- Konu Sahibi cileklipastamm
-
onca olaya lafa söze ragmen ben esyalarimi almaya gittigimde konusmaya calistim dün ailemden gizli aradim bunu bile riske attim. ama o benim icin parmagini bile kimildatmadi. kafamda bitmemis olsa bile sevmemis veya artik sevmiyor yoksa farkli olurdu. bu durumda zaten saglikli bi beraberlik gitmez bence
Tesekkür ederim
O adamdan sana hayır gelmeyeceği bir gerçek ama ben sadece duygularını sorgulaman açısında iyi düşün dedim.Çocuğun da yok bence kendine ayrı bir dünya yaratmalısın.Durumun konu olarak benden farklı olsa da aynı duyguları yaşıyoruz.Umarım herşeyin en iyisi olur senin için
Canım ömür boyu aynı şeyleri yaşayıp ağlamaktansa yol yakınmıdır bilmem ama bence bitmiş birşeyler eşinin ailesi destek verse belki daha kolay olabilirdi onlardan da hayır yok.eğer gidersen eşinin ailesinin suratsızlıklarıyla eşinin sorumsuzluğuyla ve kendi ailenin tepkileriyle yapayalnız kalacaksın çocuğunda yok bence bu adam değişmez. en fazla 1 sene ağla dimdik ayakta dur evet dibede ineceksin belki ama çok güçlü olarak ayağa kalkacaksın
Allah kolaylık versin tabiki karar senin kardeşim ama bu döneme kadar böyle gitmiş bence değişmez kendine yeni bir düzen kur git çalış spor yap kitap oku güçlü ol iyice düşün kararını verzaten ailesi büyük olarak mantikli olsa tutardi kolundan oglunun cikar gelirdi derdiki benim oglum bu haltlari yemis düzeltelim fln ama onlarda memnun gibi. ah o 1 sene bi gecseee keske bi an önce
Benim 10 yıllık bir ilişkim vardı 2 yıl önce evlendik.Ailem karşı olmasına rağmen.Birbirimizi çok seviyorduk.Bir çok zorluklardan geçtik,emek verdik birbirimize kavuşmak için.Bir kızım oldu.Eşime resmen bağımlıydım,hastalık derecesinde.Ama 1 ay önce beni aldattığını öğrendim.Onu yakaladım adam yalan yere yeminler etti.Herşey ortada olmasına rağmen.Şu an annemlerdeyim beni bir kez aradı ve aradığında da bana hakaret etti.yani üste çıkmaya çalışıyor.Ve açıklama gerwği bile duymadı.İşte bu da sözün bittiği yer.Duygularımı kontrol altına aldım.İnsan çaresiz kalınca gerçekten yapabileceği birşey kalmıyor.Onu öyle kabullen geçmişinde boğulma bunu o eski sevdiğin değil,değiştiğine inandır kendini.Ve sakın arama.İnan bana herşey olacağına varır sen sadece ağır dur.Hakkımızda hayırlısı olsun
Allah kolaylık versin tabiki karar senin kardeşim ama bu döneme kadar böyle gitmiş bence değişmez kendine yeni bir düzen kur git çalış spor yap kitap oku güçlü ol iyice düşün kararını ver
özeti bu olsa gereksen sırtına bir çuval taşı almış taşımışsın. sonra atmışsın yere şimdi diyorsunki tekrar taşısam mı? sence?
sende benim gibi demek annenlerdesin öyle yatakta bu saatte kara kara düsünceler bogazinda dügümler. senin duygu anlaminda bunu kaldirman ve bununla bas edebilmen daha zor gercekten okadar bagimlilik derecesinde seviyorken böylesine biseyle karsilasmak. bana diyorlardi basta huylu huyundan vazgecmez kumar oynuyosa düzelmez diye. ben aradigimda degismeye basladigini söylüyor bana. ama dayak olsun aldatma olsun bi kere yapan hep yapar. af edersen birgün yine yapar diye düsünüyorum. güclü kadinmissin ki duygularini kontrol altina almissin. umarim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun Rabbim hayirlisi neyse gönlümüzede onu razi kilsin hersey insanlar icin
sende benim gibi demek annenlerdesin öyle yatakta bu saatte kara kara düsünceler bogazinda dügümler. senin duygu anlaminda bunu kaldirman ve bununla bas edebilmen daha zor gercekten okadar bagimlilik derecesinde seviyorken böylesine biseyle karsilasmak. bana diyorlardi basta huylu huyundan vazgecmez kumar oynuyosa düzelmez diye. ben aradigimda degismeye basladigini söylüyor bana. ama dayak olsun aldatma olsun bi kere yapan hep yapar. af edersen birgün yine yapar diye düsünüyorum. güclü kadinmissin ki duygularini kontrol altina almissin. umarim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun Rabbim hayirlisi neyse gönlümüzede onu razi kilsin hersey insanlar icin
sen sırtına bir çuval taşı almış taşımışsın. sonra atmışsın yere şimdi diyorsunki tekrar taşısam mı? sence?
Evet annemlerdeyim bakalım ne olacak.Minnetsiz bir adama ne yapabilirsin ki.Onunla başedemeyeceğini kabullenip kendinle duygularınla başermenin yollarını arayacaksın
haklisin o cuvali 4 sene tasidigimdan sirtim uyusmus alismis ona. yola onsuz devam etmem sirtimda biraz bosluga neden oluyor. umarim zaman cabuk gecerde o cuval olmadan sirtimda daha dik ve hizli yürümeye baslarim
İstediğin kadar küfür edebilirsin cnm:)Ya daha neler neler yaptı,iğrenç insan.Sabretmeyi öğrenmeliyiz gerçekten başka çare yok.biz ne olacak diye diye kendimizi yiyoruz halbuki olacakla ölecegin önüne gecilmiyor cogu zaman. bekleyip olacaklari görmekten baska care yok. hemde ne minnetsiz bide hakaret etmis utanmadan yok yani bide kiziniz var. seni seven karin evde cocugun yuvan varken neyin pesine takiliyosunki daha ya nc nc valla küfür ettim icimden artik kusuruma bakma yani
Sana yaşadıklarını düşünme demeyeceğim acını yaşa,bastırma,elbette hayatında bir boşluk olacak ama o adamın değişmeyeceğine inan onunla devam edersen bu senin iyi günlerin de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?