Bosaniyorum... Bana iyi bir kirpik serumu önerir misiniz?

Kızlar bosaniyorum evet. Ya çok dert değil napalım sağlık olsun. Evet hayatımın içine edildi lakin sağlık olsun bu da geçer. Ayol kızlar bana bi kirpik uzatan serum önerin de kirpiklerim uzasin.

Not: Hayır kafayı yemedim. Sadece üzülmekle zaman geçirmek yerine daha iyi vakit geçirmeye çalışıyorum
Oncelikle tebrik ederim sizi hayati bos bos uzulmekle gecirmeye niyetiniZ yok.hint yagini duydum bi arastirin

kibrik uzatan şey hint yağı kullanin:) serum bilmem
hakkınızda hayırlısı olsun

m2lashes... pahali ama gercekden uzatiyor. benim kirpiklerim zaten uzundu- bu serumla okadar uzadaki sonunda uclarindan kestim.

bu da farklı bır bakış açısı ... demekki boşanmak o kadar da kotu deılmış ne dıyım hayırlısı olsun...:halay:

İstanbul Kapalıçarşı,bikaç yag vardı içinde sanırım portakal yağı,badem yağı bi iki şey daha olabilir tam net değil..

Kaş da en güzel yanıtı sarımsakla aldım ben ,düzenli bi ay filan kullandım gayet iyi cevap verdi. Yakması ve kokusuna dayanabilirseniz tavsiye ederim
Nasil kullaniliyor?

Bence kirpik liftingi yaptırın hem kıvırıyor hem de besleyip uzatıyor. Hem de kalıcı daha ne olsun. Yağla mağla uzatmaya çalışmak beyhude bence .

Badem yağını duymuştum ama sürerken ve yıkarken dikkat edilmesi lazımmış. Ayrıca ne hoş bir bayanın kendisine bu denli güvenmesi ve onu mutsuz edenin arkasından ağlamaması. Tebrik ediyorum sizi

Ayni ben bosanma davam devam ediyor benim aklim kalici makyaj takma kirpikte :duduk: badem yagi bende ise yaramisti azicik suruyodum sol kirpimde bosluklar vardi doldurdu suan kullanmiyorum:KK49:

m2lashes... pahali ama gercekden uzatiyor. benim kirpiklerim zaten uzundu- bu serumla okadar uzadaki sonunda uclarindan kestim.
Benim de kirpiklerim çok uzun ama rimel sürünce kaşıma kadar geliyor gür hem de ama ben rimel sürmeden uzun görünmesini istiyorum ürünü istanbul da bulabilirmiyim ?

Kızlar bosaniyorum evet. Ya çok dert değil napalım sağlık olsun. Evet hayatımın içine edildi lakin sağlık olsun bu da geçer. Ayol kızlar bana bi kirpik uzatan serum önerin de kirpiklerim uzasin.

Not: Hayır kafayı yemedim. Sadece üzülmekle zaman geçirmek yerine daha iyi vakit geçirmeye çalışıyorum
:D:D

Benim de kirpiklerim çok uzun ama rimel sürünce kaşıma kadar geliyor gür hem de ama ben rimel sürmeden uzun görünmesini istiyorum ürünü istanbul da bulabilirmiyim ?

ben yurtdisindayim burda douglas ve sephorada var. kesin TRde var. ama baya tuzlu- ben 100 euro veriyorum. ise yariyor ama

ben yurtdisindayim burda douglas ve sephorada var. kesin TRde var. ama baya tuzlu- ben 100 euro veriyorum. ise yariyor ama
ya biraz araştırdım fiyatı önemli değil ama bence uğraşmaya değmez kirpik liftingi bana daha uygun zaten uzun benimkiler gür ama yukarı doğru kaldırılınca bana yeter benim kirpiklerim sarışın olduğum için bide dikine durdukları için rimel sürmeyince belli olmuor bu serum olanı uzatıyormuş zaten yine istediğim gibi olmaz sanırım

Hakkınızda hayırlısı olsun. Kendinize vakit ayırmanız harika.:KK66: yağ olarak malesef bişey öneremiyorum

Back
X