Boşanıp 2.evliliğini yapan ya da mutlu olan kadınlar

Maalesef oyle rahat bi cevre ve ailede olmadigim icin cilginliklar yapicak.Oyle hadi suraya buraya seyahat edeyim diyebilcek bi durumum yok.Zaten bu swkilde rahat olabilcegim bi maddi durumumda yok isim olmadigi icin.
O zaman önce bu şartlarını iyileştirmeye çalışmalısın yoksa çok afedersin, aynısının laciverdi oluyor. Benim ailem de tutucudur bakma. Ama eğer kendi ayakların üstünde durduğunu gösterirsen, bi hevesle değil, düşünüp mantıklı bir karar aldığını anlarlarsa herkes susup oturuyor, yerini biliyor

Öncelik eğitim-iş olabilir sizin için. Bulunduğunuz şehir size huzur getirmez ise başka şehirde bunları yapmayı düşünebilirsiniz. Bence hiç evlenmemiş bir kadın kadar riske sahipsiniz leş bir hayat hususunda. Bu da sizinle ilgili bir durum. Tabi ki bu yönde teklif gelebilir, tercih etmezsiniz olur biter. İşinize, gücünüze, keyfinize bakın. Yalnız bir kadın için de yaşamak olası, güvenli bir şekilde. Ben tek başıma tatile de gittim, birşey olmadı yani. 😂

Öncelik eğitim-iş olabilir sizin için. Bulunduğunuz şehir size huzur getirmez ise başka şehirde bunları yapmayı düşünebilirsiniz. Bence hiç evlenmemiş bir kadın kadar riske sahipsiniz leş bir hayat hususunda. Bu da sizinle ilgili bir durum. Tabi ki bu yönde teklif gelebilir, tercih etmezsiniz olur biter. İşinize, gücünüze, keyfinize bakın. Yalnız bir kadın için de yaşamak olası, güvenli bir şekilde. Ben tek başıma tatile de gittim, birşey olmadı yani. 😂
Kesinlikle katılıyorum, sıfır riskli bir hayat yok ama korkarak bir yere sığınmak yağmurdan kaçarken doluya tutunmak olabiliyor. Biraz cesaret! Aman o beni dolandırırsa, o aldatırsa diyerek yaşanmaz. Hemen kendinizi nirine teslim etmezseniz yıkılmayıp ayakta durabiliyorsunuz ✌🏻

Ben🙋🏻‍♀️
30 yaşındayım, iki sene önce boşandım. İyi ki de boşanmışım kendime yaptığım en büyük iyilik. Özgürlüğün tadını çıkarıyorum. Kimse de sizin düşündüğünüz anlamda yaklaşmadı bana. Şu an çok güzel bir ilişkim var ve çok mutluyum🎈 önce kendi ayaklarınız üzerinde durun, güçlü olun gerisi geliyor ve her şey geçiyor. İnşallah çok mutlu olursunuz olacağınızdan eminim🌸

Ben🙋🏻‍♀️
30 yaşındayım, iki sene önce boşandım. İyi ki de boşanmışım kendime yaptığım en büyük iyilik. Özgürlüğün tadını çıkarıyorum. Kimse de sizin düşündüğünüz anlamda yaklaşmadı bana. Şu an çok güzel bir ilişkim var ve çok mutluyum🎈 önce kendi ayaklarınız üzerinde durun, güçlü olun gerisi geliyor ve her şey geçiyor. İnşallah çok mutlu olursunuz olacağınızdan eminim🌸
Insallah ❤ bende umarim bi gun derim iyi ki diye.Sizin bosanma sebebiniz neydi

Insallah ❤ bende umarim bi gun derim iyi ki diye.Sizin bosanma sebebiniz neydi
Evliydim ama yalnızdım. Kendi hayatı, hayalleri vardı sadece. Sanki benimle evlenerek bana lütufta bulunmuş gibi tavırlar ve değersiz hissettirme. Ben para olarak vardım hayatında. İspatlayamadım ama aldattığını da düşünüyorum.

Evliydim ama yalnızdım. Kendi hayatı, hayalleri vardı sadece. Sanki benimle evlenerek bana lütufta bulunmuş gibi tavırlar ve değersiz hissettirme. Ben para olarak vardım hayatında. İspatlayamadım ama aldattığını da düşünüyorum.
Iste sanki bunlar gecerli sebep degilmis gibi aldattimi sovdumu dovdu mu sanki sadece bunlar olmayinca bosaniliyomus gibi bi algi var

Bence siz önce bir boşanın. Kendinizi dinleyin. Ondan sonra ikinciyi ve çocuğu düşünürsünüz.
İlk evliliğimden kurtulmaya çalışırken sadece kurtulmayı düşünüyordum. Bir an önce bitsin istedim. 28 yaşındaydım. Pcos hastasıyım yani çocuğumun zorlanarak olacağını dahi biliyordum. Buna rağmen başka hiç birşey düşünmedim.
Belkide hayat o yüzden çok güzel kapılar açtı bana. Eğer sizin gibi düşünseydim eminim gidip tekrar hata yapardım.
Sizde yaparsınız. Yine yakmayın kendinizi.

Oyle ama sanirim bosanma algisi olan insanlar hep beni buluyo.Gecen daha biri bana 28 yasindasin hic mi sevgili kalmadin.Yasinda var baya dedi.Bende yeni fark ettim dedim zararin neresinden donersen kardir dedim.Gec olmus dedi.Yasinda var 19 yasinda degilsin dedi.
Yaşın da var mı🤣🤣🤣Ya millet 40 yaşında daha bekar hiç evlilik yapmamış ne yaşı ne başı bir dur Allasen zaten duygusal manipülasyona çok açıksın gelen vuruyor giden vuruyor.Yaşın filan yok küçüksün daha sanki 50 sine gelmiş de hayatı kötüymüş gibi konuşuyorsun ki 50 yaş da kime göre büyüktür? O yaşta hayatı dolu dizgin yaşayan biri böyle düşünmez yani..Silkelen, dobarlan bırakma kendini😂

Gencecik kadınsınız, neden leş gibi bir hayatınız olacakmış. Bu yaşa kadar eşinizle mi geldiniz sanki de o olmayınca dünya tersine dönsün. Bu kadar karamsarlığa kapılmayın, ayrılık süreci elbette bir miktar yorar ama toparlayıp yolunuza devam etmek de sizin elinizde.

Bu psikopat erkekler biz masum kadınları manipülasyonları ile bu hale sokuyorlar.
Sonra kendileri çok iyiymiş gibi seni kötğleyerek boşanmaya sürüklüyolar
Narsist adamlar l evlenmemeli ya :KK43:

Neden bu kadar sert olmak istediniz konu sahibi 2.evlilik peşinde değil boşandoktan sonraki geleceği konusunda bu süreci yaşamış hemcinslerinden fikir almak istemiş sadece
Niye bu kdr acımasız yorum yapılıyor hiç anlamıyorum:KK43:
Onların ben acımasız olmayan yorumlarına denk gelmedim henüz

Yaşın da var mı🤣🤣🤣Ya millet 40 yaşında daha bekar hiç evlilik yapmamış ne yaşı ne başı bir dur Allasen zaten duygusal manipülasyona çok açıksın gelen vuruyor giden vuruyor.Yaşın filan yok küçüksün daha sanki 50 sine gelmiş de hayatı kötüymüş gibi konuşuyorsun ki 50 yaş da kime göre büyüktür? O yaşta hayatı dolu dizgin yaşayan biri böyle düşünmez yani..Silkelen, dobarlan bırakma kendini😂
Oyle dedi ben tabi orda bunu gecistirdim dik durdum ama icim icimi yedi o oyle diyince.Aynen oyle oluyor. Esim birini bulur onun icin degisen bisey yok. Cok da guzel dugunlerinide yaparlar onlarin orda bayilirlar dugun yapmaya kiz bakmaya gitmeye. Bense su an afallama surecindeyim. Gecmisten kesit kesit gozumun onune gelmesi ic buruklugu.Endise. Ne bileyim hepsi var.Donmek icin gururum ve inancim yok.Kaliyorum ama gelecek bombos valla bi turlu icinden cikamiyorum.Belki diyen neden sen bu kadar gucsuz atlatiyosun dusunebilir ama tutuncak bisey bulamiyorum belki anlayan olur.🙄

5 yıl önce boşandım ve verdiğim en doğru karardı. Evlenme kararımdan daha doğruydu :)) güzel bir hayatım var mutlu huzurluyum, evli olsam yapamayacağım (evlilikten değil de eşten dolayı) şeyleri şimdi yapıyorum.
Mesela neler yapiyosunuz.Bosandiktan sonra nasil adimlar attiniz neler yaptiniz

Konularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Boyle diyince asiri uzuldum. LEŞ BİR HAYAT mı? Benim yasayacagim bu mu?

Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.

Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
neden ayrıldınız

Var böyle çevremde biri kadın genç yaşta evlenmiş çocuksuz sonra boşanmış öğretmen kendisi siz yaşlarda kadının dediğine göre eşi iyi bir adammış ama evliliği yurutememisler. 3.üniversitesini bitirdi spor salonunda zumba antrenörü 30lu yaşlarının ortasinda kendisinin yaşlarında oldukca yakışıklı bir adamla ilişkiye başladılar beraber gezip tozuyorlar yıllardır beraberler ama evlilik düşünmüyorlar. Çok mutlular Allah bozmasın. Bir çocuğuyla boşanan başka tanıdığımda eşiyle hala kızı için irtibatta olmasına rağmen hakkında kötü bir şey demez. 30lu yaşlarda çok güzel bakımlı mesleği iyi bir kadın çok sosyal muhtemelen etrafında birçok erkek vardır ama o bu şekilde hayatından memnun

Benimkinde de saygi yok baski var temizligime bile ama simdi pisman tekrar birlesmek istiyor isini kaybetti.Ama ben ona guvenmiyorum.Benim isim yok kucum bir ilde olmanin baskisi var sanirim bende.cunku burdaki insanlar medeni bakmiyor hic.Bende haliyle korkuyorum tabi ki ne olur sa olsun koca olsun diye bakmiyorum ben ama insan bir daha yuva kurulur mu sevilir miyim deger gorur muyum diye cok korkuyor.Ve hatta daha beterleri cikarsa aldatilmadim siddet yoktu diye bile acaba yanlis bi sey mi yapiyorum diye dusunup durduruyo insani
öyle bi değer görüyosun öyle bi seviliyosun ki o çukurdan çıktığına her gün şükrediyosun hiç düşünme mutsuz evliliği sürdürmek ahmaklık başka bir şey değil. başkası sevmesin değer vermesin kendine değer vermeyi kendini sevmeyi öğreniyorsun başka çaren kalmayınca. bir de şöyle bak şu an sevilip değer görüyor musun sanki.

öyle bi değer görüyosun öyle bi seviliyosun ki o çukurdan çıktığına her gün şükrediyosun hiç düşünme mutsuz evliliği sürdürmek ahmaklık başka bir şey değil. başkası sevmesin değer vermesin kendine değer vermeyi kendini sevmeyi öğreniyorsun başka çaren kalmayınca. bir de şöyle bak şu an sevilip değer görüyor musun sanki.
Sunu biliyorum ki toparlanmam lazim.Dogru diyosunuz su anda donsemde bende artik yuruyecegine kesin eminim.Umarim bir gun bende cok sukur artik mutluyum diyebilcek duruma gelirim.

X