Boşanıp 2.evliliğini yapan ya da mutlu olan kadınlar

Yok dönmem dönersem kendime ihanet etmiş olurum...çünkü çok haksızlık yaptı kendi ve ailesi...hastalığımda bir kere aramadilar...ben de kendimi yedim bitirdim keşke öyle davranmasaydim para için kavga etmeseydim olsaydı ortak ailesiyle ne var vs...aylarca uyuyamadım kilo verdim ve 5 ay sonra hasta olduğumu öğrendim...
Yani olan bana oldu sağlığımdan oldum , hastalıktan sonra kendime geldim..geri dönüş olmayacak ta şu mahkeme süreci biraz canımı skiyor hastanelerden çıktım mahkemelere girisecegim simdi

Bence de paragöz bir insan olmadığına eminim ama madem iki kuruş para için senin yuvani yikmaktan geri durmadılar sen de onların hassas noktasından vur avukata çok para vereceksin ama.elinden geleni yap maksat zarara uğrasinlar o altınları da çoktan yemislerdir mahkeme sana verince geri altın yapmak zorunda kalacaklar bu pahalilikta

Aynen hassas noktaları para , para ya tapiyorlar bi görsen..evet artık nasıl yaparlar bilemem evladimla beni yarı yolda bırakmak kolay değil...

Aynen hassas noktaları para , para ya tapiyorlar bi görsen..evet artık nasıl yaparlar bilemem evladimla beni yarı yolda bırakmak kolay değil...
Duygusal davranmayın gözünüzü ne kadar karattiginizi ona da gösterin hatta acar bir avukat bulup açın davanizi delillerinizle sonra da avukatın numarasını atın buna beni hiçbir şey için rahatsız etme bundan sonra avukatimla konuş deyin

Avukat buldum aslında protokol hazirlattim avukata ama beğenmedi eş olacak kişi..o sebepten çekişmeli açılacak, bakalım biraz canım skliyor ( mahkemelerde uğraşacak olmaktan dolayı ) ama inşallah sonu güzel olur...

Daha bugun yine sen beni takmiyosun madem bende senden bosanmiyorum al oldu mu bosanmiycam yazmis.Bende bugun el ele dolasan bi cift gordum ve ele ele tutustugumuz gunlerimiz geldi aklima donmeyi dusunmuyorum ama ya ben guclu hissetmedigimi dusunuyorum.Sanirim fazlada duygusalim

Insallah benim toparlandigim gunlerde gelir.Sanirim psikolojik siddet normal siddet flan olmadikca benim katlandigim biseydi.Normal siddette olmadi.Ama ben hep yanliz kaldim.Caba gosterdim ama yaranamadim.

Seninle boşanmamak için işi yokuşa sürüyor senin dik durusunu görünce salya sümük gelir kapina

İşinden olmasa böyle kuyruğu kapıya sıkışmış kedi gibi viyaklar mıydı?

Genceciksin çocuğunda yokmuş, hiç evlenmemiş bir kadından hiçbir farkın yok. 28 yaşındaymışsın bence henüz resmî olarak boşanma bile gerçekleşmeden yeni mutlu bir evlilik yapabilir miyim sorgulaması yapmak manasız. Tabiyki yapabilirsin bunun için hiçbir engel yok ancak mutluluğu bir erkeğe yapılacak yeni bir evliliğe bağlamak anlamsız. Bir işe gir, kendi paranı kazan, ayaklarının üzerinde dur. Beraberinde karşına çıkacak yeni insanları değerlendirirsin, akışına bırak hayatı. Ayrıca eski eşine leş olanın senin hayatın değil kendisi olduğunu söyle.

Seninle boşanmamak için işi yokuşa sürüyor senin dik durusunu görünce salya sümük gelir kapina
Bişey soylim mi ; diyelim ki pişman oldu barışmak istiyor bunu asla dile getirmez o kadar burnu havada bi tip olsa olsa benim geri adım atmami bekler o :) yani yine ben yalvarayim da kendi bi şans versin bana .., bunu bekler o.ama geçti o tren ben şuan ne planlar yapiyorum bi görseniz çalışacağım tatillerde kızımla gezecegim kızımla yeni bir hayata adım atacağım ev alacağım vs ve beni o kadar mutlu oluyorum ki bu lafı planlamak

Defam
Devam bu planlara çok güzel şeyler olacak :)

Belli zaten çoktan pişman olmuş ama kuyruğu indiremiyor inşallah karşınıza çok iyi bir insan çıkar

Belli zaten çoktan pişman olmuş ama kuyruğu indiremiyor inşallah karşınıza çok iyi bir insan çıkar
:) Ben aile olmaya evliliğe sonsuz saygısı olan bir insandim...bazen ben de düşündüm tekrar biri olur mu vs ama o kadar güvenimi sarsti ki bi daha birine güvenmek evlenmek çok zor benim icin ...ancak şöyle olabilir kızımı belli yasa getiririm olgunlaşır bi çok şeyi yoluna koyarım belki hayatıma o zaman birini alirim o da bir ihtimal aslında..hayırlısı şuan onceliklerim farklı

Aynı şeyi ben de söylüyorum en basitinden su kapanmada benim eski eşim tuttururdu gidelim kalalım onlarda diye artık oraya gitmeyecek olmak bile öyle rahatlatıyor ki beni
Aynen bizde de öyle :) bir bayramı ailemle gecirememistim evlendikten sonra, her tatile her bayram her izin aklına gelen herşeyde soluğu onlarda alırdık buna rağmen bir kere de bu bayramı da benim ailemle geçirelim demedim :) yani benim gibi bi salağı da biraz zor bulur :))) neyse zaten umrumda da değil

O ne kaybettiğini boşandıktan sonra anlayacak emin ol sen hala seni gelecek yalvaracak diye bekliyor hadsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…