Kendi değerinizi düşürmeyin ona yalvararak zaten sizi gerçekten sevseydi bosanma aşamasına gelmezdiniz ailesine ezdirmezdi.Yeterince kötü şeyler yaşamamissiniz sanırım hâlâ olabilir gözüyle bakabiliyorsunuzYa size çok teşekkür ederimbir yıldır ayrı yaşıyoruz ve ben bu bir yılın ilk ayları yalvardım ayrılmayalım diye sonra hasta oldum biliyo musunuz tedavi süreci yaşadım ve sonra kendime geldim ne salakmisim özür diliyorum dedim geçenlerde barışma girişimi oldu normalde havalara uçmam gerekirdi ama barışma istemesi bile şart sunarcasina...yok bitti zaten geri dönüş büyük konusmayayaim da olamaz...zaten kızımla hayatımı planlamaya çalışıyorum o ve ailesini düşünmüyorum bile
İlk başlarda olabilir diyordum hasta olduktan sonra aklım başıma geldi şuan asla istemiyorum , ne sevgi ne saygı hicbisey kalmadı zaten dava açmaya hazırlanıyorum anlaşmalı teklif ettim kabul etmedi mecbur çekişmeli olacak işte...yani öyle barışma durumu gibi bi şey yok , ki diyorum ya yavrumla bir hayat planı çiziyorum kendime şuanKendi değerinizi düşürmeyin ona yalvararak zaten sizi gerçekten sevseydi bosanma aşamasına gelmezdiniz ailesine ezdirmezdi.Yeterince kötü şeyler yaşamamissiniz sanırım hâlâ olabilir gözüyle bakabiliyorsunuz
Ne rahatsızlığı geçirdiniz?İlk başlarda olabilir diyordum hasta olduktan sonra aklım başıma geldi şuan asla istemiyorum , ne sevgi ne saygı hicbisey kalmadı zaten dava açmaya hazırlanıyorum anlaşmalı teklif ettim kabul etmedi mecbur çekişmeli olacak işte...yani öyle barışma durumu gibi bi şey yok , ki diyorum ya yavrumla bir hayat planı çiziyorum kendime şuan
Kanser oldum gecen ağustosta teşhis kondu kemoterapi sürecim basladi Mart ayında da bitti çok şükürNe rahatsızlığı geçirdiniz?
Hele de bu süreçte sizi yalnız bırakmis içinde vicdan kırıntısı bile yok adi pisliğin bosverin Allah size ikinci bir hayat vermiş inşallah bundan sonrası ilkinden daha güzel olurKanser oldum gecen ağustosta teşhis kondu kemoterapi sürecim basladi Mart ayında da bitti çok şükürşuan iyim kontrollerim var ama ve uzun süre de olacak kontrollerim
Evet ben de hastalık sürecimde ve sonrasında akillandim , bu süreçte ailesi hiç aramadı bile...kendisi de güya başlarda ilgilenir gibi yapti ama sonra yine çekti gitti...öyle iste suan etrafımda pek kimse bilmiyor yavaş yavaş öğrenenler oluyo ama onlarda can skiyorlar o sebepten kimseye de anlatmıyorum , hemen başlıyorlar yok çocuk babasız büyümez yok bilmem ne , destek olacaklarına daha çok uzuyorlar o yüzden kimseye anlatmıyorum buraya yazıyorum , burdaki kadınları okuyorum daha çok mutlu oluyorumHele de bu süreçte sizi yalnız bırakmis içinde vicdan kırıntısı bile yok adi pisliğin bosverin Allah size ikinci bir hayat vermiş inşallah bundan sonrası ilkinden daha güzel olur
Burası bana da çok şey kattı agzinizi tutabiliyorsaniz ne guzl ben uçan kuşa anlatıyorumEvet ben de hastalık sürecimde ve sonrasında akillandim , bu süreçte ailesi hiç aramadı bile...kendisi de güya başlarda ilgilenir gibi yapti ama sonra yine çekti gitti...öyle iste suan etrafımda pek kimse bilmiyor yavaş yavaş öğrenenler oluyo ama onlarda can skiyorlar o sebepten kimseye de anlatmıyorum , hemen başlıyorlar yok çocuk babasız büyümez yok bilmem ne , destek olacaklarına daha çok uzuyorlar o yüzden kimseye anlatmıyorum buraya yazıyorum , burdaki kadınları okuyorum daha çok mutlu oluyorum
Teşekkür ederim, işte bu yüzden burayı seviyorum ,objekttif bakıyor herkes , ama yakın çevrem üzülüyor yuva yıkılmasın vs ya da acaba sen de mi hata var bi de karşı tarafı dinlemek lazım diyorlar evet doğru zaten bir problem varsa iki tarafi da dinlemek lazım...ama sanki inanmıyorlar bir de kimse hicbiseyini anlatmıyor kimler neler yaşıyor hani kol kirili yen içinde kalır o hesap, o yüzden ben de anlatmıyorum artık bosandigimda boşandım bitti soru sormaya gerek yok dicem ..inşallah hayırlısı olurBurası bana da çok şey kattı agzinizi tutabiliyorsaniz ne guzl ben uçan kuşa anlatıyorumİnsanlar konuşur ama kimse sizin yerinize yaşamaz o hayatı sebebini tam olarak bilmiyorum ama şu anlattiklariniz bile yeterli boşanma için hakkınızda hayırlısı olsun
Benimde boşanma travmam 1 sene sürdü. Daha fazlasına zaten gerek yok. facebook’ta eski eşimin yeni eşiyle fotograflarını görünce aydınlanma yaşadım. O hayatına devam ediyor, ben dipsiz bir kuyuda debelenip duruyorum dedim. 1 senenin sonunda sevgili yaptım. Ex-eşimin ilk kız arkadaşı ben olduğum ve fantazi dünyası da çok sınırlıydı olduğu için Cinselliği çoğu zaman görev gibi yapıyordu.
Yeni sevgilimin maşAllahı vardı.Dedim ben bunca sene boşa yaşamışım O sevgilimin benim toparlanmamda çok büyük payı oldu. Çocuk gibi beni oyaladı, istanbul’da gezmediğimiz mahalle, oturmadığımız cafe kalmadı. Sonra onla evleneyim dedim, babamdan onay çıkmadı. Bende babama çok düşkünümdür. Onu rızası olmadan mutlu olamazdım.,
Boşandıktan 4 sene sonra da yeniden evlendim. Şimdi çocuk yapmaya çalışıyoruz. Allah onu da nasip ederse inşAllah tamamlanmış oluruz.
Ben de bir kere daha başka bir kızla flortlestigi için boşanmaya kalkmistim buradaki herkes boşa demişti ama reel hayatta aman nasıl bosanirsin yuvani yıkarsın diye millet ayaklanmisti affetmistim güya hatta kk baskısına dayanamayıp konularimi kaptmistim ama asıl tavsiyeyi burada veriyorlarmış 2.kez boynuzlaninca anladım ve bu defa hiç kimse boşanma diyemedi herkes al malını mülkünü koy kapının önüne biz ilkinda çocuğa acidik vs dediler.İhanet olunca millet Cook yorum yapamiyor bir tek annem hastalanıp yataklara düştü ben de yarına çıkmayacağını bilsem yine bosayacagim bu adamı dedim birden iyilesiverdiTeşekkür ederim, işte bu yüzden burayı seviyorum ,objekttif bakıyor herkes , ama yakın çevrem üzülüyor yuva yıkılmasın vs ya da acaba sen de mi hata var bi de karşı tarafı dinlemek lazım diyorlar evet doğru zaten bir problem varsa iki tarafi da dinlemek lazım...ama sanki inanmıyorlar bir de kimse hicbiseyini anlatmıyor kimler neler yaşıyor hani kol kirili yen içinde kalır o hesap, o yüzden ben de anlatmıyorum artık bosandigimda boşandım bitti soru sormaya gerek yok dicem ..inşallah hayırlısı olurgüzel sohbetiniz için teşekkür ederim iyi geldi
Hepimiz biliyoruz ki bir evlilik kolay kurulmuyor isteriz ki bitmesin ama o evlilik bi noktadan sonra zarar vermeye başlıyorsa kim ne derse desin bitmeli siz de iyi yapmışsıniz tekrardan takdir ettim...eş olacak kişi kendisi boşanma kelimesini ağzına aldı , dediğim gibi başta kabul edemedim yapma etme vs..neyse işte şimdide kendisi anlaşmalı istemiyor hiç nisey vermem velayeti bile diyor yani aşırı saçmalıyor şuan ama dikkate bile almiyorumBen de bir kere daha başka bir kızla flortlestigi için boşanmaya kalkmistim buradaki herkes boşa demişti ama reel hayatta aman nasıl bosanirsin yuvani yıkarsın diye millet ayaklanmisti affetmistim güya hatta kk baskısına dayanamayıp konularimi kaptmistim ama asıl tavsiyeyi burada veriyorlarmış 2.kez boynuzlaninca anladım ve bu defa hiç kimse boşanma diyemedi herkes al malını mülkünü koy kapının önüne biz ilkinda çocuğa acidik vs dediler.İhanet olunca millet Cook yorum yapamiyor bir tek annem hastalanıp yataklara düştü ben de yarına çıkmayacağını bilsem yine bosayacagim bu adamı dedim birden iyilesiverdiYine de keşke sizin gibi ketum olsam kimseye anlatmasam diyorum onları rezil ettim de noldu elime bir şey mi geçti Keşke eşiniz anlasmaliya yanassa da bir an önce kurtulup hayatınıza baksaniz
Tehdit edeceğiniz bir şey yok mu ihanet, şiddet veya çok sağlam şahitlerHepimiz biliyoruz ki bir evlilik kolay kurulmuyor isteriz ki bitmesin ama o evlilik bi noktadan sonra zarar vermeye başlıyorsa kim ne derse desin bitmeli siz de iyi yapmışsıniz tekrardan takdir ettim...eş olacak kişi kendisi boşanma kelimesini ağzına aldı , dediğim gibi başta kabul edemedim yapma etme vs..neyse işte şimdide kendisi anlaşmalı istemiyor hiç nisey vermem velayeti bile diyor
Açıkçası pek yok :/ yani zaten boşanma sebebimiz komik...yani şöyle soylim ; benim ondan boşanmak istemem lazım çünkü kendisi egoludur bişey beğenmez hep eleştirir öyle özel şeylerden hoşlanmaz hep ben biseyler yapmaya çalışmışimdir supirzler hediyeler vs...ama sorun etmedim bu huyunu fazla sonra bikac kere dile getirdiğimde ben çekemem böyle dir diır vs demişti neyse dedim erkeklerin kafası daha farklı calisiyo vs..en son işte para meselesi oldu aramaizda kavga ettik ve evi terk etti gitti gidiş o gidiş :) şaka gibi ya o yüzden pek şahidim tehdit edeceğim biseyim yok çekişmeli olacak ama ne yapacagim bilmiyorum :/Tehdit edeceğiniz bir şey yok mu ihanet, şiddet veya çok sağlam şahitler
Para meselesi ailesi yüzünden mi oldu? Biraz totosunu kaldırmışsiniz kendini bir şey zannetmiş şimdi cikardiginiz yerden birakiverin boşluğaAçıkçası pek yok :/ yani zaten boşanma sebebimiz komik...yani şöyle soylim ; benim ondan boşanmak istemem lazım çünkü kendisi egoludur bişey beğenmez hep eleştirir öyle özel şeylerden hoşlanmaz hep ben biseyler yapmaya çalışmışimdir supirzler hediyeler vs...ama sorun etmedim fazla sonra bikac kere dile getirdiğimiz ben çekemem böyle sır sır vs demişti neyse dedim erkeklerin kafası daha farklı calisiyo vs..en son işte para meselesi oldu aramaizda kavga ettik ve evi terk etti gitti gidiş o gidiş :) şaka gibi ya o yüzden pek şahidim tehdit edeceğim biseyim yok çekişmeli olacak ama ne yapacagim bilmiyorum :/
Evet ailesi ile ortak olacaktı ortak bi iş yapacaklardi ki içeriğini bile tam anlatmadi ama sadece biz para verecektik nasıl ortaklıksa artik kabul etmedim onlar para neden vermiyo dedim paraları yokmuş o yüzden veremezlermis gibi bi suru sey...burdan kavga çıktı sonra aldı altınları gitti..ortak hiç biseyimiz yok ...zamanında altınları peşinat verip ev alalim dedim istemedi araba alalım dedim yok dedi...demekki ortak iş planı varmış...Para meselesi ailesi yüzünden mi oldu? Biraz totosunu kaldırmışsiniz kendini bir şey zannetmiş şimdi cikardiginiz yerden birakiverin boşluğaailesi için para istemesi vermeyince evi terk etmesi yeterli sebeptir.Evi ilk terk eden zaten suçludur bu bile yeterli velayeti ASLA alamaz çocuğunuz küçük sanırım.Ortak malımız ne var?
İnanmıyorum resmen adam baştan danışıklı dövüş yapmışEvet ailesi ile ortak olacaktı ortak bi iş yapacaklardi ki içeriğini bile tam anlatmadi ama sadece biz para verecektik nasıl ortaklıksa artik kabul etmedim onlar para neden vermiyo dedim paraları yokmuş o yüzden veremezlermis gibi bi suru sey...burdan kavga çıktı sonra aldı altınları gitti..ortak hiç biseyimiz yok ...zamanında altınları peşinat verip ev alalim dedim istemedi araba alalım dedim yok dedi...demekki ortak iş planı varmış...
Evi ilk terkeden suçlu mu buna sevindim çünkü kendisi terketti gitti aylarca gelmedi sonra çocuğu görmek için geldi bikac kere
Minnos sakın geri dönme. Senin hastalığının en büyük sebebi üzüntü. Bizim köylü tv oyuncusu bir çocuk vardı, ismail filiz. Karısına yapmadığı eziyet kalmadı. Kız kanserden ya da beyin tümöründen tam hatırlamıyorum genç yaşında vefat etti. İsmail yeniden evlendi. Mutlu mesut yaşıyor. Olan kıza oldu.Kanser oldum gecen ağustosta teşhis kondu kemoterapi sürecim basladi Mart ayında da bitti çok şükürşuan iyim kontrollerim var ama ve uzun süre de olacak kontrollerim
O da olur inşAllah.Ben yeniden aşık olup biriyle evlenebileceğime inanmıyorum. Birine guvenebilecegime, kendimi ilişkinin kollarına bırakabileceğime inanmıyorum.
Evet var hepsi video fotoğraf vs...aslinda ondan kuruş almayacaktım o kadar simlnirlenmistim sonra düşündüm salak mıyım birakacagim ona ? Velayet benim zaten de ısrarcı güya alacakmış neyine guveniyorsa , bi değişik bir tip nasıl tanimamisim başta kendime de aşırı kiziyorumİnanmıyorum resmen adam baştan danışıklı dövüş yapmışumarım düğün videolarınız veya fotoğraflarınız duruyordur onları kullanarak takılarınızı kurtarabikirsiniz.Ona takılanlar da dahil hepsi sizin hakkınız hukuken nafakayı da çocuğuna verecek siz çalıştığınız için size zaten veremiyor nafaka onun dışında ortak malımız yokmuş zaten