bosaniyorum ama emin degilim

cileklipastamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
33
6
1
merhabalar siteyi yillardir takip ederim her bir sorum oldugunda kendimi bu sitede bulurum ve en sonunda benimde yardima ihtiyacim oldu ve yeni üye oldum. kizlar ben 4 yil önce severek evlendim ve evlendigimde esimkn kredi borcu vardi ben bunu nisanliyken ögrendim ama normal karsiladim olabilir diye. biz evlendik ve 3 ay sonra esim isten cikarildi ve ben ise basladim. esim sorumsuzluga basladi ve bende az saat calistigim icin maasim yetmiodu. kira fln ödemedigi icin hep bileziklerimi ona verdim tatsizlik cikmasin diye. evlendigimde 19 yasindaydim ve tabiki cahilligin getirdigi kavgalarimizda cok oluyordu hem sorumsuzluklarindan hemde baska seylerden dolayi. öyle öyle altinlarim hepsi gitti ve o ara saga solada cok borclanmisti ve 4 kira acikti. ben babamdan borc alip kapattim herseyi ve tabi calistigim parayida yememize felan harciyodum ve yeri geliyordu ise ac giderdim ve bazen ac yatardim. sonra babasi vefat etti ve annesi ve bacilarida cok cirkefler kendisi evin tek oglu. baba vefat edincede bunlar sürekli sen adamisin senden bi halt olmaz sen bize babalik kocalik yapacaksin felan diye asalarlardi. parasi oldugu zaman durum farkli olurdu tabi. ve aileside bi olayda bi tartismada karsima gecip cok laf sayarlardi ve hic aramazlardi beni yani saygi göstermezlerdi bana ama gittigim zamanda öyle yemegimi cayimi önüme koyarlardi yani ne yalan söylim. ben sifira gelelim diye 20bin kredi cektim üstüme. ama yine olmadi yine düzelmedi bi kere evden atildik 6 ay kaynanamla kaldim ve esimde calisiyordu. ve evin icinde aksama kadar hicbiri benimle konusmazdi gülerlerdi kendi felan ama ben bi kösede öyle otururdum. ev bulduk ciktik ve bu evdede ayni kira elektrik felan ödemiyordu. bende 1ci ayda degisiklik olsun diye babam gile gelmistim ve ben geri dönerken bana herseyi ödedigini söylemisti. tabi geldim posta kutu kagit dolu ödenmemis ve iki gün sonra haciz gelip evden atcaklar bizi. büyük bi kavga cikti polisi fln cagirdim. kaynanama ben gidiom dedim tmm dedi ciktim geri babam gile geldim. ve gelme geregi bile duymadi kimse esim bana yazdi durdu. ama 1 aydir hicbisekilde ulasmaya calismadi biz bosanma actik oda kabul etti bi yandanda bana ben gelcektim bosanmayi actiniz diyip durdu. daha bide annesi bacisi gil benim icin neler neler dediler. hicbisekilde 1 kurus dahi getirmiyordu eve 4 sene boyunca cünkü oynuyordu. tabi ailem eger senin konustugunu fln duyarsak bizi unut dediler bizi kücük düsürürsün senk borca koymuslar gelme geregi bile duymadilar dediler hakli olarak. herkes kurtulmussun diyorda bu durumda olmak cok zor yasayan bilir. bende 1 haftadir gizli gizli agliyorum seven adam sevdigi icin sonuna kadar savasmazmi ya diye dayanamadim malesef aradim onu. kimseye söylemeyecegine söz verdi ama bakalim insallah. bosanmak istemedigini sevdigini fln söylüyor ben kafayi yemek üzereyim bunlari yasamis gecirmis olanlar lütfen akil verin onu özlemem normal biseymi bosanma sürecinde gecicimi yoksa ney bilmiyorum

canını acıtan alışkanlıklar ben çok ağladım üzüldüm ama geçiyor zamanla hepsi

yani evet adam olurmu olmazmi bilemem. zaten okadar olaydan sonra evdekilerin okadar üzülmesinden sonra zor. ama acaba diyorum bu normal mi bukadar yasadiklarima ragmen barissami diye düsünmem bu sürecte anlayamadim

Kızım bu adamdan sana Hayır yok, çoçuk olsa çabala derdim, sorumsuz bir eş sevgi bir yere kadar ,ailesinden kimseden manevi destek yok sen oğlunu ,kardeşini besle ,şuan zor durumdasıñ ama dönersen seni daha kötü günler bekler ,bence hiç ğöŕüşme, seni kandırır

evi geçindirmek erkeğin görevi kadının değil, sağlık sorunu olur o başka ,hayat müşterek ama bu çok sorumsuz inşallah yelkenleri salmazsın

canını acıtan alışkanlıklar ben çok ağladım üzüldüm ama geçiyor zamanla hepsi

evet canim iyi gecirdigimiz günler geliyor hep aklima son günlerde bu yüzden aradim onu dayanamadim. beni en cok maf eden ve aglatan sey de zaten hadi ailen gelmedi aramadi bizi. bosaniyorsun sen su an hicmi deger vermedin nasil duruyosun orda öyle biseyler cabalamadan ne bilim ya nasil bu beni deli ediyor

Çok zor şeyler atlatmisiniz geçmiş olsun öncelikle ,Allahtan hayırlısı dileyin sizin için inşallah en iyi kararı veririsniz. Ama yazdıklarınızi bi iki üç kere okuyun sizde cevabı bulacaksınız.

zaten hicbir caba yok ki ne o ne ailesi benim ailemi ve beni aramadilar gelmediler. bu zoruma gidiyor 2 aydir nasil durursun sen bu sekil hicbi caba yok parmagini dahi kimildatmadi bide ben aradim daha üstüne. bi tuvalet kagidi gibi hiss ediyorum su an beni deli ediyo. yani caba yok yelkenleri salacak

aynen mantikla hareket etmeye calisiyorum ve bosanmayi actik ama bu duygusalligi bastira bilsem bi Allahim

Merak etmeyin şuanki haliniz çok normal. Ilk anda birsey anlamaz insan sonra kendini sorgular acabalar kafanı kurcalar oturur defalarca dusunursun ufacık bi konuda bi yerden mantık göz kirpar insana sonu onu dinlersin bu arada davalar görülür alisir insan yavaş yavaş ve son celse görülür resmen bosanirsiniz ve inanin ağızdan ilk çıkan şey Ohh kurtuldum hayat ne kadar güzelmiş diyip yurursunuz. . Zamana bırakın doğru yolu gösterecektir size

cok saolun insallah hayirlisi neyse o olur. zaten cevabi biliyorum ama ne bilim bide kisasini yazdim ben neler yasandi neler. bunlara ragmen bu duygularimin bu sekilde olmasi umarim gecicidir yoksa kafayi yerim

Ben hamileyken babamın evine geldim lohusaykende boşadım o kadar duygu karmaşasında hepsini atlattım doğru bir karar vermişim şimdi daha iyi görüyorum başlarda çok ağladım olanlar çok gücüne gitti ama zamanla soğudum ağlıyıcaksın haykırıcaksın hatta dibe vurucaksın ama sonra eskisinden daha sağlam basıcak ayakların daha dik durucaksın hepsi zamanla geçicek umarım sende çabuk atlatırsın

umarim dediginiz gibi olur mahkemeden cikinca üzgün bi sekilde veya geri kalan hayatimi soru isaretleriyle gecirmem insallah. acaba öylemi olcak diye kafama hep bunlar takiliyo. bosaninca hep onu mu düsüncem simdiki gibi acaba ne yapiyo nerde birisi varmi hayatinda felan gibi mi gecicek sonrasida diye düsünüp duruyorum. bu arada saolun yardiminiz icin

ay canim ya sanada cok gecmis olsun yani insan baskada bisey diyemiyo gercekten insallah hersey gönlünce olur artik. umarim insallah bi an önce sogurum. zaman herseyin ilacidir ama böyle durumlarda bu tek ilac olan zaman nede yavas geciyo insana..

Diyelim tmbel sorumsuz ,2 aydır ayrısınız hiç değişmemiş karekteri , sen değerli bir kadınsın sakın onun için gözyaşı dökme hep evliliği yuva nı kurtarmaya çâlışmışsın senin onu sevdiğin kadar oseni sevmemis onun için üzülme sen şükret kurtulduğuna yavrum

evet ablacigim iste sevmemis zaten sevseymis bunlari yapmazdi bu durumada gelmezdi bunu simdi bi tokat gibi yüzümde hiss etmek agrima cok gidiyor. insallah aradigimida kimseye söylemezde yoksa ailem bizi sirtimizdan bicakladin diye bana tavir alacak bütün akrabalarim

Bence boşanmadan önce biraz zaman tanı kendine iyi düşün.Belli ki sen bu adamı hala seviyorsun.Çünkü hala sitemlerin var,kafanda bitmemiş.

Bence boşanmadan önce biraz zaman tanı kendine iyi düşün.Belli ki sen bu adamı hala seviyorsun.Çünkü hala sitemlerin var,kafanda bitmemiş.

onca olaya lafa söze ragmen ben esyalarimi almaya gittigimde konusmaya calistim dün ailemden gizli aradim bunu bile riske attim. ama o benim icin parmagini bile kimildatmadi. kafamda bitmemis olsa bile sevmemis veya artik sevmiyor yoksa farkli olurdu. bu durumda zaten saglikli bi beraberlik gitmez bence
Tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…