- 26 Şubat 2015
- 3.518
- 2.969
- 333
Size bizzat deneyip çok memnun olduğum ürünler tavsiye edebilirim ama reklam olur mu marka söylemek yasak mı bilmiyorum
Özelden mesaj atar misiniz reklam değilse tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size bizzat deneyip çok memnun olduğum ürünler tavsiye edebilirim ama reklam olur mu marka söylemek yasak mı bilmiyorum
Ben kirpik serumu değil de kirpiklerimi her perşembe gecesi toz sürme sürüyorum besmele çekip ve inanılmaz uzadı kirpiklerim tabi biraz sabırla, ayyyy hayırlı olsun kızzz yeni hayatııın
Oncelikle tebrik ederim sizi hayati bos bos uzulmekle gecirmeye niyetiniZ yok.hint yagini duydum bi arastirinKızlar bosaniyorum evet. Ya çok dert değil napalım sağlık olsun. Evet hayatımın içine edildi lakin sağlık olsun bu da geçer. Ayol kızlar bana bi kirpik uzatan serum önerin de kirpiklerim uzasin.
Not: Hayır kafayı yemedim. Sadece üzülmekle zaman geçirmek yerine daha iyi vakit geçirmeye çalışıyorum
Mumkunse banada ozelden yzarmisiniz kirpiklere iyi gelen ürünleriÖzelden mesaj atar misiniz reklam değilse tabi
Nasil kullaniliyor?İstanbul Kapalıçarşı,bikaç yag vardı içinde sanırım portakal yağı,badem yağı bi iki şey daha olabilir tam net değil..
Kaş da en güzel yanıtı sarımsakla aldım ben ,düzenli bi ay filan kullandım gayet iyi cevap verdi. Yakması ve kokusuna dayanabilirseniz tavsiye ederim
ozelden bna da yzar misiniz?Size bizzat deneyip çok memnun olduğum ürünler tavsiye edebilirim ama reklam olur mu marka söylemek yasak mı bilmiyorum
Benim de kirpiklerim çok uzun ama rimel sürünce kaşıma kadar geliyor gür hem de ama ben rimel sürmeden uzun görünmesini istiyorum ürünü istanbul da bulabilirmiyim ?m2lashes... pahali ama gercekden uzatiyor. benim kirpiklerim zaten uzundu- bu serumla okadar uzadaki sonunda uclarindan kestim.
Kızlar bosaniyorum evet. Ya çok dert değil napalım sağlık olsun. Evet hayatımın içine edildi lakin sağlık olsun bu da geçer. Ayol kızlar bana bi kirpik uzatan serum önerin de kirpiklerim uzasin.
Not: Hayır kafayı yemedim. Sadece üzülmekle zaman geçirmek yerine daha iyi vakit geçirmeye çalışıyorum
Benim de kirpiklerim çok uzun ama rimel sürünce kaşıma kadar geliyor gür hem de ama ben rimel sürmeden uzun görünmesini istiyorum ürünü istanbul da bulabilirmiyim ?
ya biraz araştırdım fiyatı önemli değil ama bence uğraşmaya değmez kirpik liftingi bana daha uygun zaten uzun benimkiler gür ama yukarı doğru kaldırılınca bana yeter benim kirpiklerim sarışın olduğum için bide dikine durdukları için rimel sürmeyince belli olmuor bu serum olanı uzatıyormuş zaten yine istediğim gibi olmaz sanırımben yurtdisindayim burda douglas ve sephorada var. kesin TRde var. ama baya tuzlu- ben 100 euro veriyorum. ise yariyor ama
ReklÖzelden mesaj atar misiniz reklam değilse tabi
Tabi ki :) yalnız konuşma başlatamadım, önce siz bana özelden yazın istersenizozelden bna da yzar misiniz?