Olayı ben kısaca anlatayım. Benim eşim yurt dışa da evlendiğimizden beri çalışıyor 4 sene oluyor yani. Bu zamana kadar gerçek yüzünü görmediğim için sürekli onun için katlanıyordum yaşadıklarıma. Yurt dışında elimize genç birikimle de evimizi yaptıraktık. Evimizin nasıl olması gerektiğinide ben çizdim. Ve evimde fazlalık olarak çocuk odası istedim. Eski konulara bakarsanız anlarsınız eşimi ne kadar savunduğumu hatta bana kızan çok kişi var haklılarda işte bilen insanın hali başka.
Evimde ben çocuk odası isterken kaynanam olacak yelloz çocuk odası masraf misafir odası olsun dedi. Bende kendi evim olduğu için direttim o diretti ben direttim en sonunda sesler yükselince eşim önce annesini susturmayı seçti o ben kaynanayım benim dediğim olacak dedi susmadı bana döndü beni susturmaya çalıştı bende ev benim diye susmadım. En sonun eşim bana bir tane tokat attı o sinirle kendimi avukatın yanında buldum bir buçuk ay oluyor. Tartaklama işide aslında dayımlar boşanma mevzusu uzamasın diye eşimin biraz gözünü korkutmuşlar. O kadar ellerinde delik ya da darp yok.
Boşanma sebebim daha ilk sinir anında bana tokat atması