- 20 Nisan 2015
- 134
- 79
- 98
- 39
Çok iyi anlıyorum seni. Neredeyse aynı durumAyrıca benzer şey benım de başıma geldi. Ailenin tek erkek cocugu 3 tane kızkardeş ve anne sürekli tapıyolardı eşime. İstersen özelden Yaz anlatayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi anlıyorum seni. Neredeyse aynı durumAyrıca benzer şey benım de başıma geldi. Ailenin tek erkek cocugu 3 tane kızkardeş ve anne sürekli tapıyolardı eşime. İstersen özelden Yaz anlatayım
Denedim . Ama kabul etmedi ben de anladım lafla sözle peynir gemisi yürümez. icraat lazım. geri dönmedim. 5 yılda kendime çok güzel bir düzen kurdum. Bütün travmalarımı atlattım. 4 ay önce de çok güzel bir adamla evlendim. Gördüm ki hayatta ne güzel insanlar varmış. Çektiklerimin mükafatı diyorum onun için. Şükür...Gerçekten pişman olup olmadığını anlamanın bir yolu var....
"Bu defa da benim ailemin yaşadığı şehirde yaşayacağız o zaman de" bakalım, "tmm" deyip barışacak mı, yoksa seni kendi ailesinin bulunduğu şehre götürmek için ikna etmeye mı çalışacak?
Bu isteğini kabul ederse gerçekten seviyor derim ben... çünkü bu birçok erkeğe zor gelecek bir durum
4 Ay önce çok güzel bir adamla evlendim.... :))Evlenmemiş cevabı 19. Sayfada
Hayırrrrr çok şükür ki :) Ama 5 yıl sonra karşıma çektiğim çilelerin bir mükafatı olan çookk güzel bir adamla evlendim... 4 Aydır ilkbaharımı yaşıyorum :)Bosandigini biliyoruz tekrar evlendiler mi
Hayır.... Barışmadım .. Belki de ilk kez aklım kalbime galip geldi... Şimdi anlıyorum ki ne kadar da doğru bir karar vermişim :))Bence barismis gibi geliyor yoksa biseyler yazardi
Hayır.. Çok şükür kii...
Ay ne kadar güzel...eski eş ne yapıyor acaba? Sizi kaybettiğine daha da yanmıştır...haber var mı ondanHayırrrrr çok şükür ki :) Ama 5 yıl sonra karşıma çektiğim çilelerin bir mükafatı olan çookk güzel bir adamla evlendim... 4 Aydır ilkbaharımı yaşıyorum :)
Cok sevindim. Cok mutlu olmani dilerim. Tum cesareti olmayan kadinlarimiza bosanmanin bir son degil, yeni bir baslangic oldugunu gosteren guzel bir ornek. Mutlulugunuz daim olsun. Tebrikler...Çok haklısın. Zaten geri dönmedim. 5 yılda kendime çok güzel bir düzen kurdum. Bütün travmalarımı atlattım. 4 ay önce de çok güzel bir adamla evlendim. Gördüm ki hayatta ne güzel insanlar varmış. Çektiklerimin mükafatı diyorum onun için. Şükür...
Ay baktim konunuza yeni sandim ilk basta evlenme sakin tekrar diyecektim ki baktim eski konu. Simdi yazdiklarinizi okudum cok sevindim sizin adiniza.Denedim . Ama kabul etmedi ben de anladım lafla sözle peynir gemisi yürümez. icraat lazım. geri dönmedim. 5 yılda kendime çok güzel bir düzen kurdum. Bütün travmalarımı atlattım. 4 ay önce de çok güzel bir adamla evlendim. Gördüm ki hayatta ne güzel insanlar varmış. Çektiklerimin mükafatı diyorum onun için. Şükür...
Yüreği yana yana gidiyor. Çünkü mantık olmaz diyor gelecek yok diyor ve kalbin acı çekerek bosuyor.vazgeçmediğini söyleyen bi insan ne içip gidiyor o mahkemeye biri bana söyleyebilir mi lütfen
Eskiler derki "bir kilimden bir örnek yeter"...Daha bugun bosanmis bir arkadasimla konustuk tekrar gorusuyorhz dedi acaba o mu dedim okuyunca :) bende saskinim tamam hersey insanlar icin. Ama bence bosanmissin kurtulmussun zor seylerde yasamissin. O arkadasimda cok kotu seyler yasadi yinede ona ayakustu diye birsey diyemedim
Yüreğim ağzımda okudum valla barıştın diye korkarak. Aynı hatayı annem yaptı babamla tekrar evlendi tekrar boşandılar... yine aynı sebepten bitti bi de... tüm yeminler düzeldimler hikayeO mesele bitti arkadaşım. Affetmedim... Geri dönmedim... Çünkü sözde dünyaları kurtaran adamın iş icraata geldiğinde tek bir adım bile atamadığını gördüm. Aradan geçti 5 yıl... Attım her şeyi kafamdan ... Zamanla o duygusal bakış açımın yerini yeniden mantığım aldı ve doğruları tek tek görmemi sağladı.. Doğru bir kararla yeniden kendim olmayı başardım...
Ailesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleri Anne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .