Boşandım Doğru mu Yaptım

Eski eşiniz zaten sizi gözden çıkarmış, boşanmakla doğru olanı yapmışsınız. En azından beklentiniz olmaz kendi adınıza

Kötü hissetmen gayet normal. Daha yeni boşandığın için kafan karışmış. Şimdi sen ikilem de kalıyorsun ama iki üç ay sonra iyi ki de boşanmışım diyeceksin. Zaten ilgisiz bir baba ve kocaymış. O şekilde sağlıklı bir evliliğin olamazdı ki.

Haklı olduğunuz bı konuda hiçte üzülmeyin doğru olanı yapmışsınız. Mutluluklar dilerim bundan sonra ki yaşantınız da size ve kızınıza.

Bir yıldır ayrıymıssınız. Küs kalınca barısacak ortam olmamış. Yoklugunuza da alışmıssınoz birbirinizin..bu ayrı kalma sürecinden önce nasıldınız. O ara iyiyseniz tekrar fiziki birliktelik aynı ilde evde yaşama ile toparlanabilirdi galiba. Ama insan çocugunu nasil özlemez onu anlamadım cidden.

Ne kadar kötü olursa olsun, bir evliligin bitisi baslarda kötü hissettirir bence, zamanla kendinize gelecek ve ne kadar doğru bir karar verdiginizi anlayacaksiniz.

Seven adam böyle mi yapar Allah aşkına.

Duygusallıktan gel gitler yaşıyorsunuz.
Geçecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…