Kızımla dışarıdayık eve gelince otoparktan alacaktı kızımı. Beni görünce bir anda yüz ifadesi değişti ve çok basit giyinmissin dedi,şok oldum kendimi çok kötü hissettim bir şey demeden eve çıktım ve bir posta ağladım. Basit kelimesi hala o günden beri kafamda büyüyor,evet o amacına ulaştı böyle diyerek,yapmak istediği zaten bu. Basit giyinmediğimi her ne kadar bilsem de o günki giydiğim eteği her gördüğümde dediği geliyor aklıma. Bence de bir daha derse özel hayatıma müdahale ettiği için avukatımla görüşeceğim diyebilirim. Zaten kendisine boşanma sürecinde uzaklaştırma aldırmıstık polise de çok rahatlıkla basvurabilirim. Aslında tek istediğim şey huzur ve kaossuz bir yaşam,herkesin birbirine saygılı olduğu bir hayat ama olmuyor buna izin vermiyorlar. Bugün pazar ve bosandıgımdan beri kaçıncı pazar kim bilir fakat her pazar şükürle geçiyor,evimdeki bu sakinliği,huzuru hiçbir şeye değişmem. Mutlu olalım kızlar ve birbirimizi eleştirmek yerine anlamaya çalışalım ,burada açtığım konular tabiki duygularımı tam olarak yansıtmaz hemen elestirmeyelim,ön yargı ile yaklaşmayın,sonuçta bir derdim var diyorsa aramızdan biri demek ki kendi başına cözememistir yoksa yapılacak olanlar belli olsa da fikir almak iyi geliyor