Boşanıp 2.evliliğini yapan ya da mutlu olan kadınlar

Kızlar 10 senelik evliliği bitirdim 35 yaşındayken. Öyle kariyermiş paraymış çok kriter değil benim için. Mutluluk belirleyicisi değil bunlar. Boşanıp daha iyisiyle evlendim diye ölçüt olarak doktormuş, yok daha iyi standartmış demeyin. Aile içinde yüksek standart huzur, değer görmek ve özgüveninin sarsılmaması bence. Benim ilk eşim doktordu, kıdemliydi falan ama bana 10 yıl resmen psikolojik şiddet uyguladı. Bütün yaşam sevincimi sömürdü. Para çoktu ama cimrilikten sürekli varlık içinde yokluk çekiyordum. Neyi sevdiğimi bile bilmezdi. “ ne bileyim, kadınlar bunu sever diye düşündüm” diyerek en sevmediğim şeyleri alırdı bana. “Sen ne biçim kadınsın” demeler.. çok rahattım, hiç kıskanmazdı ama hiç sallamıyordu da... güya moderndi. Ama evde geleneksel beklentileri vardı. Epey tükendim. Psikolojim bozuldu. 3yıl boşanma kararı ve uygulamaya geçmek için geçti. 4 sene sonra tekrar evlendim. Şimdiki eşimin kariyeri yok. Benden 6 yaş küçük ama o enerjisi, benim gözümün içine bakışı, şefkat ve beni yargılamadan hatalarımı dinleyip moral vermsi, kadın haklarını önemsemesi gerçek çağ atlamışlık bence. Her gün şükrederek uyanıyorum onun yanında. Maddi olarak ben zaten kendime yetiyordum. Başkasından böyle bi beklentim yok. Zaten dediğim gibi varlık içinde yokluk çekeceğime, azıcık aşım kaygısız başım derim. Huzur olunca bereket de oluyor.
Ondan bi bebişim olsun istiyorum şimdi ama önceki ruhsuza 10 yılımı verdiğim için artık biraz geç, uğraştırıyor, üzülüyorum. Geç olmadan kararınızı verin. Kurtarabiliyorsanız evliliğinizi yoksa kendinizi kurtarın. Hayatınıza bakın. Kendinize yatırım yapın. Her şey eşya dolu lüks bi ev değil. Kalabalıkta yalnız olmak en acısı, tükeniyorsunuz. Hepinize bol şans ve aşk!

Şunu sor kendine şu anki hayatın leş değil mi? Ne yaşadınız bilmem ama bir yılda seni boşanma aşamasına getirdiyse hayatım zaten kötüdür daha kötü olamaz

Benimkinde de saygi yok baski var temizligime bile ama simdi pisman tekrar birlesmek istiyor isini kaybetti.Ama ben ona guvenmiyorum.Benim isim yok kucum bir ilde olmanin baskisi var sanirim bende.cunku burdaki insanlar medeni bakmiyor hic.Bende haliyle korkuyorum tabi ki ne olur sa olsun koca olsun diye bakmiyorum ben ama insan bir daha yuva kurulur mu sevilir miyim deger gorur muyum diye cok korkuyor.Ve hatta daha beterleri cikarsa aldatilmadim siddet yoktu diye bile acaba yanlis bi sey mi yapiyorum diye dusunup durduruyo insani

Ne guzel anlatmissiniz umut dolu bi mesaj oldu benim icin. Bende parada malda mulkte gozum yok.Esimle iyi anlasmak mutlu olmakti tek istedigim.Ne kadar guzel mutlulugu buldugunuza ❤

Bende ben kotu yola mi dustum dedim.O dul olcaksin artik sana hep cinsel yaklasicaklar ne kadar kotu oldugunu bilmiyosun insanlarin dedigi icin daha oncesinde bu les hayat dedigi sanirim oraya da gidiyor.

Pis zihniyetli insan. Demek ki kendi boşanmış insanlara öyle bakıyormuş.

Bu seni ilgilendirmez . Senin bu sozlerinden sonra çok doğru karar vermis olduğumu anladım deyin ona

Sanirimda cogu insan boyle bakiyor.Benim bulundugum ildede hic medeni bakmazlar

Şunu sor kendine şu anki hayatın leş değil mi? Ne yaşadınız bilmem ama bir yılda seni boşanma aşamasına getirdiyse hayatım zaten kötüdür daha kötü olamaz
Yani bosanma asamasindayim calismiyorum ve evdeyim. Sanirim o bundan sonra dul olucaksin ve isinde yok hani artik bosanmis olucagin icinde sana sadece cinsel anlamda yaklasicaklar seklinde dususunuyo ki zaten buna yaklasik bi cumle kurdu.Ve bu mesajlarin ustune daha hala barismak istedigini soyluyo.

Aldatma yok siddet yok ben ne yaptim sana diyor.Ama bir psikolojik siddetin icinde oldugumu yer yer sonradan kkdakiler sayesinde fark ettim.Temizligime karisir vakit gecirmez benle kadinligima laf eder ilgisizlik.Ama onun icin bu ve benzeri seyler hic onemli degil dovmedim sovmedim aldatmadim diyor.

Insallah sanirim bir is bulursam kendime biraz ozguvenim gelicek.Allah tum bosanmis uzgun kadinlara yardim etsin insallah ❤

Çok haklısınız ne kariyer ne para tek istek huzur

Görümcem 2. Evliliği
Allah yüzüne baktı :) abartı sekilde bir şans onunki de
Vur dendi öldürüldü yani o derece şanslı koca acısından.

Ama mal konusunda da kocası şanslı. Ev bark , yazlıklar arabalar karısından :)

Ama kocasının böyle olmasının nedeninin parayla ilgisi kesinlikle yok! Iyi yapıya sahip, sabırlı , anlayışlı bir insan
Allah ikisine de karşılıklı sekilde enteresan bir şans vermiş

Son düzenleme:
Merhaba, acaba siz mutluluğu sadece evlenip, çocuk sahibi olmak olarak mı benimsediniz? Bir düşünün 28 yaşındasınız, boşanıyorsunuz artı şanslısınız bir çocuğunuz da yok. Genç, bekar bir kadınsınız. Hiç hayalleriniz yok mu, görmek istediğiniz bir şehir, ülke, edinmek istediğiniz bir hobi yada çılgınlık yapmak istediğiniz arkadaşlarınız vesaire... Eşinizin söylediklerine kulak asmayın, belli ki hazmedememiş sizi manipüle ediyor duygusal yönden. Siz kendi hayatınıza bakın. Umarım mutlu olursunuz.

S...sin oradan les hayatin olacakmis...28 yasinda gencecik kadinin onunde upuzun guzel bir hayat var. Anne de olursun ins neden olamayasin..bozuk psikolojisiyle senin kotu bi hayatin olacagini hayal etsin dursun eski es adayi.

Bi yaştan sonra hepsi anlamını yitiriyor, çocuklar bile çekip gidiyor, ediyle büdü bi çatının altında kala kalıyorsun
Iste simdi boyleysek cocuk olduktan sonra nasil olur diye dusundum bende.Bakiyorum cocuk olanlar cocuk uyuduktan sonra bi kahve icelim bi sohbet edelim diye bakiyo.Biz simdi cocugumuz bile yokken bu haldeyiz.

Maalesef oyle rahat bi cevre ve ailede olmadigim icin cilginliklar yapicak.Oyle hadi suraya buraya seyahat edeyim diyebilcek bi durumum yok.Zaten bu swkilde rahat olabilcegim bi maddi durumumda yok isim olmadigi icin.

S...sin oradan les hayatin olacakmis...28 yasinda gencecik kadinin onunde upuzun guzel bir hayat var. Anne de olursun ins neden olamayasin..bozuk psikolojisiyle senin kotu bi hayatin olacagini hayal etsin dursun eski es adayi.
Aciz gorulmeye cok musait oldugumu biliyo.Ailedinin yaninda rahat degil artik bosanmis olucak ailesi de rahat degil.Iste isi yok.Bi kac arkadasi var.Ne yapabilir.Bana donsun diyede yapiyo hatalrim var biliyorum diyerek.Bakiyorum evet bu kastettigi les bi yasamsa

Maalesef oyle rahat bi cevre ve ailede olmadigim icin cilginliklar yapicak.Oyle hadi suraya buraya seyahat edeyim diyebilcek bi durumum yok.Zaten bu swkilde rahat olabilcegim bi maddi durumumda yok isim olmadigi icin.
Anlıyorum. Çılgınlık derken, abartı birşeyi kastetmemiştim kız arkadaşlarla beraber, bir gece, birinizin evinde sabahlamak dertleşmek de bir çeşit çılgınlık gibi neyse önemli değil. Peki düşünmüyor musunuz iş aramayı falan, herşey maddi olarak özgür olmanızla başlar. Az çok birşeyler kazanıp, istediğiniz bişeyler yapabilirsiniz ufakta olsa. Ama tabi umarım hayatınız istediğiniz gibi olur. Yada umarım iyi biriyle karşılaşır evlenirsiniz. Ama leş bir hayatınız olmaz, siz istemezseniz merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…