Boşandığım eşim bana karışıyor

Siz bu şekilde alttan almaya, eski eşinizi ikna etmeye çalışırsanız adam da size karışmaya hakkı olduğunu düşünür.
Ne demek istersen seni evleneceğim adamla tanıştırabilirim?
O size, evleneceği kadınla sizi tanıştırmayı teklif etti mi?

Baska konularda da karisiyor sadece evlenmeme degil hic kimseyle konuşmamı bi yere gitmemi istemiyor bu sadece örnek
Adamin haklı sebepleri var çocuğunun yanında sağlıklı iyi insanlar olsun istiyor bence ama siz fazla anlam yuklemissiniz ne yani hala size aşık dememizi mi bekliyorsunuz

Siz onun evleneceği kadınla tanıştınız mı? Sonuçta kızınız onun evine girip çıkacak, belki bu şekilde artık sadece birbirinizi çocuğunuzun anne babası olarak gördüğünüzü anlar da sizin hayatınıza karışma hadsizliğini bırakır

Sadece o hayat kurabilir.. biri yanında olsun siz elinin altında olun. Ne güzel hayat.. Oh ne ala.. kız değil erkek de olsa dikkat edilmeli. O ayrı..
siz de sorun çıkarın. Kızım gelecek sizde kalacak o nasıl bir kadın üvey annelik yapar mı sen de evlenme.. siz de bunaltın.

Çocuğunu o kadar çok mu düşünüyormuş ah kıyamam !! Size saygısızlık ediyor farkında mısınız? Sizin anneliğinizi hiçe sayıyor , aklınızı hiçe sayıyor.Sizin evleneceğiniz adamı tanımadığınızı düşündürüyor bu da aklınızı küçümsemektir.Görüşmeyin zaruri haller dışında.Haddini bilsin.

Adamin haklı sebepleri var çocuğunun yanında sağlıklı iyi insanlar olsun istiyor bence ama siz fazla anlam yuklemissiniz ne yani hala size aşık dememizi mi bekliyorsunuz
Kızını alırsa bakacağı üvey annenin sağlıklı olup olmadığını nereden biliyoruz? Ayrıca konu sahibi demiş zaten beni sevdiğini düşünmüyorum, inadına yapıyor diye. Ne anlam yüklemesi?

Ne alakası var. Erkek cocugu olsa farklı olacak gibi yazmışsınız. Ayrıca kadın cocugu var diye hayatını 7 yıl ertelesin mi

ozama kendisi de evlenemez
sizin eş adayınıza nekadar güvenmiyorsa aynı düşünceleri kendi eş adayı içinde düşünmeli

herkes kötü degil

bir haber var biraz önce gördüm. 14 yaşında çocuk babasının evine gidiyor 15 tatil olduğu için, orada babasının eşi çocuğun üstüne kaynar su döküyor. Habere göre demlik düşmemiş kadın bilerek dökmüş. Yani çocuğun üvey babayla büyümesinde tehlike olduğunu düşünüyorsa aynı tehlike üvey annede de var. O zaman o da evlenmeyecek. Evlenmeyi kendisi için hak görüyorsa size birşey demeye hakkı yok. Adamın düşüncesi çok saçma o zaman boşanan kadınlar bir daha hiç evlenmesin. Bir de mesela benim arkadaşımın annesi evlenmişti ve evlendiği adam çok iyiydi arkadaşım annesinin eşinden kendi babasından daha çok babalık gördü. Siz evlenmeyi düşündüğünüz kişiyi iyi tanıdıktan ona söz düşmez, mahkeme de evlendiniz diye çocuğu babasına vermez.

Ne alakası var. Erkek cocugu olsa farklı olacak gibi yazmışsınız. Ayrıca kadın cocugu var diye hayatını 7 yıl ertelesin mi
Erkek kiz tabiki fark etmez evlat bu sonucta otesi var mi ?yok. Ama istismar olabilir kimse kimseyi tam taniýorum diyemez bu hayatta o evleneceği kisi belki istismar eder yavruyu var mi bi garantiniz soruyorum size ?baba ahmak diye goz gore gore evladini hice sayiyor diye anne de mi saysin ?bakin 11cocugum olsun diye yillarini veren insanlar var Allah size bunu nasip etmis evlenmek bosanmak bunlar fasa fiso muhim olan o cocuk hanimefendi lutfen o cocugun psikolojisini dusunun o cocuk baba faktorunu yasayamayacak hadi diyelim yasadi ikilemler olacak gadi onu da geciyorm siddet istismar psikolojik şiddet fizyolojik siddet vs. Bu cocuk bunlari yasarsa nasil dile getirsin 3 bucuk yasinda diyorsunuz elinizi vicdaniniza koyun yahu ve yazimi dikkatle okuyun lutfen ben bu hakli su haksiz demedim.diger mesajlara da bakin !.. annenin evlenmek hakki dedim ama kusura bakmayin cocugu gormezden gelemezsiniz

Üvey anne üvey baba kadar tehlikeli olamaz hiç bir zaman
Lütfen gerçek dünyaya dönün. Üvey anne, üvey babadan daha iyidir diye bir genelleme olamaz. Şans işi bu. İşkence edeni de vardır, çocuğu gibi sahipleneni de. Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.

Konusahibi erkek arkadaşınız çocugu var mi?Bu adama guveniyor musunuz?

Bende onu bahane ettigini dusunuyorum
Aynen öyle ben ve ailemde ayni sekilde düşünüyoruz benimki üvey onun ki öz mü olacak kötülük yapacak olan insan her türlü yapiyor zaten tesekkurler cevabinz icin

Eski eşiniz tam bir bencil.
Kendisi yaza yeni bir evlilik yapacak. Fakat size gelince yok evlenemezsin.
Yok ya..
O kim ki artık size karışıyor???
Kızınızın babası o kadar.
Bana bunu eski eşim yapacak. Anında haddini bil derim. Ayrıca türk hukukunda öyle anneden 3 yaşında çocuğunu ayırmak kolay değil. Sanki pazardan elma alıyor. Öyle alamaz. Hele sirf evlendiğiniz için almaya kalkarsa o hakim onu rezil eder.
Ayrıca madem konu üvey anne babalardan açıldı.
Yeni evleneceğiz kişi riskli.
Pekiii ödüllü soru ya eski eşinizin yeni evleneceği kadın riskli değil mi???
Nereden biliyor kızınıza iyi davranacağını???
O kadının da kendi kızı olmayacak.
Bu ikiyüzlülükten tiksiniyorum.
Sizi sindirmesine izin vermeyin.
Bu adama paye vermeyin. Haddini bil. Sen kızımı alamazsın. Aç davayı bakalım benimde elim armut toplamayacak deyin.
Tabi ki düzgün biri olursa evleneceksiniz.
Kızınızın büyümesini beklemek zorunda değilsiniz karşınızdaki adaya güveniyorsanız..

Her sey iyi olur umarım..
Ayrıca devir kötü evet ama iyi vicdanlı insanlar da var. Her evlilik bir risktir. Yeter ki karşınızdaki kişi iyi biri olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…