-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.721
AldatıldımDilekçeler aşaması en can sıkıcı aşama..Ben hem yazdıklarıma hem okuduklarima üzülüyordum iştahım kaçıyordu..Gececek bugünler tabiki, Allah sabır de güç versin.Ne gorusecekmis Allah Allah.
Bu arada sizdeki boşanma nedenleri nelerdi ?
Dilekçe aşamaları,insan güçlü olmaya unutmaya calissa da karşı tarafın yazdıklarını beyan ettiklerini okudukça daha çok canı acıyor..benim uykularım kaçıyordu yazılanları okudukça hüngür hüngür ağladığımı bilirim ..en zor süreç birde cekismeliyse daha zor yıpratıcı..geçecek Allahın izniyle inşallah..Allah haklıyı haksızı biliyor kimse bilmese de ..Allah'a bırak bolca dua et şükretKızlar tebligat geçti onun eline çok huzursuzum içime sıkıntı çöktü bitecek mi bu günler haklı gibi mahkemede görüşürüz yazıyor bide offf
Hep ağlıyorum öğrendiğimden beri hep dua ediyorum herşey bizim için yaşanması gerekiyormuş diyorum ama hem suçsuz olup hem de bu kadar üzülmek zoruma gidiyorDilekçe aşamaları,insan güçlü olmaya unutmaya calissa da karşı tarafın yazdıklarını beyan ettiklerini okudukça daha çok canı acıyor..benim uykularım kaçıyordu yazılanları okudukça hüngür hüngür ağladığımı bilirim ..en zor süreç birde cekismeliyse daha zor yıpratıcı..geçecek Allahın izniyle inşallah..Allah haklıyı haksızı biliyor kimse bilmese de ..Allah'a bırak bolca dua et şükret
Allah masumun yanındadır her zamanEvlenirken değil bosanirken cikiyo işte gerçek yüzleri ..bnde çok ağladım o kadar haksızlık yapmasına rağmen her defasında bni suçlamış. Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz kimsenin .
Hem her şeyi mahvediyorlar hem boşanmada zorluk çıkarıyorlar.Aldatıldım
Etmediği için böyle oldu itiraf edince affedeceğimi düşündü yanıldı sakince halletmeyi çok denedim kabul etmedi kavga çıkardı hep ayrılmak istemedi uzaklaştırma çıkardım dava açtım.Hem her şeyi mahvediyorlar hem boşanmada zorluk çıkarıyorlar.
Karşı taraf boşanmayi kabul ediyor mu
Hepimiz bu yollardan geçtik emin ol ..olmayınca olmuyor yapacak birsey yok..Tek taraflı yürümez bir ilişki..bnde çok denedim her defasında düzeltmek yerine şiddet uyguladi ..dava açınca dank etti..bnmki de boşanmak istemiyorum çocuğumu bnden ayırmayın ayaklarına yatiyo..o kadar eziyet et sonra Bn seviyorum bosanmicam bla bla ..erkeklerin hepsi aynı valla burası da olmasa içimi dökecek kimse yok etrafımda güvenebileceğim..senin cocuk var mıEtmediği için böyle oldu itiraf edince affedeceğimi düşündü yanıldı sakince halletmeyi çok denedim kabul etmedi kavga çıkardı hep ayrılmak istemedi uzaklaştırma çıkardım dava açtım.
Aldatıldın mı sen de ? Benim bebiş yokHepimiz bu yollardan geçtik emin ol ..olmayınca olmuyor yapacak birsey yok..Tek taraflı yürümez bir ilişki..bnde çok denedim her defasında düzeltmek yerine şiddet uyguladi ..dava açınca dank etti..bnmki de boşanmak istemiyorum çocuğumu bnden ayırmayın ayaklarına yatiyo..o kadar eziyet et sonra Bn seviyorum bosanmicam bla bla ..erkeklerin hepsi aynı valla burası da olmasa içimi dökecek kimse yok etrafımda güvenebileceğim..senin cocuk var mı
Aldatilmadim ama şiddet vardı..Aldatıldın mı sen de ? Benim bebiş yok
Etmediği için böyle oldu itiraf edince affedeceğimi düşündü yanıldı sakince halletmeyi çok denedim kabul etmedi kavga çıkardı hep ayrılmak istemedi uzaklaştırma çıkardım dava açtım.
Ben erkeklerin bu kafasını hiç anlamıyorum.Madem eziyet ediyorsun niye boşanmaya karşı direniyorsun;madem bosanmak istemiyordun niye eziyet ediyordun zamanında..Boşanma davası öncesi eziyet,sonrası eziyet hep aynilar demek..Allah yardımcımız olsunHepimiz bu yollardan geçtik emin ol ..olmayınca olmuyor yapacak birsey yok..Tek taraflı yürümez bir ilişki..bnde çok denedim her defasında düzeltmek yerine şiddet uyguladi ..dava açınca dank etti..bnmki de boşanmak istemiyorum çocuğumu bnden ayırmayın ayaklarına yatiyo..o kadar eziyet et sonra Bn seviyorum bosanmicam bla bla ..erkeklerin hepsi aynı valla burası da olmasa içimi dökecek kimse yok etrafımda güvenebileceğim..senin cocuk var mı
Amin… biz dünyaya onlara katlanmaya geldik o zihniyet var asla değişmiyorlar. Oğlu olan annelere büyük iş düşüyor, bu kafa yapısını ancak onlar düzeltir. Milletin delisini biz mi adam edicez?Ben erkeklerin bu kafasını hiç anlamıyorum.Madem eziyet ediyorsun niye boşanmaya karşı direniyorsun;madem bosanmak istemiyordun niye eziyet ediyordun zamanında..Boşanma davası öncesi eziyet,sonrası eziyet hep aynilar demek..Allah yardımcımız olsun
Vicdansız Allahtan korkmaz bunlar. Ne kadar oldu dava başlayalı? Çocukları da arada perişan ediyorlar kıyamıyorum onlara ,hep zarar bu adamlar hep…Aldatilmadim ama şiddet vardı..
Eylülde başladı martta görülecek ilk davaVicdansız Allahtan korkmaz bunlar. Ne kadar oldu dava başlayalı? Çocukları da arada perişan ediyorlar kıyamıyorum onlara ,hep zarar bu adamlar hep…
Amin .. kadın olmak gerçekten çok zor bu dünyada ..Adalet desen zaten yok..adam karısını öldürüyor mesela 5-6 sene yatıp cikiyo.ayni şekilde tecavüz ediyo gene aynı..olan kadına ve en cokta çocuklara oluyo.Allah böyle insanlardan korusun bütün kadınlarımızı .Ben erkeklerin bu kafasını hiç anlamıyorum.Madem eziyet ediyorsun niye boşanmaya karşı direniyorsun;madem bosanmak istemiyordun niye eziyet ediyordun zamanında..Boşanma davası öncesi eziyet,sonrası eziyet hep aynilar demek..Allah yardımcımız olsun
Sinir olmustur belki, tepki olarak gelmemiş olabilir.Gelse belki kavga çıkaracakti boşver.Haftaya bakalım napicakHakim geçen hafta haftada 1 gün gorus kararı verdi ..Bu hafta gelmedi görmeye çocuğu..çocuğunu 4 aydır görmeyen baba neden gelmez ki görmeye..dün gelir diye hazırladım yavrumu yok bugünde öyle..iletişimde kesinlikle yok aramızda..öyle zoruma gitti ki oturdum ağladım resmen..o kadar uğrasmıştı halbuki görmek için..neden böyle yaptı anlam veremiyorum..Bir insan çocuğunu 4 ay görmese bir gün önceden kapida bekler..cocugum baba diye sayıklıyor sürekli sanki hissediyo gibi ..çok zoruma gittine zaman bitecek bu zor günler..
Dava açılınca böyle yapıyorlar ama davani kapatırsan ve değişen bir şey olmazsa aynı gerekçelerle tekrar dava açamıyorsun.Sirf affetmis sayılman için de yapıyor olabilir bunu..Ben davadan önce çok kez şans verdim daha kötü oldu iyi olmadı maalesef,sen bilirsin.Kizlar selam..eşim "gerekirse aile terapistine,psikoloğa gidelim ama ayrılmayalım, izin versin oturalım konuşalım ama böyle bitmesin,ondan başkasını hayatıma almam asla ben ölümüne seviyorum ,ayrılmak istemiyorum,ikisini de çok özledim çok seviyorum" diye haber göndermiş birisiyle...ailesinin annesinin dediklerini bir türlü affedemiyorum. Herkesin de bir gururu var sonuçta ikinci kez babaevindeyim ..aracı kişi de gerçekten çok pişman olmuş bir son bir şans ver bence,ortada birde cocuk var sonuçta dedi..aklım karıştı iyice..sizce aile terapisti yada psikolog kurtarır mı bir evliligii ..yoksa arkama bile bakmadan devam mı etmeliyim bu yola .. fikirlerinize ihtiyacım var
şiddet uygulayarak egosunu tatmin ediyor , çocukluğunda yaşamış olduğu ezikiliğ çıkarmaya çalışıyor. niye boşanmak istesinki yemeği yapılıyor çamaşısrı yıkanıyor, cinsel ihtiyaçlar gideriliyor. morali bozulduğunda iki dayak stresini atıyor. boşanmak karlı değil .Ben erkeklerin bu kafasını hiç anlamıyorum.Madem eziyet ediyorsun niye boşanmaya karşı direniyorsun;madem bosanmak istemiyordun niye eziyet ediyordun zamanında..Boşanma davası öncesi eziyet,sonrası eziyet hep aynilar demek..Allah yardımcımız olsun