- 11 Temmuz 2011
- 134
- 74
- Konu Sahibi Eve in Heaven
- #1.401
hayatına kim girerse çok yazık, uğraşacak çok işi varÖyle deme boşandıktan sonra azıtan da çok oluyor. Neyse aman naparsa yapsın kız sana ne. Hayat sana güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatına kim girerse çok yazık, uğraşacak çok işi varÖyle deme boşandıktan sonra azıtan da çok oluyor. Neyse aman naparsa yapsın kız sana ne. Hayat sana güzel
Kuzum çocuk yok ama maşallah her şeyi de biliyorsun ben beta HCG yi hamilelik çalışmaları sırasında öğrendim ilkÇoğul gebelik olma ihtimali var
Okuya okuya öğrendim ben de, bilmemek ayıp değil demişler geleceğe yatırımKuzum çocuk yok ama maşallah her şeyi de biliyorsun ben beta HCG yi hamilelik çalışmaları sırasında öğrendim ilk
Allah kolaylık ve sabır versin. Ben biliyorum sen hep görüşsün istedin ama adam uslu durmadı ki napıcaksın. Hep böyle gitmez inşallah, düzelir alışır zamanla o zaman yeniden bakarsınız durumaEpey sayfa geçmiş hepsini okudum
Arkadaşlar aranızda benim gibi çocuğu olanlar bu hafta 5.haftaydi,adam kapıya geldi çocuğu almaya..mesaj attım 1.ve 3.haftalar alıyorsun hatirlatmama gerek yok dedim gondemefim çocuğu ama bir yanım üzgün..Hiç böyle tercih etmezdim.Ben oysaki her hafta sonu alsın her özel gununde görsün diye teşvik ederdim onun yüzünden oğlum ve kinim arasında kalıyorum
Yok ya,ben şahsen boşanma olayı gerçekleşmeden yeni biriyle görüşmem gibi geliyor,güven vermez bu karşı tarafa sonra ilk fırsatta yüzüne vurulur.Simdi benle evlense aldatır da beni diye düşünülur bence.Bana boşanma aşamasında olan biri gelse güvenmem.Ben tanışma aşamasında söylemiyorum flört gibi konuşurken de genelde söylemiyorum. Baktım eğer adamın ciddi ilgisi var, görüşmek buluşmak istiyor o zaman ya da buluşunca söylüyorum. Ama söyleme şeklin önemli mesela ben konu geçince şakayla karışık söylemiştim birine adam hayran kaldı . İlk baş bir afalladı nasıl yani gibi sonra toparladı benim için sorun değil filan dedi. Hatta sonra baya baya ısrar etti ben senin her türlü zorluğunda yanında olurum filan diye ama ben kendimi iyi hissetmediğim için bitirdim. Benim bakış açımda kendine iyi gelmeyen başkasına da gelemez Nedense halkın yarattığı bir dul kadın algısı var ama çok şükür o tarz bir imayla bile karşılaşmadım. Bence bu senin davranışına, karakterine göre şekil alıyor. Öyle ezik hissiyatına girince ona göre tepki alıyorsun. En önemlisi özgüven
bence bol bol ver çocuğu baba sevgisisni alsın ayrıca sen de dinle n plan yap kendineEpey sayfa geçmiş hepsini okudum
Arkadaşlar aranızda benim gibi çocuğu olanlar bu hafta 5.haftaydi,adam kapıya geldi çocuğu almaya..mesaj attım 1.ve 3.haftalar alıyorsun hatirlatmama gerek yok dedim gondemefim çocuğu ama bir yanım üzgün..Hiç böyle tercih etmezdim.Ben oysaki her hafta sonu alsın her özel gununde görsün diye teşvik ederdim onun yüzünden oğlum ve kinim arasında kalıyorum
Çok iyi anlıyorum seni, çocukları ne zaman göreyim diyor, göstermek istemiyorum sanki onları haketmiyormuş gibi geliyor. Ama bir yanım hep iyi baba çocuk ilişkilerine özenmiştir (kendim hiç yaşayamadıgım için) aynılarını çocuklarıma da yaşatmak istemiyorum.Epey sayfa geçmiş hepsini okudum
Benim o arkadaş yarın gideceğim doktora. Bu akşam bebeklerin (galiba) babasıyla buluşma kararı aldım, onun desteğine de ihtiyacım var.bi arkadaş avrdı , çarşamba gününe dr a gidecekti. bebeği aşdırıp aldırmama da karasızdı . ne yaptı acaba merak ettim
aaaaaaaaaaaaa söyleyecekmisisniz. nasıl tepki verdi çok merak ederim . odamı gelecek dr a. doğurmanı isterse doğuracakmısısnız .hayırlısıs olsun her kararınızBenim o arkadaş yarın gideceğim doktora. Bu akşam bebeklerin (galiba) babasıyla buluşma kararı aldım, onun desteğine de ihtiyacım var.
Tabiki bende merak ediyorum nolacak müsait olduğumda size de yazarım, çok destek oldunuz hepiniz sağolunaaaaaaaaaaaaa söyleyecekmisisniz. nasıl tepki verdi çok merak ederim . odamı gelecek dr a. doğurmanı isterse doğuracakmısısnız .hayırlısıs olsun her kararınız
Kız evlenmek için görüşmüyoruz zaten ya, yani ben öyle görüşmedim kimseyle gezdim dolaştım sonra "nayır, nolamaz " dedim. He tabi birisi denk gelir çok aşık olursun Allah korusun orasını bilemem ama kendimi bildiğim için aşık olmayacağımı biliyordumYok ya,ben şahsen boşanma olayı gerçekleşmeden yeni biriyle görüşmem gibi geliyor,güven vermez bu karşı tarafa sonra ilk fırsatta yüzüne vurulur.Simdi benle evlense aldatır da beni diye düşünülur bence.Bana boşanma aşamasında olan biri gelse güvenmem.
Bebekler miiiiiğğğğBenim o arkadaş yarın gideceğim doktora. Bu akşam bebeklerin (galiba) babasıyla buluşma kararı aldım, onun desteğine de ihtiyacım var.
Galiba canikom bilmiyorum kan değerlerim epey yüksek çıkıyor ve bulantılar daha şimdiden başladı. Yarın anlaşılacak bakalım. Bu akşamı bir atlatayım da.Bebekler miiiiiğğğğ
Haber vermeyi unutma meraktan çatlarım hayırlısı olsun hakkındaGaliba canikom bilmiyorum kan değerlerim epey yüksek çıkıyor ve bulantılar daha şimdiden başladı. Yarın anlaşılacak bakalım. Bu akşamı bir atlatayım da.
İlk haber sizeHaber vermeyi unutma meraktan çatlarım hayırlısı olsun hakkında
Nasıl yaniKızlar ben dün ani bir gelişme ile eşimle kahve içtim. Sıffffır hissiyat. Bitmiş bende