- 24 Mayıs 2017
- 7.494
- 14.694
- 248
- 34
- Konu Sahibi Su_perisiiii
Evliligini yurutemeyen kismina katilmiyorum. Evlilik araba degil tek direksiyonu yok. Birlikte yurutulebilen bisey. Bi taraf durursa ilerletmesi mumkun degil. Kendinize yuklenmeyinAltı yıllık evliliğimde hiç mutlu olamadım. Başta her şey çok güzeldi bana değer veren seven bir eşim vardı (ben öyle zannetmişim). Birden her şey tepetaklak oldu, annesi birden bire beni kıskanmaya başladı. Oğlunu doldurup üstüme salmalar hiç bitmeyen aile yüzünden kavgalar derken kendimizi evleri ayırırken bulduk. Yeni bir iş buldum ve hem maaşı hemde pozisyon olarak çok iyi. Evim arabam her şey tamam oğlumla düzenimide kurdum ailem destekçi aynı zamanda. Gel gelelim dışardan bakınca sanki yıkılmamış hatta çok daha güçlü bir şekilde ayakta duran bir kadın olarak gözüküyorum. Tek başıma kaldığım anlarda düşünüyorumda bu saydıklarımın hiç bir önemi yok benim gözümde. Evliliğini yürütebilen herkese öyle özeniyorum ki ve bu durum beceriksiz olduğumu düşündürüyor. Hayatıma bakıyorum koca bir enkaz gelecekten hiç bir umudu kalmamış ve böyle çocuğuna hiç bir hayrı olamayacak bir kadın görüyorum. Bu süreci nasıl atlatırım onuda bilmiyorum. Sadece güçlü olmaya çalışıyorum.