Boşandım ama arkamdan konuşmaları bitmiyor!

Evet bende onu anlamıyorum işte. Sonuçta bu 40 yılda bir gerçekleşen doğa olayı değil ki günlerce aylarca yıllarca konuşulsun. Öyle yada böyle bitti gitti. Bütün aile seferber olmuş nerdeyse yoldan geçeni durdurup beni anlatacaklar. Hepsinden duydum. Annesi kadınlara babası erkeklere abisi yengesi kendi yaşıtlarına resmen görev dağılımı yapmışlar ve bu kişi kendisini ailesinin gözünde çok değerli görüyor. Kimse kusura bakmasın ama evladına değer insan onun mahremini sağda solda konuşmaz. Aksine konuşana ağzının payını verip susturur. Açıklama yapmak zorunda da değiller anlaşamadılar ve bitti bu konuda konuşmak yorum yapmak kimsenin haddine değil der geçerler.

Bitmez tabi, serefsizlik bazi insanlara vergi. En iyisi hic tepki verme soranlara da serefsizler iste de ge kudursunlar ancak.

Size laf taşıyanları hayatınızdan çıkarın. Kalkıp da dedikodu dönen ortamda ağzını açamayıp gelip size çok güzel bir habermiş gibi bunu anlatan insanları kendinizle ödüllendirmeyin.

Öyle tabi. Ama ahlaksiz olmasalar su anda evliliginizde belki devam ederdi.

Peki annenize bu haberler nereden geliyor?

Kaynağı kesemezsiniz ama bu posta güvercinlerinin çenesini kapatabilirsiniz.
kesinlikle anneniz bu kişilerle görüşmeyi azaltsın, illa görüşecekse duymak istemiyorum deyip kestirip atsın.
siz de hiçbir şey yapmayın. boşanmışsınız çocuk yok hayatınızdan silin gitsin

Mükemmel yorum aksi takdirde ne yaparsanız yapın hazmedemedi lafinida duyarsiniz bencede arayıp konuşmayın annesi demiş ya boşanmayacak diye çok korktuk....Bunlara mi laf anlatmaya çalışacaksınız gerçekten pek laf anlayacak insanlara benzetemedimde.

Evet keşke insanca konuşmaktan anlasalar da sessizce herkes yoluna baksın diyebilsem ama dediğiniz gibi ben sağda solda konuşmayın demek için ararım onlarda gidip sağda solda barışalım diye aradı yalvardı falan diye anlatırlar

Aynen hatta aramasaniz bile aradı diye uydurucak kadar ileri gidebilirler o yüzden mezar gibi sessiz olun annenizede söyleyin kapı duvar olsun iyi kötü farketmez laf getirenide kış kış lasin herkese olay lazım seyre bakacak pek severiz burnumuzu her halta sokmayı genelde milletçe istisnalar hariç

Çok tanıdık çok. Kendi sürecim geldi gözümün önüne, aynen böyle iğrenç yaratıklardan boşandım üstelik benim ayrıldığım insanımsının sapık fantezileri vardı (doğum yapan kadınların videosunu yatakta izleyip bir şeyler yaparken yakalamıştım) Annesine babasına gidip kaç ay benimle "yatmadı" diye anlatıyormuş, anasının evinde özellikle banyo yapıp, anası kendi evinde niye yapmıyorsun diye sorduğunda, ben kendi evimde aylardır yapamadım özellikle gece sen gerisini anla diyormuş vs. Bunları onun anası benim anneme şikayet etmiş ve ben bunu dava sürecinde öğrenmiştim. Bu tiplerde mahrem anlayışı yok, halk dilinde argo tabirle g*vat dedikleri tipler bunlar üzülmeyin.
Anası günlerce telefonda ağladı geri dön benim düşmanlarım var diye. Herkes biliyor ne olduklarını, kendi yaratık çocuklarını parlatmak için sizin hakkınızda dedikodu yapmalarına kimse kanmaz merak etmeyin. İki he he yaparlar iki gün konuşurlar geçer gider.

Gerçekten çok zor bir süreçmiş Allahım şu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun. Açıkçası ayrılıktan çok fazla etkilenmedim çok şükür kısa sürede kendimi toparladım tam keyfim yerinde hayatıma bakıyorum gülüyorum eğleniyorum etrafıma gülücükler saçıyorum üç gün sonra pat diye bir laf salıyorlar ortalığa öfkeden sinirden gözüme uyku girmiyor. Yüzyüze geliyoruz kafasını çevire çevire arkalarına bakarak beni süzüp gidiyorlar dönüp bakmıyorum bile akrabalarıyla arkadaşlarıyla karşılaştığım zaman onlar hakkında tek kelime etmiyorum hal hatır sorup geçiyoruz birbirimize ağzıma almıyorum bile onları daha ne kadar yok olabilirim ki hayatlarından ne istiyorlar bilmiyorum.

Aynen böyle devam edin yolunuza. Onları kudurtan bu zaten. O yüzden sürekli saldırı halindeler. Ellerine "bak bak bizden sonra çöktü, mutsuz oh olsun" deme fırsatı vermiyorsunuz.

Sen de onlara bak dik dik. Neden sinirini bozuyorsun? Yazık değil mi? Değer mi o zevki yaşatmaya? Bak sen de dik dik, bi tedirgin olsunlar.

Konuşurlar konuşurlar elbet susarlar, bence de onlarla ilgili asla konuşmayın konuşturmayın hayatınıza bakın.

Sen de onlara bak dik dik. Neden sinirini bozuyorsun? Yazık değil mi? Değer mi o zevki yaşatmaya? Bak sen de dik dik, bi tedirgin olsunlar.
Benim o kadar umrumda değil ki dönüp bakma gereği bile duymuyorum. İlgilenmiyorum merak etmiyorum mesela. Onlar beni kendilerince kafalarındaki konuma oturtmaya çalışıyorlar. Üzülüyorum kahroluyorum. Yemekten içmekten falan kesiliyorum zannediyorlar ama aksine keyfim ve iştahım hiç olmadığı kadar yerinde

Güzel bir dertleşme yazısı olmuş . Kurtulduğunuz için geçmiş olsun öncelikle. Size bu konuda en tehlikeli ve sinsi insanları söyleyeyim . Size laf getirenler... Emin olsun üzerine ek yapıyorlardır söylenmeyenleri de . Hatta karşı tarafı ekstra konuşturmaya çalışıyorlardır. Eski kayınvalideniz konuşsun bu sizi annenize mahcup etmemeli gayet iyi evlatsınız. Evi temizlemezdi komik bir dedikodu eşiniz bebek değil aslan yattığı yerden belli olur . Temizleseymiş rahatsız oluyorsa.. bu şu demek benim oğlum kendi yaşam alanını temizlemekten acizdir .

Evet kurtulduğum için şükrediyorum hele ki bunları gördükçe. Gerçek yüzleri ve düşünceleri şimdi çıktı ortaya oysa ben onları nasıl masum nasıl güzel görüyordum. Onca emek verdim evime. Çalışıyor olmama rağmen yemek molamda koştur koştur pazara gider evimin alışverişini bile ben yapardım. Ben ağzımı açıp erkek olarak evine bi alışveriş yapmaktan aciz demiyordum da onlar ağzına geleni söylüyor. Allah razı olsun o yorgunlukla elinden bu geliyor en azından yapmaya çalışıyor demek yerine hiçbişey yapmamışım gibi sağa sola laf söz yayıyorlar.

Size o laf taşıyanlara " bu gavatı iyiki boşanmışım insan eskide olsa özelini millete anlatir mi? Evde kalır korkusuyla karşıya bok atacaklar tabi karakter yokki" diyerek gazlasanız. Laf onlara gitse niye sessiz kalıyorsunuz ki? Sessiz oldukça susan insanlar değiller belliki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…