• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosaniyorum ama emin degilim

Canım valla ateş düştüğü yeri yakar,olan insanın kendisine oluyor düşün onca emeğimin karşılığj ihanetti ve buna karşılık da minnetsizlik.Adam aramaya bile tenezzül etmiyorsa ben artık daha ne diyeyim.

aynen cok dogru ates düstügü yeri yakiyor senin dedigin gibi olan insanin kendisine oluyor herkes hayatina devam ediyor. birak aramasin zaten arayipta ne dicek zaten inkar eder en fazla yani. sen bu senin sevgine emegine karsilik sana yapilan bu ihaneti unutamicaksin asla. o iki dklik zevki icin kendini yaktida simdi farkinda degil. gün gelirrrr devran döner

Aynen öyle yapacak birşey yok zaten,bundan sonra yapıp yapmamasının da bir önemi yok.Sen de sıkma canını herşey olacağına varır,kendine dön.İnan bu adamlar neyse odur asla değişmesini ümit etme yoksa hayalkırıklığını her defasında sen yaşarsın.

Aynen öyle yapacak birşey yok zaten,bundan sonra yapıp yapmamasının da bir önemi yok.Sen de sıkma canını herşey olacağına varır,kendine dön.İnan bu adamlar neyse odur asla değişmesini ümit etme yoksa hayalkırıklığını her defasında sen yaşarsın.

ama iste kötü bi konusma olcak simdi ama onlar mutlu olmasin istiyorum mutsuz olsunlar pismanliklar icinde yasasinlar onlar bunu hak ediyo. bizde bunu görelim birgün bunu istiyorum. aynen canim herseyden herkesten önce kendini düsün bunu anladim ben artik. sen kendin iyisen etrafinada faydan olur degilsen ne kendine ne kizina faydan olmaz. kimseninde sana faydasi olmaz

ama iste kötü bi konusma olcak simdi ama onlar mutlu olmasin istiyorum mutsuz olsunlar pismanliklar icinde yasasinlar onlar bunu hak ediyo. bizde bunu görelim birgün bunu istiyorum. aynen canim herseyden herkesten önce kendini düsün bunu anladim ben artik. sen kendin iyisen etrafinada faydan olur degilsen ne kendine ne kizina faydan olmaz. kimseninde sana faydasi olmaz
Hak yolunu bulacak,sen hiç merak etme.

ay canim ya sanada cok gecmis olsun yani insan baskada bisey diyemiyo gercekten insallah hersey gönlünce olur artik. umarim insallah bi an önce sogurum. zaman herseyin ilacidir ama böyle durumlarda bu tek ilac olan zaman nede yavas geciyo insana..
İlk başlarda çok zor ilerliyor gibi gelirdi şimdi ise çok çabuk akıp geçiyor zaman:)Sadece alışkanlıklar yaşanmışlıklardan biraz uzaklaşana kadar hepsi ama uzaklaştığında herşey çok daha kolay olucak.

üzüldüm anne babanıza şunları yaşayan evlatlarına maddi manevi destek olup bir de hala barışsammı diyen bir kızları var evde. umarım bu sefil hayatı yaşamaya devam etmek için barışmazsınız şayet barısırsanız bundan sonra ne derdiniz varsa kendiniz çeker ailenizi üzmessiniz. bazı insanlar ders almaz zorla sokamazsınız kafasına sizin sonunuz yine aynı şeyler birde çocuk yapmaya kalkmayın da bari kira köşelerinde evden kovula kovula sefil olmasın inşallah kendi seçimleriniz sadece size hayır- yada şer getirir... umarım hayırlısı olur hakkınızda

evet canim iyi gecirdigimiz günler geliyor hep aklima son günlerde bu yüzden aradim onu dayanamadim. beni en cok maf eden ve aglatan sey de zaten hadi ailen gelmedi aramadi bizi. bosaniyorsun sen su an hicmi deger vermedin nasil duruyosun orda öyle biseyler cabalamadan ne bilim ya nasil bu beni deli ediyor

kendi soruna kendin cvp veriyorsun canım yaaa bırak yoluna bak , böylesi adamlardan kimseye hayır gelmez , ayrıl bu adamdan 5 sene sonra karşılaşsan bir adım ilerlememiş oldugunu görürsün.
barışıp tekrar ailene mahcup olma

yani evet adam olurmu olmazmi bilemem. zaten okadar olaydan sonra evdekilerin okadar üzülmesinden sonra zor. ama acaba diyorum bu normal mi bukadar yasadiklarima ragmen barissami diye düsünmem bu sürecte anlayamadim
karşıda özür d,ileyip hatasını affettirmeye çalışan bir adam yok,siz kendi kendinize neyi kimi affediyorsunuz???
üstelik adam aramamış sizi o kadar zaman,siz aramışsınız sanki suç işleyen sizmiş gibi...
aklım almıyor bazen hemcinslerimi kusura bakmayın...madem adam ne halt yerse yesin affedeceksiniz,en azından boşanmaya kalkışmayın da dötü kalkmasın şunların...

maddi sıkıntılar zorluklar boşanma sebebi olamaz ancak senin eşin sorumsuz bu adamın karakteri böyle,düzelmez.senin yaşın daha çok genç ve belli ki seviyorsun ama bu hayat böyle gitmez güzelim.sen çalışan bi kadınsın.4 yıl boyunca katlanamadığın bir hayatı ömrünün sonuna kadar yaşayabilecek misin? sevgi herşeyin üstesinden gelmiyor ne yazık ki...bence bu evlilik devam etse bile artık bir hayır bekleme.yarın öbür gün çocuğun olduğunda o da bu rezillikleri yaşasın mı istiyorsun?yapma ne olur bu adam düzelecek ols 4 yıl içinde çoktan düzelmişti.bundan sonrası için bence sizin sağlıklı bir evliliğiniz olmaz.ve sakın ama sakın bu adam için aileni karşına alma. belki bana kızıyosun ama yazdıklarını okuyunca gerçekten üzüldüm ve yazmak istedim ki ben kimseye kolay kolay böyle şeyler söyleyemem.ben de çok maddi sıkıntılar yaşadım hala yaşıyorum ama şu var benim kocam ne olursa olsun beni ve çocuklarımı zor duruma sokmz ekmeğini taştan çıkarır.senin ki sorumsuz o yüzden olmaz diyorum.inşallah aklını başına alıp sağlıklı bir karr verirsin.Allah yardımcın olsun

babamda bir süre evde takıldı 1 sene hatta hep annem baktı herşeyi annem yaptı en sonunda da babam yedi tekmeyi annem diyor ki en çok o zaman soğudum babandan..

şimdi ikiside çok mutlu :)
annem daha çok :D
ayrıl arkana bakmadan koş.. sorumsuz erkek kadar hayattan soğutan bişi yoktur bence.

merhabalar siteyi yillardir takip ederim her bir sorum oldugunda kendimi bu sitede bulurum ve en sonunda benimde yardima ihtiyacim oldu ve yeni üye oldum. kizlar ben 4 yil önce severek evlendim ve evlendigimde esimkn kredi borcu vardi ben bunu nisanliyken ögrendim ama normal karsiladim olabilir diye. biz evlendik ve 3 ay sonra esim isten cikarildi ve ben ise basladim. esim sorumsuzluga basladi ve bende az saat calistigim icin maasim yetmiodu. kira fln ödemedigi icin hep bileziklerimi ona verdim tatsizlik cikmasin diye. evlendigimde 19 yasindaydim ve tabiki cahilligin getirdigi kavgalarimizda cok oluyordu hem sorumsuzluklarindan hemde baska seylerden dolayi. öyle öyle altinlarim hepsi gitti ve o ara saga solada cok borclanmisti ve 4 kira acikti. ben babamdan borc alip kapattim herseyi ve tabi calistigim parayida yememize felan harciyodum ve yeri geliyordu ise ac giderdim ve bazen ac yatardim. sonra babasi vefat etti ve annesi ve bacilarida cok cirkefler kendisi evin tek oglu. baba vefat edincede bunlar sürekli sen adamisin senden bi halt olmaz sen bize babalik kocalik yapacaksin felan diye asalarlardi. parasi oldugu zaman durum farkli olurdu tabi. ve aileside bi olayda bi tartismada karsima gecip cok laf sayarlardi ve hic aramazlardi beni yani saygi göstermezlerdi bana ama gittigim zamanda öyle yemegimi cayimi önüme koyarlardi yani ne yalan söylim. ben sifira gelelim diye 20bin kredi cektim üstüme. ama yine olmadi yine düzelmedi bi kere evden atildik 6 ay kaynanamla kaldim ve esimde calisiyordu. ve evin icinde aksama kadar hicbiri benimle konusmazdi gülerlerdi kendi felan ama ben bi kösede öyle otururdum. ev bulduk ciktik ve bu evdede ayni kira elektrik felan ödemiyordu. bende 1ci ayda degisiklik olsun diye babam gile gelmistim ve ben geri dönerken bana herseyi ödedigini söylemisti. tabi geldim posta kutu kagit dolu ödenmemis ve iki gün sonra haciz gelip evden atcaklar bizi. büyük bi kavga cikti polisi fln cagirdim. kaynanama ben gidiom dedim tmm dedi ciktim geri babam gile geldim. ve gelme geregi bile duymadi kimse esim bana yazdi durdu. ama 1 aydir hicbisekilde ulasmaya calismadi biz bosanma actik oda kabul etti bi yandanda bana ben gelcektim bosanmayi actiniz diyip durdu. daha bide annesi bacisi gil benim icin neler neler dediler. hicbisekilde 1 kurus dahi getirmiyordu eve 4 sene boyunca cünkü oynuyordu. tabi ailem eger senin konustugunu fln duyarsak bizi unut dediler bizi kücük düsürürsün senk borca koymuslar gelme geregi bile duymadilar dediler hakli olarak. herkes kurtulmussun diyorda bu durumda olmak cok zor yasayan bilir. bende 1 haftadir gizli gizli agliyorum seven adam sevdigi icin sonuna kadar savasmazmi ya diye dayanamadim malesef aradim onu. kimseye söylemeyecegine söz verdi ama bakalim insallah. bosanmak istemedigini sevdigini fln söylüyor ben kafayi yemek üzereyim bunlari yasamis gecirmis olanlar lütfen akil verin onu özlemem normal biseymi bosanma sürecinde gecicimi yoksa ney bilmiyorum :KK43:
Hazir ailende arkanda iken dk dusunme bu adam DE-GIS-MEZ !!! boyle sevgimi olur? o kendine borcu yuklenecek tabiri caizse essek gibi calisip borc odeyecek, sırtını dayayacak enayi ariyor. Zayif noktanida bulmus seviyorum seviyorum kulahima anlatsin bunu. Suan bosluktasin zoruna gidiyor yaptiklari o yuzden geri donesin var gelse alsa seni ama inan donersen hayatin boyunca pisman olacaksin buna emin ol. Aileni karsina alma sakin. Daha cok gencsin bunlari yasamak kendini bu eziyetin icine bırakmak zorunda degilsin.

4 yıldır çektiklerin yetmedi demek
Şanslısın aile konusunda ama kaşınıyosun ille, buyur yine dene yine sırtında taşı o kamburu

merhabalar siteyi yillardir takip ederim her bir sorum oldugunda kendimi bu sitede bulurum ve en sonunda benimde yardima ihtiyacim oldu ve yeni üye oldum. kizlar ben 4 yil önce severek evlendim ve evlendigimde esimkn kredi borcu vardi ben bunu nisanliyken ögrendim ama normal karsiladim olabilir diye. biz evlendik ve 3 ay sonra esim isten cikarildi ve ben ise basladim. esim sorumsuzluga basladi ve bende az saat calistigim icin maasim yetmiodu. kira fln ödemedigi icin hep bileziklerimi ona verdim tatsizlik cikmasin diye. evlendigimde 19 yasindaydim ve tabiki cahilligin getirdigi kavgalarimizda cok oluyordu hem sorumsuzluklarindan hemde baska seylerden dolayi. öyle öyle altinlarim hepsi gitti ve o ara saga solada cok borclanmisti ve 4 kira acikti. ben babamdan borc alip kapattim herseyi ve tabi calistigim parayida yememize felan harciyodum ve yeri geliyordu ise ac giderdim ve bazen ac yatardim. sonra babasi vefat etti ve annesi ve bacilarida cok cirkefler kendisi evin tek oglu. baba vefat edincede bunlar sürekli sen adamisin senden bi halt olmaz sen bize babalik kocalik yapacaksin felan diye asalarlardi. parasi oldugu zaman durum farkli olurdu tabi. ve aileside bi olayda bi tartismada karsima gecip cok laf sayarlardi ve hic aramazlardi beni yani saygi göstermezlerdi bana ama gittigim zamanda öyle yemegimi cayimi önüme koyarlardi yani ne yalan söylim. ben sifira gelelim diye 20bin kredi cektim üstüme. ama yine olmadi yine düzelmedi bi kere evden atildik 6 ay kaynanamla kaldim ve esimde calisiyordu. ve evin icinde aksama kadar hicbiri benimle konusmazdi gülerlerdi kendi felan ama ben bi kösede öyle otururdum. ev bulduk ciktik ve bu evdede ayni kira elektrik felan ödemiyordu. bende 1ci ayda degisiklik olsun diye babam gile gelmistim ve ben geri dönerken bana herseyi ödedigini söylemisti. tabi geldim posta kutu kagit dolu ödenmemis ve iki gün sonra haciz gelip evden atcaklar bizi. büyük bi kavga cikti polisi fln cagirdim. kaynanama ben gidiom dedim tmm dedi ciktim geri babam gile geldim. ve gelme geregi bile duymadi kimse esim bana yazdi durdu. ama 1 aydir hicbisekilde ulasmaya calismadi biz bosanma actik oda kabul etti bi yandanda bana ben gelcektim bosanmayi actiniz diyip durdu. daha bide annesi bacisi gil benim icin neler neler dediler. hicbisekilde 1 kurus dahi getirmiyordu eve 4 sene boyunca cünkü oynuyordu. tabi ailem eger senin konustugunu fln duyarsak bizi unut dediler bizi kücük düsürürsün senk borca koymuslar gelme geregi bile duymadilar dediler hakli olarak. herkes kurtulmussun diyorda bu durumda olmak cok zor yasayan bilir. bende 1 haftadir gizli gizli agliyorum seven adam sevdigi icin sonuna kadar savasmazmi ya diye dayanamadim malesef aradim onu. kimseye söylemeyecegine söz verdi ama bakalim insallah. bosanmak istemedigini sevdigini fln söylüyor ben kafayi yemek üzereyim bunlari yasamis gecirmis olanlar lütfen akil verin onu özlemem normal biseymi bosanma sürecinde gecicimi yoksa ney bilmiyorum :KK43:
canım bu sıkıntılı bir süreç kimse oynaya güle boşanmıyor.tabiki üzüleceksin gelgitler yaşıyacaksın çokda normal özlüyceksin ama geçici bunlar...diye düşünüyorum.
ama şu var bu borç olayı defalarca yaşanmış.ders alınıp akıllanılmamış.burda boşan boşanma demek yanlış geliyor bana.sonuçt asenin kafanda böyle bir kişiyle bu evliliği yürütmek varsa devam et yok ben böyle sorumsuz biriyle ve ailesiyle yapamam diyorsanda boşanıcaksın.adına sevindiğim teşey çocuk yapmamış olman.ama ben seni seviyom bende seni seviyom eeeee seviyonuzda borç gırtlakta sorumluluk yok çaba yok sevse ne olucakkk..iyi düşün

aileni dinle adam sorumsuz aile sorumsuz
borç öde öde nereye kadar böyle devam edeceksiniz
huylu huyundan vazgeçmez
alışmış kudurmuştan beterdir

Nişanlıydım eski nişanlımı gerçeten çok seviyordum olmuyor böyle bu iş bitsin dedi tamam bitsin dedim ağladım zırladım hatta buralara yazdım unuturmuyum diye ama bir kere bile aramadım çünkü arasaydım ailemi silmek gerekecekti. Sırf tekrar karşılaşırız diye şehir değiştirdim annemi ağlatan o adamı deli gibi özlesemde içimde bitirdim. Biliyor musun hatta O demişki ''Ben sert çıktım o her zaman altan alıyordu niye alır zannettim bütün gemileri biranda niye yaktı anladım''. Sende yak bütün gemileri kendine ve ailene daha iyi bir hayat yaşat ömrün boyunca borç ödeyerek geçirebilecek misin? Çocukların olduğunda onlara böyle bir sorumsuz baba vermek istiyor musun? Bunları düşün lütfen.

ayy ne sevgisi be saçmalama Allah aşkına.
adam olan bir kadının üzerine bu kadar yük olmaya utanır. seven adam hiçbir meziyeti yoksa çay demler termosa kalabalık yerde satar.
bu sevgi sözcüğünü geç sen.. git şükret Allah'a. çocuksuz genç yaşımda kurtuldum, ailem arkamda, elim ayağım tutuyor çalışıp paramı kazanıyorum diye.
sen o 20 bini ödersin eninde sonunda ama o karaktersiz yolacak kazı zor bulur bir daha.

Back