- 8 Şubat 2009
- 1.462
- 1.926
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.541
tahminim den çok büyümüş olay .kendi aldatırken herşey günlük gülüstanlık, hiç sorun yokkkk . intikamın acı olmuş. ohhh olsunnn .)) zamanla alışır sakinleşir. annenelere söyledinmi onların haberi varmıYa ben konuyu takip ediyordum aslında ama bildirim gelmemiş ya da ben kaçırdım.
Evet canım cuma günüydü çocuklar uyuduktan sonra söyledim,sitenin önünde de ikizlerin babaları bekliyordu göz kulak olmak için. Söylediğimde çok büyük tepki verdi ağzına geleni söyledi açıkçası bir ton hakaret yazmak istemediğim..Bende dayanamadım sen beni aldattın ş*refsiz kimsin de bana bunları söylersin önce kendi adamlığına bak çocuklarının annesiyim ben vs. Dedim karşılıklı kavgaya döndü tabiki içimden gelen herşeyi söyledim ben zamanında yanlış kişiyi seçtim hayat bana ikinci şansı verdi dedim anladı kim olduğunu evliligimiz boyunca onu düşündün zaten dimi istediğin oldu sonunda ben vicdan azabı çekerken onunlamıydın gibi şeyler söyledi çocuklarımın başına baba olarak getirmem o adamı dedi senden iyi baba olacağı kesin aylardır görmüyorsun çocukları dedim alıcam ikisini de elinden dedi. Boş tehdit çocuklar 8 yaş altı zaten madde bağımlılığı gibi olağanustu bir durum olmadıkça anneye verilir. Dedim b*k alırsın daha bir sürü şey en sonda baktım bir değişik oldu gözü falan döndü birşey demedim daha fazla oturdum kenara o da kötü birşey yapmamak için o sinirle, çarptı kapıyı gitti. Sonra oğlum sesimizi duymuş gittim onu yatırdım 5-10 dk sonra komşu aradı seninki aşağıda biriyle kavga etti polisi aradık ben anahtarı komşuya verdim çocuklara göz kulak olsun diye gecenin köründe karakolda bekledik bide sonuç şikayetçi olmadı kimse birbirinden ama benim korkum ben işteyken falan gelip çocukları alır mı ne bileyim ya offf