demişken kesinlikle bitir. kim ne derse desin umursama! yarın bi gün cocugun oldugunda onun da sorumlulugu sende olacak hep. iyice ezileceksin, bunalacaksın.eşin de (bana göre) davranışlarını daha da kötüleştirecek. hiç düşünme çocuk olmayışı daha iyi. hemen boşanırım ben olsam!

hmm son mesajı okumamıştım. olumlu gelişmeler varmış. ama şu lafı asla unutmayın insan 7 sinde neyse 70 inde de aynıdır....yani kimse tam anlamıyla değişmez...hakkınızda hayırlısı olsun

Zaten yüz vermiyorum hiç
Konuşmuyorum
Kendi kendine bana yalakalik yapmaya çalışıyor
Hiç söylemedigu güzel kelimeleri kullanıyor filan
Hiç orali olmuyorum
Hıh deyip geçmeyin sakın.gerçekten burnunu sürtün.ailenize karşı tavırlarınıda değiştirmesi gerekiyor ayrıca.

Al karşına konuş bence bi yuwa kolay kurulmuyor ona son bi şans verdigini söyle ciddi oldugunu belirt rahatsz oldugun huylarını söyle kendini düzeltmeye çalışsın bu süreçtede korun çocuk olmasın inş herşey yoluna girer

arkadaslarin demis ya, her kelimenden sonra gozun onda.. nasil bi korku vermis sana, diken ustundesin, zamaninda ben de yasadim benzerini; anliyorum ve uzuldum.. kangrenli uzuv olmus bu evlilik.. yillarini daha fazla heba ettirirsen, pismanligin daha buyuk olur.. cunku gercek yuzunu gormussun ve degismeyecegi asikar.. bu evlilik yurur mu dersen, ite kaka mutsuz sekilde yiprana surune yuruyebilir.. ama sen soyle; evlilikten bekledigin bu mu? cocuk sahibi olmacak kadar guvenmedigin bi adamdan sana EŞ olmaz.. ne yazik ki..

Mesleğin var çalışıyorsun her türlü ayakların üstünde durursun. Dik dur. Ailen de arkandadır büyük ihtimalle. BBu saatten sonra hiç bir şey olmamış gibi yaşamadı güç olur zaten. Keşke böyle olmasaydı yuva yapmak zor ama bazen oluyor böyle maalesef. Üzülme diyemem üzül, üzüntünü yaşa kabullen içine atma sonradan daha çok izi kalır. İşinr git hobi edin arkaş çevresi edin

O es kisinden boşan ve o arkadaşın la bir daha görüşme... Kafalara bak dehşet resmen

Bu psikolojik şiddeti kimse umursamaz ama ancak bilen bilir fiziksel olandan bile daha dehşet bir şey. Her anın diken üstünde huzursuz yaşıyorsun. Sizi çok iyi anlıyorum hatta okurken bu ben miyim dediğim oldu çoğu zaman. Ama benim iki çocuk var ve ailem sizinki gibi değil yani arkamda değil diyemem ama arkamda da diyemem. Biz terapiste gittik bir senedir hâlâ devam ediyor düzelme oldu mu oldu hem onda hem bende hayata bakış açım değişti bir kere. Artık daha fazla kendimle ilgiliyim. Hayır demeyi biliyorum bilmeye çalışıyorum çünkü bu zamana kadar alismamislar hayır dememize. Cinsellik de çok önemli bence o kısım duzelmeyince de ilişki olumsuz etkileniyor. Valla size kalmış aşıksaniz o da isterse terapiye gidip bir şans daha verin derim ama yardımsız olacak gibi durmuyor çünkü ailesi öyle yetiştirmiş. Ha bir de çocuk konusunda dikkatli olun bir de çocuğu kaldırmazsiniz. Boşanmak kolay ama aslında bu adam da bir yanlış yetiştirilen erkek çocuğu örneği. Gücünüz varsa sonuna kadar deneyin. En azından kendi sınırlarınizi çizin yapamayacağı şeyleri bilsin haddini aşmasın diğerleri de gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…