Bosaniyorum... Bana iyi bir kirpik serumu önerir misiniz?

Kirpikleri döküyor diye duydum . Dökmese bile çok yapay duruyor
Evet öyleymiş fakat çok kaliteli bir yerde arkadaşım yaptırmıştı da dökülme görmedi. Fakat takılan ipek kirpikler dökülüyor tabi. Onun dışında serum bilmiyorum bitkisel yağların karışımı çok iyi geliyormuş.
Birde kirpikleri kıvırarak birşeyler yapıyorlar son zamanlarda moda. Herkes çok memnun onu deneyin derim. Sanki serum ve yağlar çok uzun iş gibi.

Kızlar 1 ay falan depresif haller geçirdim sonra bi vaktim ki hiç aklıma bile gelmiyor benim adam. Dedim bari önüme bakiyim geleceğe yatırım yapiyim az.

Önce dis teli taktirdim bu hafta içinde de göz lazer ameliyatı olup şu gozlukleeden kurtulacam inşallah.

Bu arada yakinda okullar açılacak mesleki olarak gelisimime zman ayiriyorum bol bol.

Ee napıyım onun yasini mi tutacam hayatımı bi kenara bırakıp. Aldığım hayat dersi yanıma kar kaldı. Eskiden ne de yüzeysel dusunuyormusum
İnşallah çok çok çok ve çok mutlu olursunuz
Rabbim bu günleri aklınıza getirtmeyecek kadar sonsuz güzellikler versin önünüze inşallah.

Eltimle ikimiz ipek kirpik taktırmıştık (hatta benimki vizondu), kirpiklerimiz epeeeyyy bi dökülmüştü. Sonra eltim İstanbul' dan bu kirpik takan ünlü bi yerden serum aldı geldi ikimize; ben kullanmadım henüz ama o kullandı. Çok memnun kaldı. Marka ismi veremiyorum sanırım, reklama giriyor herhalde ama bu kaş dövmesi yapan bi yer var bayan isimli oranın ürünüydü.

Ben kirpik serumu değil de kirpiklerimi her perşembe gecesi toz sürme sürüyorum besmele çekip ve inanılmaz uzadı kirpiklerim tabi biraz sabırla, ayyyy hayırlı olsun kızzz yeni hayatııın

Ben argan yagiyla hint yagini karistirip suruyorum eski bi seffaf rimel fircasiyla.
Iki yagda soguk pres aldim hakiki, seffaf rimel kabini bosaltip temizleyip icine yariya yariya koydum yaglari, fircasiyla da uyguluyorum rimel surer gibi.
Bana iyi geldi cok.
Yaglarin kalitesi onemli tabi.
Sems Aslan kahve ve cayi karistirip surmenin kirpikleri costurdugunu soyluyor ama dikkatli surmek lazimmis yoksa goz cevresinde kararma yapabiliyormus.
Internette videosu var, bi bakin derim.

Yüzümde gülümseme ile okudum. Hayatı kendinize zindan etmeyip bu şekilde hayat dolu olmanıza çok sevindim (: kirpik için ise badem yağı duymuştum. Arkadaşım biten rimel kutusuna damlatıp geceleri sürüyordu...

Kızlar bosaniyorum evet. Ya çok dert değil napalım sağlık olsun. Evet hayatımın içine edildi lakin sağlık olsun bu da geçer. Ayol kızlar bana bi kirpik uzatan serum önerin de kirpiklerim uzasin.

Not: Hayır kafayı yemedim. Sadece üzülmekle zaman geçirmek yerine daha iyi vakit geçirmeye çalışıyorum
Serum bilmiyorum ama bu tavrını sevdim.

Kızlar bosaniyorum evet. Ya çok dert değil napalım sağlık olsun. Evet hayatımın içine edildi lakin sağlık olsun bu da geçer. Ayol kızlar bana bi kirpik uzatan serum önerin de kirpiklerim uzasin.

Not: Hayır kafayı yemedim. Sadece üzülmekle zaman geçirmek yerine daha iyi vakit geçirmeye çalışıyorum
Size bizzat deneyip çok memnun olduğum ürünler tavsiye edebilirim ama reklam olur mu marka söylemek yasak mı bilmiyorum

Hayirlisi olsun.
Ben mavala nin kas kirpik serumunu kullanmistim baya uzatiyordu gurlestiriyordu.
Ama alali cok oldu ben aldigimda uygundu sonra fiyatlari baya yukselttiler suan ne durumda bilmiyorum

Bence de hayırlısı olsun. Hayat kısa ve çok hızlı. Aylarca ve yıllarca bunun için depresyona girmek ciddi zaman kaybı..

Ben bir tek eoose yi biliyorum. Eczanelere sor bence bir de..

Hahaha vallahi bayıldım he işte aynen böyle koca gidiyor ne yapacağımları okumak yerine böyle şeyler görmek ne güzel süpersiniz

Bence sonuna kadar üzüntünü yaşamalısın kı .
Daha sonra aklına gelıp için burulmasın .

Ben bundan yanayım .
Acımı en derınıne kadar yaşarım . Sonra unuturum .

Bence sonuna kadar üzüntünü yaşamalısın kı .
Daha sonra aklına gelıp için burulmasın .

Ben bundan yanayım .
Acımı en derınıne kadar yaşarım . Sonra unuturum .

1 ay yaşadım işte o da fizyolojim formaliteden yaşattı yoksa onu da yasamazdim herhalde :) böyle iyiyim ben .bazısı vardır yıllarca unutamaz bazısı da ertesi gün önüne bakar . Ben ertesi gün değil de 1 ay sonra bakabildim. Bu adama o 1 ay bile değmezdi ya neyse

Hahaha vallahi bayıldım he işte aynen böyle koca gidiyor ne yapacağımları okumak yerine böyle şeyler görmek ne güzel süpersiniz

Giden koca bi işe yaramadiysa niye vahlanacam ki. Bi işe yaramadığı gibi dövmeye kalkisirsa işte böyle kacarim ben de

Back
X