- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Siz bu şekilde alttan almaya, eski eşinizi ikna etmeye çalışırsanız adam da size karışmaya hakkı olduğunu düşünür.Aynen oyleee. Tabi ki kızımdan yana onu alir bana gostermez diye cok korkuyorum aklimda hep o düşünce var eli kolu cok uzun cok iyi avukatlari var her türlü pisligi yapar diye düşünüyorum ben kendisine de soyledim zaten evlenecegim kisiyle seni tanistirabilirim arastirabilirsin de ama.gerek yok diyor
Baska konularda da karisiyor sadece evlenmeme degil hic kimseyle konuşmamı bi yere gitmemi istemiyor bu sadece örnekEski esiniz size değil çocuğuna karışıyor siz yanlış anlamissiniz
Adamin haklı sebepleri var çocuğunun yanında sağlıklı iyi insanlar olsun istiyor bence ama siz fazla anlam yuklemissiniz ne yani hala size aşık dememizi mi bekliyorsunuzBaska konularda da karisiyor sadece evlenmeme degil hic kimseyle konuşmamı bi yere gitmemi istemiyor bu sadece örnek
Aynen oyleee. Tabi ki kızımdan yana onu alir bana gostermez diye cok korkuyorum aklimda hep o düşünce var eli kolu cok uzun cok iyi avukatlari var her türlü pisligi yapar diye düşünüyorum ben kendisine de soyledim zaten evlenecegim kisiyle seni tanistirabilirim arastirabilirsin de ama.gerek yok diyor
Kızını alırsa bakacağı üvey annenin sağlıklı olup olmadığını nereden biliyoruz? Ayrıca konu sahibi demiş zaten beni sevdiğini düşünmüyorum, inadına yapıyor diye. Ne anlam yüklemesi?Adamin haklı sebepleri var çocuğunun yanında sağlıklı iyi insanlar olsun istiyor bence ama siz fazla anlam yuklemissiniz ne yani hala size aşık dememizi mi bekliyorsunuz
Üvey anne üvey baba kadar tehlikeli olamaz hiç bir zamanKızını alırsa bakacağı üvey annenin sağlıklı olup olmadığını nereden biliyoruz? Ayrıca konu sahibi demiş zaten beni sevdiğini düşünmüyorum, inadına yapıyor diye. Ne anlam yüklemesi?
Ne alakası var. Erkek cocugu olsa farklı olacak gibi yazmışsınız. Ayrıca kadın cocugu var diye hayatını 7 yıl ertelesin miSimdi empati kurarsak o bi baba ve kızı evet yani baska binadamla ayni evde buyuyecek eski es hakli. Size gelince gencsiziniz hayatinizi yasamak istiyorsunuz evlenmek en dogal hakkiniz iste bu yuzden diyoruz ki evlilikte bir seyler oturmadan cocuk yapmayin bakiniz olan o kucucuk masuma oluyor evliligi erteleyin bence hayatinizdaki oncelik kiziniz olsun bunu eski es icin degil kiziniz icin yapin en azindan akli erene kadar erteleyin 10 yasina falan gelene kadar
Adam da evlenmesin o zaman. Üvey anne de sıkıntıEşiniz haklı kız çoğunuz varken başka bi adamla bir araya gelmeniz çok büyük sıkıntı
Erkek kiz tabiki fark etmez evlat bu sonucta otesi var mi ?yok. Ama istismar olabilir kimse kimseyi tam taniýorum diyemez bu hayatta o evleneceği kisi belki istismar eder yavruyu var mi bi garantiniz soruyorum size ?baba ahmak diye goz gore gore evladini hice sayiyor diye anne de mi saysin ?bakin 11cocugum olsun diye yillarini veren insanlar var Allah size bunu nasip etmis evlenmek bosanmak bunlar fasa fiso muhim olan o cocuk hanimefendi lutfen o cocugun psikolojisini dusunun o cocuk baba faktorunu yasayamayacak hadi diyelim yasadi ikilemler olacak gadi onu da geciyorm siddet istismar psikolojik şiddet fizyolojik siddet vs. Bu cocuk bunlari yasarsa nasil dile getirsin 3 bucuk yasinda diyorsunuz elinizi vicdaniniza koyun yahu ve yazimi dikkatle okuyun lutfen ben bu hakli su haksiz demedim.diger mesajlara da bakin !.. annenin evlenmek hakki dedim ama kusura bakmayin cocugu gormezden gelemezsinizNe alakası var. Erkek cocugu olsa farklı olacak gibi yazmışsınız. Ayrıca kadın cocugu var diye hayatını 7 yıl ertelesin mi
Lütfen gerçek dünyaya dönün. Üvey anne, üvey babadan daha iyidir diye bir genelleme olamaz. Şans işi bu. İşkence edeni de vardır, çocuğu gibi sahipleneni de. Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.Üvey anne üvey baba kadar tehlikeli olamaz hiç bir zaman
Bende onu bahane ettigini dusunuyorumVay paşam vay çocuğunu üvey babayla buyutucek onun yerine sizden alicak üvey anneyle buyutucek öyle mi? Eski eşiniz sizin evlenmenizi istemiyo bence kızınız bahane. Net bir dille kızımızı bahane edip benim hayatıma karışamazsin, yaza düğünün var utanmıyor musun bana evlenemezsin demeye diye konuşmanız lazım. Asla hakkı yok size karışmaya, merak etmeyin bı b.k yapamaz, mahkeme annesi evleniyo diye çocuğu babaya vermez hele ki baba da başkasıyla evliyse
Aynen öyle ben ve ailemde ayni sekilde düşünüyoruz benimki üvey onun ki öz mü olacak kötülük yapacak olan insan her türlü yapiyor zaten tesekkurler cevabinz icinbir haber var biraz önce gördüm. 14 yaşında çocuk babasının evine gidiyor 15 tatil olduğu için, orada babasının eşi çocuğun üstüne kaynar su döküyor. Habere göre demlik düşmemiş kadın bilerek dökmüş. Yani çocuğun üvey babayla büyümesinde tehlike olduğunu düşünüyorsa aynı tehlike üvey annede de var. O zaman o da evlenmeyecek. Evlenmeyi kendisi için hak görüyorsa size birşey demeye hakkı yok. Adamın düşüncesi çok saçma o zaman boşanan kadınlar bir daha hiç evlenmesin. Bir de mesela benim arkadaşımın annesi evlenmişti ve evlendiği adam çok iyiydi arkadaşım annesinin eşinden kendi babasından daha çok babalık gördü. Siz evlenmeyi düşündüğünüz kişiyi iyi tanıdıktan ona söz düşmez, mahkeme de evlendiniz diye çocuğu babasına vermez.
Bir değilAdam da evlenmesin o zaman. Üvey anne de sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?