• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum mutluyum ama…

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
103
Altı yıllık evliliğimde hiç mutlu olamadım. Başta her şey çok güzeldi bana değer veren seven bir eşim vardı (ben öyle zannetmişim). Birden her şey tepetaklak oldu, annesi birden bire beni kıskanmaya başladı. Oğlunu doldurup üstüme salmalar hiç bitmeyen aile yüzünden kavgalar derken kendimizi evleri ayırırken bulduk. Yeni bir iş buldum ve hem maaşı hemde pozisyon olarak çok iyi. Evim arabam her şey tamam oğlumla düzenimide kurdum ailem destekçi aynı zamanda. Gel gelelim dışardan bakınca sanki yıkılmamış hatta çok daha güçlü bir şekilde ayakta duran bir kadın olarak gözüküyorum. Tek başıma kaldığım anlarda düşünüyorumda bu saydıklarımın hiç bir önemi yok benim gözümde. Evliliğini yürütebilen herkese öyle özeniyorum ki ve bu durum beceriksiz olduğumu düşündürüyor. Hayatıma bakıyorum koca bir enkaz gelecekten hiç bir umudu kalmamış ve böyle çocuğuna hiç bir hayrı olamayacak bir kadın görüyorum. Bu süreci nasıl atlatırım onuda bilmiyorum. Sadece güçlü olmaya çalışıyorum😔.

Eviniz,arabaniz her şeyiniz tamam..
Oglunuzla düzeniniz de tamam.
İşiniz de varmış..
Derdi olan,sığınacak kapısı olmayan bir dünya kadın var burda.
Baba evine alınmayan,kocası sokağa atan bir dunya kadın.
Ben biraz nispet yapar gibi buldum yazdıklarınızi 🤷
"çok basarilisiniz,her şeyiniz tastamam"demimizi bekliyorsunuz gibi geldi bana.
Bu durumu abartmayin derim,elinizdekilere de şükredin diyerek ayrılırım.

Geciyorrr neler gecmediki..duzeniniz varmış sadece zamana ihtiyaç var .malesef sip diye bitmiyor acilar dertler kabuk baglamasi gerekn seylerin zamana ihtiyaci vardir.herkes ayni seyi soyler sizde başkasını teselli ederken zaman dersiniz. Beklemekten baska sansiniz yok evladinizla doya doya bol bol vakit gecirin

Tam tersi evliliğini yürütmek için her şeyi sineye çeken, susan kadın değil susmayıp boşanan kadın daha güçlüdür. Evliliği yürütmek tek taraflı mümkün değil.
Evliliğimi bitirende zaten benim asla yapılanları sineye çekmememdi. Bana şimdi bile hala çirkefliğin yüzünden boşanıyoruz diyor eski eşim. Bazen ister istemez acaba susup katlansamıydım oğlum için diyorum. Sürekli kendimde hata ararken buluyorum kendimi.

Eviniz,arabaniz her şeyiniz tamam..
Oglunuzla düzeniniz de tamam.
İşiniz de varmış..
Derdi olan,sığınacak kapısı olmayan bir dünya kadın var burda.
Baba evine alınmayan,kocası sokağa atan bir dunya kadın.
Ben biraz nispet yapar gibi buldum yazdıklarınızi 🤷
"çok basarilisiniz,her şeyiniz tastamam"demimizi bekliyorsunuz gibi geldi bana.
Bu durumu abartmayin derim,elinizdekilere de şükredin diyerek ayrılırım.
Tanımadığım insanlara neden nispet yapayım? Siz benim ne demeye çalıştığımı bile anlayamamışsınız.

Tek eksiğiniz sevilmek gibi görünüyor
Bir süre sonra hayatınıza yeni bir insan girer böylece daha mutlu olursunuz.. dilerim..
İşte bende mutlu olmayı hak etmiştim benim oğlumda mutlu bir ailede büyümeyi hak etmişti. Yeniden evlenmeyi düşünmüyorum insanlar çok kötü ve kimseye bu saaten sonra güvenemem. Çok çabalamıştım mutlu bir hayatım olması için ama geriye kalan sadece koca bir enkaz oldu.

Geciyorrr neler gecmediki..duzeniniz varmış sadece zamana ihtiyaç var .malesef sip diye bitmiyor acilar dertler kabuk baglamasi gerekn seylerin zamana ihtiyaci vardir.herkes ayni seyi soyler sizde başkasını teselli ederken zaman dersiniz. Beklemekten baska sansiniz yok evladinizla doya doya bol bol vakit gecirin
inshallah dediğiniz gibi olur ama tam geçti iyiyim dedikçe kendimi yine dipte buluyorum.

• Beğen
Reactions: Cac
Altı yıllık evliliğimde hiç mutlu olamadım. Başta her şey çok güzeldi bana değer veren seven bir eşim vardı (ben öyle zannetmişim). Birden her şey tepetaklak oldu, annesi birden bire beni kıskanmaya başladı. Oğlunu doldurup üstüme salmalar hiç bitmeyen aile yüzünden kavgalar derken kendimizi evleri ayırırken bulduk. Yeni bir iş buldum ve hem maaşı hemde pozisyon olarak çok iyi. Evim arabam her şey tamam oğlumla düzenimide kurdum ailem destekçi aynı zamanda. Gel gelelim dışardan bakınca sanki yıkılmamış hatta çok daha güçlü bir şekilde ayakta duran bir kadın olarak gözüküyorum. Tek başıma kaldığım anlarda düşünüyorumda bu saydıklarımın hiç bir önemi yok benim gözümde. Evliliğini yürütebilen herkese öyle özeniyorum ki ve bu durum beceriksiz olduğumu düşündürüyor. Hayatıma bakıyorum koca bir enkaz gelecekten hiç bir umudu kalmamış ve böyle çocuğuna hiç bir hayrı olamayacak bir kadın görüyorum. Bu süreci nasıl atlatırım onuda bilmiyorum. Sadece güçlü olmaya çalışıyorum😔.

Bu durumu sizin beceriksizliginiz gibi algilamayin. Evlilik tek tarafli yurumez ve taraflardan birinin evliligi yurutmeye gonlu yoksa ya da esiniz gibi onun bunun gazina geliyorsa siz ne yaparsaniz yapin o evlilik yurumez. Siz bence yeterince guclusunuz sadece kendinizi elestirmeyi birakip kendi gucunuzun farkinda olun yeter.

Bu durumu sizin beceriksizliginiz gibi algilamayin. Evlilik tek tarafli yurumez ve taraflardan birinin evliligi yurutmeye gonlu yoksa ya da esiniz gibi onun bunun gazina geliyorsa siz ne yaparsaniz yapin o evlilik yurumez. Siz bence yeterince guclusunuz sadece kendinizi elestirmeyi birakip kendi gucunuzun farkinda olun yeter.
İstemsizce eleştiriyorum kendimi😔

Konu sahibi çocuğunuza karşı hissettiklerinizi anlıyorum sakin ben biraz daha sussam çocuğum mutlu bir yuvada olur muydu diye vicdan azabı duymayın . Çünkü siz sustukça giderek artacakti istekler , beklentiler sorun sizde değil ülkedeki erkeklerin önemli bir yüzdesi anasınin memesinden ayrilamadigi için oluyor

inshallah dediğiniz gibi olur ama tam geçti iyiyim dedikçe kendimi yine dipte buluyorum.
Sizin yerinde olup bosanamayan o kdr cok insan varki belki sizde onlara keşke yerinde olsam bosansam duzenimi kursam diyecek .cok kadin var disarida mutluluk pozu veren 2 kuzenim ikiside bosanamiyor kac kere denediler .biri cesaretim yok demisti cekiyorim diyor hala cocuklar icin

Konu sahibi çocuğunuza karşı hissettiklerinizi anlıyorum sakin ben biraz daha sussam çocuğum mutlu bir yuvada olur muydu diye vicdan azabı duymayın . Çünkü siz sustukça giderek artacakti istekler , beklentiler sorun sizde değil ülkedeki erkeklerin önemli bir yüzdesi anasınin memesinden ayrilamadigi için oluyor
Aslında bunu bende çok iyi biliyorum ama oğlum “neden babamla yaşamıyoruz” diyince kahroluyorum kendimi suçluyorum yine.

Barismayi düşünüyorsaniz da bazi şartları koyun lütfen
Kendisi şart kabul edecek bir insan değil. Hayatımda gördüğüm en sığ düşünceli kalın kafalı insan. Bu yüzden barışma söz konusu değil. Hatta şart koşmayı bırakın ben ailesinin otoritesini kabullenip susup oturacakmışım🤦🏼.

Back
X