- 11 Aralık 2014
- 2
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi kendimi_7im
Ben bir kadının üstelik anne olan bir kadının boşanma konusunda yanlış yapacağını düşünmüyorum. Çünkü kadınlar/anneler olarak dayanabileceğimizin ustunde dayaniyoruz, eğer bitti dediysek de hakliyizdir.( İstisnalar , haksız olanlar illa ki vardır.) O yüzden bu süreçler normal. Allah pişman etmesin.Merhabalar 7 yıllık evliliğimi bugün bitirdim. 5 yaşında kızım var. Eşimle ayrılma sebebimiz. Eşim il dışında memur bende başka şehirde memurum ve 1 yıldır ayrı yaşıyoruz. Ben kızımla kalıyorum hep ama eşimden gerekli ilgiyi görmüyordum bizi merak etmiyordu asla nerdeyiz ne yapıyoruz başımıza birşeymi geldi asla sormuyordu ve 2 gün iyi oluyorduk 2 3 hafta küs kalıyorduk ve küs kaldığımız süre zarfında asla arayıp sormuyor bizi merak etmiyordu evet tek taraflı değil bu süreç benim zoruma gidiyo bende uzatıyordum kavgaları. Ama evlilipimiz tamamen kavga ile geçti sürekli kavga ediyorduk 1 haftamız kavgasız geçmedi hiç. Bugün boşandık ama içimdeki kalp acısı pişmanlık hissi benim yüzümdenmi oldu acaba düşünceleri çıkmıyor aklımdan severek evlenmiştik ben seviyodum o da seviyodu eminim ama sevgisini ilgisini her zaman hissedemiyordum kavgalıyken onun için bir yabancı oluyordum sadece iyi olduğumuz zamanlar beni düşünüyordu. Fikirlerinizi almak istedim kendimi kötü hissediyorum
Adam sizi sevse ilgisini hissederdiniz,önce kendinizi kandırmayı bırakın.Uzaktaki eşini , evladını arayıp merak etmeyen adam bencil,kendini seven, insani duygulardan uzak biridir.Boyle birinin sizin hayatınızda yeri yok Kendine güzel bir hayat kurmuş,yoklugunuzu başka şeylerle gidermiş bir adam var karşınızda zaten yakinda eski eşinizin güzel haberlerini alırsınız......Merhabalar 7 yıllık evliliğimi bugün bitirdim. 5 yaşında kızım var. Eşimle ayrılma sebebimiz. Eşim il dışında memur bende başka şehirde memurum ve 1 yıldır ayrı yaşıyoruz. Ben kızımla kalıyorum hep ama eşimden gerekli ilgiyi görmüyordum bizi merak etmiyordu asla nerdeyiz ne yapıyoruz başımıza birşeymi geldi asla sormuyordu ve 2 gün iyi oluyorduk 2 3 hafta küs kalıyorduk ve küs kaldığımız süre zarfında asla arayıp sormuyor bizi merak etmiyordu evet tek taraflı değil bu süreç benim zoruma gidiyo bende uzatıyordum kavgaları. Ama evlilipimiz tamamen kavga ile geçti sürekli kavga ediyorduk 1 haftamız kavgasız geçmedi hiç. Bugün boşandık ama içimdeki kalp acısı pişmanlık hissi benim yüzümdenmi oldu acaba düşünceleri çıkmıyor aklımdan severek evlenmiştik ben seviyodum o da seviyodu eminim ama sevgisini ilgisini her zaman hissedemiyordum kavgalıyken onun için bir yabancı oluyordum sadece iyi olduğumuz zamanlar beni düşünüyordu. Fikirlerinizi almak istedim kendimi kötü hissediyorum
Sureci bilmediğimiz için tam bir yorum yapamayız ama bir kadın boşanmaya kadar gittiyse bu tereddütleri çözmüştür diye düşünüyorum açıkçası suan kalp kırıklığı ile böyle düşünüyorsun benceMerhabalar 7 yıllık evliliğimi bugün bitirdim. 5 yaşında kızım var. Eşimle ayrılma sebebimiz. Eşim il dışında memur bende başka şehirde memurum ve 1 yıldır ayrı yaşıyoruz. Ben kızımla kalıyorum hep ama eşimden gerekli ilgiyi görmüyordum bizi merak etmiyordu asla nerdeyiz ne yapıyoruz başımıza birşeymi geldi asla sormuyordu ve 2 gün iyi oluyorduk 2 3 hafta küs kalıyorduk ve küs kaldığımız süre zarfında asla arayıp sormuyor bizi merak etmiyordu evet tek taraflı değil bu süreç benim zoruma gidiyo bende uzatıyordum kavgaları. Ama evlilipimiz tamamen kavga ile geçti sürekli kavga ediyorduk 1 haftamız kavgasız geçmedi hiç. Bugün boşandık ama içimdeki kalp acısı pişmanlık hissi benim yüzümdenmi oldu acaba düşünceleri çıkmıyor aklımdan severek evlenmiştik ben seviyodum o da seviyodu eminim ama sevgisini ilgisini her zaman hissedemiyordum kavgalıyken onun için bir yabancı oluyordum sadece iyi olduğumuz zamanlar beni düşünüyordu. Fikirlerinizi almak istedim kendimi kötü hissediyorum
Şunu okumam yeterli oldu. En doğru kararı almışsın. Şu an ayrılığın taze. Kendini suçlarsın. Ama bir müddet sonra gerçekleri görmeye başlarsın.kavgalıyken onun için bir yabancı oluyordum sadece iyi olduğumuz zamanlar beni düşünüyordu.
Aklina hep küsken seni ve kizini merak etmedigi gelsin. İcin sogusun. Cok mutlu olun kizinlaMerhabalar 7 yıllık evliliğimi bugün bitirdim. 5 yaşında kızım var. Eşimle ayrılma sebebimiz. Eşim il dışında memur bende başka şehirde memurum ve 1 yıldır ayrı yaşıyoruz. Ben kızımla kalıyorum hep ama eşimden gerekli ilgiyi görmüyordum bizi merak etmiyordu asla nerdeyiz ne yapıyoruz başımıza birşeymi geldi asla sormuyordu ve 2 gün iyi oluyorduk 2 3 hafta küs kalıyorduk ve küs kaldığımız süre zarfında asla arayıp sormuyor bizi merak etmiyordu evet tek taraflı değil bu süreç benim zoruma gidiyo bende uzatıyordum kavgaları. Ama evlilipimiz tamamen kavga ile geçti sürekli kavga ediyorduk 1 haftamız kavgasız geçmedi hiç. Bugün boşandık ama içimdeki kalp acısı pişmanlık hissi benim yüzümdenmi oldu acaba düşünceleri çıkmıyor aklımdan severek evlenmiştik ben seviyodum o da seviyodu eminim ama sevgisini ilgisini her zaman hissedemiyordum kavgalıyken onun için bir yabancı oluyordum sadece iyi olduğumuz zamanlar beni düşünüyordu. Fikirlerinizi almak istedim kendimi kötü hissediyorum
Hayırlısı olsun yeni hayatınız düşünmeyin gerisini artıkMerhabalar 7 yıllık evliliğimi bugün bitirdim. 5 yaşında kızım var. Eşimle ayrılma sebebimiz. Eşim il dışında memur bende başka şehirde memurum ve 1 yıldır ayrı yaşıyoruz. Ben kızımla kalıyorum hep ama eşimden gerekli ilgiyi görmüyordum bizi merak etmiyordu asla nerdeyiz ne yapıyoruz başımıza birşeymi geldi asla sormuyordu ve 2 gün iyi oluyorduk 2 3 hafta küs kalıyorduk ve küs kaldığımız süre zarfında asla arayıp sormuyor bizi merak etmiyordu evet tek taraflı değil bu süreç benim zoruma gidiyo bende uzatıyordum kavgaları. Ama evlilipimiz tamamen kavga ile geçti sürekli kavga ediyorduk 1 haftamız kavgasız geçmedi hiç. Bugün boşandık ama içimdeki kalp acısı pişmanlık hissi benim yüzümdenmi oldu acaba düşünceleri çıkmıyor aklımdan severek evlenmiştik ben seviyodum o da seviyodu eminim ama sevgisini ilgisini her zaman hissedemiyordum kavgalıyken onun için bir yabancı oluyordum sadece iyi olduğumuz zamanlar beni düşünüyordu. Fikirlerinizi almak istedim kendimi kötü hissediyorum
Canım ben de yüzde yüz haklı olduğum halde boşandığım ilk zamanlar böyle hissettim bu doğal bir süreç zaten haksız olsan emin ol hata benim değildi derdin bizim gibi insanlar illaki bir yerde vicdan muhasebesi yapıyo esas haksız olan taraf gamsız dertsiz yaşamına devam ediyor geçecek ve aklında zerresi bile kalmayacak inan bana böyle ilişkiler zaten önünde sonunda bitmeye mahkumMerhabalar 7 yıllık evliliğimi bugün bitirdim. 5 yaşında kızım var. Eşimle ayrılma sebebimiz. Eşim il dışında memur bende başka şehirde memurum ve 1 yıldır ayrı yaşıyoruz. Ben kızımla kalıyorum hep ama eşimden gerekli ilgiyi görmüyordum bizi merak etmiyordu asla nerdeyiz ne yapıyoruz başımıza birşeymi geldi asla sormuyordu ve 2 gün iyi oluyorduk 2 3 hafta küs kalıyorduk ve küs kaldığımız süre zarfında asla arayıp sormuyor bizi merak etmiyordu evet tek taraflı değil bu süreç benim zoruma gidiyo bende uzatıyordum kavgaları. Ama evlilipimiz tamamen kavga ile geçti sürekli kavga ediyorduk 1 haftamız kavgasız geçmedi hiç. Bugün boşandık ama içimdeki kalp acısı pişmanlık hissi benim yüzümdenmi oldu acaba düşünceleri çıkmıyor aklımdan severek evlenmiştik ben seviyodum o da seviyodu eminim ama sevgisini ilgisini her zaman hissedemiyordum kavgalıyken onun için bir yabancı oluyordum sadece iyi olduğumuz zamanlar beni düşünüyordu. Fikirlerinizi almak istedim kendimi kötü hissediyorum
Merhabalar 7 yıllık evliliğimi bugün bitirdim. 5 yaşında kızım var. Eşimle ayrılma sebebimiz. Eşim il dışında memur bende başka şehirde memurum ve 1 yıldır ayrı yaşıyoruz. Ben kızımla kalıyorum hep ama eşimden gerekli ilgiyi görmüyordum bizi merak etmiyordu asla nerdeyiz ne yapıyoruz başımıza birşeymi geldi asla sormuyordu ve 2 gün iyi oluyorduk 2 3 hafta küs kalıyorduk ve küs kaldığımız süre zarfında asla arayıp sormuyor bizi merak etmiyordu evet tek taraflı değil bu süreç benim zoruma gidiyo bende uzatıyordum kavgaları. Ama evlilipimiz tamamen kavga ile geçti sürekli kavga ediyorduk 1 haftamız kavgasız geçmedi hiç. Bugün boşandık ama içimdeki kalp acısı pişmanlık hissi benim yüzümdenmi oldu acaba düşünceleri çıkmıyor aklımdan severek evlenmiştik ben seviyodum o da seviyodu eminim ama sevgisini ilgisini her zaman hissedemiyordum kavgalıyken onun için bir yabancı oluyordum sadece iyi olduğumuz zamanlar beni düşünüyordu. Fikirlerinizi almak istedim kendimi kötü hissediyorum
Neden ayrı kaldınız uzak olmak zaten ayrılmaya sebep oluyor bir nevi
adam sizi arayıp sormuyormuş ilgilenmiyormuş. neyin pişmanlığını yaşıyorsunuz? gayet haklı sebeple boşandınız.Merhabalar 7 yıllık evliliğimi bugün bitirdim. 5 yaşında kızım var. Eşimle ayrılma sebebimiz. Eşim il dışında memur bende başka şehirde memurum ve 1 yıldır ayrı yaşıyoruz. Ben kızımla kalıyorum hep ama eşimden gerekli ilgiyi görmüyordum bizi merak etmiyordu asla nerdeyiz ne yapıyoruz başımıza birşeymi geldi asla sormuyordu ve 2 gün iyi oluyorduk 2 3 hafta küs kalıyorduk ve küs kaldığımız süre zarfında asla arayıp sormuyor bizi merak etmiyordu evet tek taraflı değil bu süreç benim zoruma gidiyo bende uzatıyordum kavgaları. Ama evlilipimiz tamamen kavga ile geçti sürekli kavga ediyorduk 1 haftamız kavgasız geçmedi hiç. Bugün boşandık ama içimdeki kalp acısı pişmanlık hissi benim yüzümdenmi oldu acaba düşünceleri çıkmıyor aklımdan severek evlenmiştik ben seviyodum o da seviyodu eminim ama sevgisini ilgisini her zaman hissedemiyordum kavgalıyken onun için bir yabancı oluyordum sadece iyi olduğumuz zamanlar beni düşünüyordu. Fikirlerinizi almak istedim kendimi kötü hissediyorum