- 12 Nisan 2015
- 695
- 1.152
Burnu düşse almaz o, hep özür dileyen alttan alan bendim o yüzden yine benden adım bekler o. Ama gerçekten yok yani , iğreniyorum hepsindenO ne kaybettiğini boşandıktan sonra anlayacak emin ol sen hala seni gelecek yalvaracak diye bekliyor hadsiz
O zaman siz de yaşını başını almış hormonları yavaşlamış bir kadın olacaksınız kendinize bu değeri bicmeyin sizi de çocuğunuzu da benimseyecek biri çıkar:) Ben aile olmaya evliliğe sonsuz saygısı olan bir insandim...bazen ben de düşündüm tekrar biri olur mu vs ama o kadar güvenimi sarsti ki bi daha birine güvenmek evlenmek çok zor benim icin ...ancak şöyle olabilir kızımı belli yasa getiririm olgunlaşır bi çok şeyi yoluna koyarım belki hayatıma o zaman birini alirim o da bir ihtimal aslında..hayırlısı şuan onceliklerim farklı
Boşandığımda 26-27 yaşındaydım. Boşanma sebebim beni aldatmasıydı hem de sekreterimizle. Boşanmamızdan 1 yıl sonra sekreterle evlendi. Kucağımda 1,5 yaşında oğlumla küçük bir anadolu şehrine, babamın evine döndüm. Çok zorlandım. Dul olmanın getirdiği zorlukların tamamını yaşadım. Ne abilerim ne de babam beni koruyabildi. İş buldum çalıştım 2 yıl aynı yerde. Ama inan sözlü tacizler hiç bitmedi. Şehir değiştirdim. Ankaraya geldim. Harika bir iş buldum, evimi tuttum, babamın vefatından sonra annemi yanıma aldım. Ama dul olmanın getirdiği zorluklar hiç bitmedi. Flört amaçlı tanıştığım bütün erkekler beni maddi-manevi kullanmaya kalkıştı. İnanır mısınız bir tanesi beni dolandırdı. Birikimimi aldı ve bir daha haber alamadım, çalıştığı yere gittim, burada öyle biri çalışmıyor dediler. Bir tanesi beni arkadaşlarımın önünde rezil etti. Ya daha neler neler yaşadım. Şu anda bir flörtüm var, 1 aydan fazla süredir tanışıyoruz. Benim geçmiş tecrübelerimin çok kötü olmasından dolayı, yoğurdu üflüyorum, bazı ufak tefek hatalar yapıyorum. O çok çok iyi bir insan, tanıştığım diğer erkeklere benzemiyor. Flört dönemini çok ağırdan alıyorum, O da üzerime fazla gelmiyor. Birbirimizi iyice tanımak istiyoruz.Konularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Boyle diyince asiri uzuldum. LEŞ BİR HAYAT mı? Benim yasayacagim bu mu?
Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.
Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
:) Önceliğim değil şuan, dediğim gibi çalışıyorum kızım var , bir erkeğe ihtiyacım yok ..evlilikten en büyük kârım kızımO zaman siz de yaşını başını almış hormonları yavaşlamış bir kadın olacaksınız kendinize bu değeri bicmeyin sizi de çocuğunuzu da benimseyecek biri çıkar
Hala özür de dilemiyor ki, alsın kibrini otursun g.t üstü artık.Yapmiyordu daha oncesinde sadecearadabir kiskanclik mesaji atiyordu facede flan ya da instagramdan sildigim icin flan
Insallah su an arastiriyorum isi ki ailem farkli ilde yasamami istemiyor.Insallah bu tanistiginiz kisi hayirsiysa sizin icin dogru kisidir.Iste tum bu yasayacagim zorluklara les hayat diyor acikcasi.Dik durmak zorundayim.Is imkani kisitli ve surekli is kovaliyorum.Ve korkuyorum acikcasi cok korkuyorum.Boşandığımda 26-27 yaşındaydım. Boşanma sebebim beni aldatmasıydı hem de sekreterimizle. Boşanmamızdan 1 yıl sonra sekreterle evlendi. Kucağımda 1,5 yaşında oğlumla küçük bir anadolu şehrine, babamın evine döndüm. Çok zorlandım. Dul olmanın getirdiği zorlukların tamamını yaşadım. Ne abilerim ne de babam beni koruyabildi. İş buldum çalıştım 2 yıl aynı yerde. Ama inan sözlü tacizler hiç bitmedi. Şehir değiştirdim. Ankaraya geldim. Harika bir iş buldum, evimi tuttum, babamın vefatından sonra annemi yanıma aldım. Ama dul olmanın getirdiği zorluklar hiç bitmedi. Flört amaçlı tanıştığım bütün erkekler beni maddi-manevi kullanmaya kalkıştı. İnanır mısınız bir tanesi beni dolandırdı. Birikimimi aldı ve bir daha haber alamadım, çalıştığı yere gittim, burada öyle biri çalışmıyor dediler. Bir tanesi beni arkadaşlarımın önünde rezil etti. Ya daha neler neler yaşadım. Şu anda bir flörtüm var, 1 aydan fazla süredir tanışıyoruz. Benim geçmiş tecrübelerimin çok kötü olmasından dolayı, yoğurdu üflüyorum, bazı ufak tefek hatalar yapıyorum. O çok çok iyi bir insan, tanıştığım diğer erkeklere benzemiyor. Flört dönemini çok ağırdan alıyorum, O da üzerime fazla gelmiyor. Birbirimizi iyice tanımak istiyoruz.
Demem o ki asla vazgeçme. Doğru insan kesinlikle seni bulacak ve sen çok mutlu olacaksın. Yeter ki kendine yatırım yap. Mutlaka bir iş bul. Gerekirse şehir değiştir. Sosyal çevreni genişlet ve yeni arkadaşlıklar kur. Leş bir hayat yaşamak ya da yaşamamak tamamen senin elinde. Mutluluk tamamen senin elinde.
Korkmanı çok iyi anlayabiliyorum. Çünkü bende yaşadım o korkuları. hayal kırıklıkları, üzüntüler kolay geçmiyor. Ama bir şekilde yaşamaya devam ediyorsun. Şarkıda da dediği gibi ne olursa olsun yaşamaya mecbursun. Nasıl yaşayacağını sen belirliyorsun. Özür dileyerek, densizce edilmiş çirkin bir söz senin nasıl yaşayacağını belirlememeli...Insallah su an arastiriyorum isi ki ailem farkli ilde yasamami istemiyor.Insallah bu tanistiginiz kisi hayirsiysa sizin icin dogru kisidir.Iste tum bu yasayacagim zorluklara les hayat diyor acikcasi.Dik durmak zorundayim.Is imkani kisitli ve surekli is kovaliyorum.Ve korkuyorum acikcasi cok korkuyorum.
.Ben bu sureci cok zor atlatiyorum.Cok zor dayimda.Gelecek karanlik gibi ben cok korkuyorum.Yanliz kalmak yanliz olmek ne bileyim hic sevilmemek anilar.Hepsi o kadar beni berbat ediyor ki toparlayamiyorum.El ele tutusan bir cift gormem bile beni berbat edebiliyor.Esimin artik baskasiyla mutlu olacagini biliyorum.2.yi kaybetmemek icin el ustunde tutacaktir.Ama ben ziyan oldum.Onun gozunde bile les bi hayat yasayacagim dusuncesi var baksaniza.Bir is bir kariyerimde yok olamiyorda.Cevremdekiler beni anlamiyor belkide anlamak istemiyor.Bende pek yasamayanin anlamayacagini dusunuyorum acikcasi.Evet su anki durumum tam bir aciz gibi.Ben bi durumdan kurful.aya calistikca sanki daha gunden gune batiyo gibiyim.Korkmanı çok iyi anlayabiliyorum. Çünkü bende yaşadım o korkuları. hayal kırıklıkları, üzüntüler kolay geçmiyor. Ama bir şekilde yaşamaya devam ediyorsun. Şarkıda da dediği gibi ne olursa olsun yaşamaya mecbursun. Nasıl yaşayacağını sen belirliyorsun. Özür dileyerek, densizce edilmiş çirkin bir söz senin nasıl yaşayacağını belirlememeli...
Cekismeliye donme ihtimali var acikcasi.Insallah Rabbim size de mutluluk verir.36 altı yaşında evlendim,38 de anne oldum.40 yaşındayım ve boşanma davami acali henüz 4 ay oldu ve karşı taraf yeni bir hayat kurmayayım diye boşanma davasının reddine oynuyor.İnsallah bosaninca kim bilir kaç yaşında olacagim,43 mu 44 mu ? Ben bile umutsuz değilim.Neden hayatimin geri kalanında şans yuzume gülmesin belki sevgiyi öğretecek biri çıkar..
Karsi tarafın eski eşi 43 ünde şimdiki eşinden çocuk doğurdu.Kuzenim 40 yaşında doğum yaptı, arkadaşım 43 ünde ilk doğumunu yaptı.
Yaşınız çok genç ve çocuksuz olmak sizin açınızdan avantaj.Dusunceleriniz çok normal,bunu zaman geçince anlayacaksınız.Dua edin ki çekişmeli boşanma degil.Yolunuz açık olsun.
Teşekkürler inşallah..Cekismeliye donme ihtimali var acikcasi.Insallah Rabbim size de mutluluk verir.
Kendim değil ama.cok yakın bir arkadaşım üstelik onun bir kızı vardı boşandı .Daha sonra eski eşinden hem karakter olarak hem tip olarak hem kariyer olarak kat ve kat üstün biri ile evlendi .Üstelik evlendiği kişi daha önce hiç evlilik yapmamış birisi idi .Bir kızları ve oğulları oldu .Çevremde gördüğüm,duyduğum birçok çiftten daha mutlular ,uyum olarak da birçok çifte bin basarlar ..Konularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.
Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
Benimde bir tanıdık var hemşire kadın 38 yaşında 10 yaşında oğlu var 2.evliliğini yapıyor hem uzman doktor hem adam bekar hem yaşı ondan küçükKendim değil ama.cok yakın bir arkadaşım üstelik onun bir kızı vardı boşandı .Daha sonra eski eşinden hem karakter olarak hem tip olarak hem kariyer olarak kat ve kat üstün biri ile evlendi .Üstelik evlendiği kişi daha önce hiç evlilik yapmamış birisi idi .Bir kızları ve oğulları oldu .Çevremde gördüğüm,duyduğum birçok çiftten daha mutlular ,uyum olarak da birçok çifte bin basarlar ..
Kahkaha attırdı ablacım ne gülümsetmesi ahahahaGülümsetti. :))
tabiiiiiğğğyyyyySeni uzerler o yüzden boşanmak istemiyorum mu?
Acının içinden geçeceksin herşey kötüye gitmeyecek, sadece sen öyle hissediyorsun, evlilik de boşanmak da doğal, kendini evlenip çok mutlu olacağım diye şartlama akışına bırak kendine yatırım yap, sen başarısızlık hissettiğin için olumsuz duygulara şuan yer açıyorsun ama geçiyor emin ol mutlu olacaksın bundan emin olBende oyle sanirim birazda o yuzden kilo aldim.Hala mesaj atiyor ve aklimi kurcalamaya calisiyor.Ve ben bundan sonrasinin daha kotu olma korkusunu yasiyorum
3 aylik evliligi bitirdim. 1 yil doluncs bosandim. Daha da guzellestim kendime guvenim geldi. 3 yil sonra da bekar biriyle tanistim. Ailesinin tek erkek cocugu. Kimse karsi cikmadi benle evlenmesine. Kiz gibi dugun yapip altin taktilar. Bitane de gorumcem var. Esimin ailesiyle cok iyi anlasiyoruz. Kendi annemden cok kaynanama giderim orda rahat ederim. 4 yil oldu evleneli 3 yasinda ve 6 aylik iki oglum var.Konularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bosandim les gibi bi adamdan eski konularima bak istersen saygisiz seviyesizin tekiydi ustelik de cocuk sahibi olamayacak bir adammis bunu benden saklayacak kadar adi bi adammisKonularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.