- 1 Şubat 2019
- 157
- 116
- 18
- 32
- Konu Sahibi S u l i e t
Ben eski konulari okumustum ama yorum yazdim mi hatırlamıyorum sanırım bilezik mevzusu vardi bilezik vermistin önce onları çatır çatır al. Sonra annende varmi makbuz falan? Icradan kurtarmis ya ona dair
Bir soz vardir kör Allah'a nasıl bakarsa Allah ta kör e oyle bakarmış madem seni cok afedersin keriz yerine koymaya çalışıyor sömürüyor mahkeme kapıları sonuna kadar açık aynısını yap 10 kuruşuna kadar al. Hatta nafaka tazminatta talep et. Ciddiyim. Avukatlar kadınlari gazlar,isinin ehli bir avukat bul once için sogusun zaten adamdan sogumussun anladigim boyle adamla ömür gecmez ana ogul alsinlar ev otursunlar uzulmeye bile degmeyecek bir insan
Insan sonradan görünce böyle oluyor. Sen paragöz falan degilsin kendisi oyle oldugu icin senide oyle zannediyor. Üzüntünü anlıyorum yaşın çok genc kac kurtar kendini haketmeyene ömür verilmez
Alabileceğim kadar alacağım inşallah. Yok paragöz olsam çalıştığı işe askerlisiğine bakardım:) evlenirken evi olduğunu bile bilmiyordum körü körüne evlendik. Kendileri söylediler al ev al araba diye bir araba verdiler nikahtan 3 gün önce falan sattılar sahte bilezik taktılar :) şaka gibiydi eşim beni çok sever ama ailesinin izinden gittiği için otu çek köküne bak hesabı onlara uydu ve kendi çıkarı için kullandı vazgeçmeyeceğimi bildiği için. Sonunda vazgeçtim. İyiki çocuğum yok ama çok utanıyorum herkesten.