- 23 Aralık 2017
- 93
- 102
- 43
- 31
- Konu Sahibi leylalilayn
-
Amin :) çok teşekkür ederim.Hayırlısı olsun arkadaşım umarım bundan sonra adım atarken çok daha dikkatli olursun. Allah kıymet bilen, iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi. Önünüze bakin artık daha guclu durun.
Hiç seslenmedim :) gülümsedim sadeceHoşşt diyeydin . Sen asıl çok yuva kokutursun derdim anneci , ana kuzusu abooo neler derdim neler... Siz saygıyı korumuşunuz yine
Aynen baş başa bıraktım onları.Şimdi otursun ailesiyle bakalım mutlu olacak mı?! Hakkınızda her şeyin en hayırlısı olsun. Kararlı olmuşsunuz tebrikler.
Siz kendiniz için en mantıklısını yapmışsınız. Bu kadar sıkıntılı bir evlilik ile hayat hiç geçmezdi. Umarım çabuk atlatırsınız. Kendinize bol bol vakit ayırın sinemaya gidin, kitap okuyun,kurslara gidin,arkadaşlarınızla vakit geçirin. Sakın eve kapanmayın yoksa daha çok üzülürsünüz. Bu süreç sizin için hiç geçmeyecekmiş gibi gelebilir ama inanın geçecek. Hayat size türlü türlü güzellikler getirsin hep mutlu olunBugün boşandım. 24 yaşındayım 2 yıllık evliydim.Atanamayan sağlık teknikeriyim. Burada önceki konularımdan bilenler bilir. Öncelikle Eşimi severek bıraktım bilmiyorum ama onu görünce üzüldüm bugün. Tek sebep eşim ve ailesi arasında denge kuramamasıydı. Sürekli mıçmıç ailesinin içinde oluşumuz,evi otel gibi kullanışımız, aile bireylerinin beni hor görmesi küçük görmesi vs sebeplerdi. Eşim ailesine aşırı düşkün birisiydi . Ne yaptıysam da onu kendi evimize çekemedim. yine o sofra yine ordaki yatak. İstisnasız her gün annenin evine gelen teyzeler,dayılar ,kuzenler enişteler. Yahu bu insanların hiç mi işi yok derdim ama onların kültüründe herşey kabile ile yapılırmış bunu anladım. Velhasıl Kasım ayından beri eşimden ayrıydım evi terk ettim. Geri dönmem için bir kez geldi ama hiçbirşeyi değiştiremeyeceğini benim görmezden gelmem geretiğini söyledi ve gitti. Sonrada ben evliliğim için adım attım sıra sende dedi. Bende bu bir adım sayılmaz dedim çünkü öyle. Ardından geçen hafta ona Başka bir şehire taşınalım, evliliğimizi kurtaralım dedim. Çok sert ve net bir şekilde ASLA dedi. Beni ailemden ayıramazsın, sen kendini yanlış kişilerle kıyaslıyorsun dedi ve çok kırıldım gidip davamı açtım. bugun de boşandık. Mahkeme çıkışı eşim hüngür hüngür ağladı ben böyle olmasını istemezdim dedi para ev araba vs teklif etti saçmaladımı neden böyle yatı bilmiyorum. Seviyorsa neden ayrıldı. Kaybetmekten hiç korkmuyordu. Artık boşandım . Boşananlar veya hayat tecrübeleri olanlar bana neler öneririsiniz?
Bence vicdanını rahatlatmaya çalışıyor, Çok teşekkür ederim.Ev arabayı neden teklif etti bosanmayin diye mi? İyi de siz sadece ikinize ait bir dünya istemişsiniz demek hiç tanımamıs sizi.. geçmiş olsun bundan sonra güzellikler sizi bulsun
.ÇOK teşekkür ederim :-*Siz kendiniz için en mantıklısını yapmışsınız. Bu kadar sıkıntılı bir evlilik ile hayat hiç geçmezdi. Umarım çabuk atlatırsınız. Kendinize bol bol vakit ayırın sinemaya gidin, kitap okuyun,kurslara gidin,arkadaşlarınızla vakit geçirin. Sakın eve kapanmayın yoksa daha çok üzülürsünüz. Bu süreç sizin için hiç geçmeyecekmiş gibi gelebilir ama inanın geçecek. Hayat size türlü türlü güzellikler getirsin hep mutlu olun
Tek sıkıntı ailesine gitmek değildi :) Ailesinin bana olan tavrı eşimin hataları bile savunması. Kv nin benim sözümden çıkmaz oğluşum boşatırım sizi deme cürreti vs birsürü sayabilrim. Bende her türlü şeyi denedim ama eşime aile öyle bir aşılanmış ki başka şeyleri aşılayamadım ona. Romantizim,erotizm pek etkili olmadı.Canım hakkında hayırlısı ama sırf annesine gitmek istiyor diyo boşanmak biraz saçma geldi açıkçası. Ben olsaydım mücadele ederdim kaynanamı yenerdim hırslı olurdum ve eşimi dize getirirdim. Sen git annene ben ğelemicem der gitmezdim, farklı oyunlar kurar eşimi eve bağlamaya çalışırdım ama tabi herkes yapamayabilir böyle şeyler biraz mücadele etmek gerek ki severek ayrılmışsınız üzaldüm açıkçası
Haklısınız çok yerinde bir tespit yaptınız çünkü daha eşim bugün asla beni bırakacagını düşünmezdim ben çıkar gelir diye düşündüm hep dedi . Sürpriz yapar gelir diyormuş. Ama hç ummadığı bir tepkiyle karşılaştı.!Aslında eşiniz bir şekilde boyun eğeceğinizi düşünmüş ve biraz da bundan eminmiş. Fakat sizin kararlı tavrınız onu şaşırttı demek ki. Şuan maalesef ikiniz de karmaşık duygular hissedersiniz, bu çok normal. Ben sizin kararınızı yerinde buldum, bundan sonrası için zaman tanıyın kendinize.
Tek sıkıntı ailesine gitmek değildi :) Ailesinin bana olan tavrı eşimin hataları bile savunması. Kv nin benim sözümden çıkmaz oğluşum boşatırım sizi deme cürreti vs birsürü sayabilrim. Bende her türlü şeyi denedim ama eşime aile öyle bir aşılanmış ki başka şeyleri aşılayamadım ona. Romantizim,erotizm pek etkili olmadı.
Hklsınız . Allah korusun öyle bir hatay düşmem umarım. :)Bu kafayla kimse ile mutlu olamaz kimse böyle bir hayatı çekmez ev araba para ile mi tutacakmış yanında..
Mal değnekliğinde bir dünya markası oluyor bazı erkekler
Ailesinin boyunduruğundan çıkamayacaksa neden evlendi otursun anasının eteğinde...
Sakın affedip de geri adım atmayın.
Anladım canım ama sizin adınıza çok üzaldüm yani sırf bi kaynananın dominantlığı yüzünden bitmiş sevii varmış çünkü. Şimdi alsın oğluyla otursunlar sende çok gençsin çocuğun yok daha iyilerini bulursun inşşTek sıkıntı ailesine gitmek değildi :) Ailesinin bana olan tavrı eşimin hataları bile savunması. Kv nin benim sözümden çıkmaz oğluşum boşatırım sizi deme cürreti vs birsürü sayabilrim. Bende her türlü şeyi denedim ama eşime aile öyle bir aşılanmış ki başka şeyleri aşılayamadım ona. Romantizim,erotizm pek etkili olmadı.
İnşallah . Çok teşekkür ederimAnladım canım ama sizin adınıza çok üzaldüm yani sırf bi kaynananın dominantlığı yüzünden bitmiş sevii varmış çünkü. Şimdi alsın oğluyla otursunlar sende çok gençsin çocuğun yok daha iyilerini bulursun inşş
Böyle bir sendromu ilk kez duyuyorumJocasta sendromundan muzdarip bir kv...
Haklısınız çok yerinde bir tespit yaptınız çünkü daha eşim bugün asla beni bırakacagını düşünmezdim ben çıkar gelir diye düşündüm hep dedi . Sürpriz yapar gelir diyormuş. Ama hç ummadığı bir tepkiyle karşılaştı.!
Çok teşekkür ederim :)Bence de en doğrusunu yapmışsınız. Hayata bir kere geliyorsunuz, değmez. Sizin gibi kararlı, hayatına sahip çıkan kadınları çok takdir ediyorum. Çok mutlu olursunuz umarım bundan sonraki yaşantınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?