Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Epey sayfa geçmiş hepsini okudum 😌
Arkadaşlar aranızda benim gibi çocuğu olanlar bu hafta 5.haftaydi,adam kapıya geldi çocuğu almaya..mesaj attım 1.ve 3.haftalar alıyorsun hatirlatmama gerek yok dedim gondemefim çocuğu ama bir yanım üzgün..Hiç böyle tercih etmezdim.Ben oysaki her hafta sonu alsın her özel gununde görsün diye teşvik ederdim onun yüzünden oğlum ve kinim arasında kalıyorum 😔

Arkadaşlar aranızda benim gibi çocuğu olanlar bu hafta 5.haftaydi,adam kapıya geldi çocuğu almaya..mesaj attım 1.ve 3.haftalar alıyorsun hatirlatmama gerek yok dedim gondemefim çocuğu ama bir yanım üzgün..Hiç böyle tercih etmezdim.Ben oysaki her hafta sonu alsın her özel gununde görsün diye teşvik ederdim onun yüzünden oğlum ve kinim arasında kalıyorum 😔
Allah kolaylık ve sabır versin. Ben biliyorum sen hep görüşsün istedin ama adam uslu durmadı ki napıcaksın. Hep böyle gitmez inşallah, düzelir alışır zamanla o zaman yeniden bakarsınız duruma 😕

Ben tanışma aşamasında söylemiyorum flört gibi konuşurken de genelde söylemiyorum. Baktım eğer adamın ciddi ilgisi var, görüşmek buluşmak istiyor o zaman ya da buluşunca söylüyorum. Ama söyleme şeklin önemli mesela ben konu geçince şakayla karışık söylemiştim birine adam hayran kaldı 🤭😅. İlk baş bir afalladı nasıl yani gibi sonra toparladı benim için sorun değil filan dedi. Hatta sonra baya baya ısrar etti ben senin her türlü zorluğunda yanında olurum filan diye ama ben kendimi iyi hissetmediğim için bitirdim. Benim bakış açımda kendine iyi gelmeyen başkasına da gelemez 😊 Nedense halkın yarattığı bir dul kadın algısı var ama çok şükür o tarz bir imayla bile karşılaşmadım. Bence bu senin davranışına, karakterine göre şekil alıyor. Öyle ezik hissiyatına girince ona göre tepki alıyorsun. En önemlisi özgüven 🌸💕
Yok ya,ben şahsen boşanma olayı gerçekleşmeden yeni biriyle görüşmem gibi geliyor,güven vermez bu karşı tarafa sonra ilk fırsatta yüzüne vurulur.Simdi benle evlense aldatır da beni diye düşünülur bence.Bana boşanma aşamasında olan biri gelse güvenmem.

bence bol bol ver çocuğu baba sevgisisni alsın ayrıca sen de dinle n plan yap kendine

Çok iyi anlıyorum seni, çocukları ne zaman göreyim diyor, göstermek istemiyorum sanki onları haketmiyormuş gibi geliyor. Ama bir yanım hep iyi baba çocuk ilişkilerine özenmiştir (kendim hiç yaşayamadıgım için) aynılarını çocuklarıma da yaşatmak istemiyorum.

bi arkadaş avrdı , çarşamba gününe dr a gidecekti. bebeği aşdırıp aldırmama da karasızdı . ne yaptı acaba merak ettim
Benim o arkadaş 😂 yarın gideceğim doktora. Bu akşam bebeklerin (galiba) babasıyla buluşma kararı aldım, onun desteğine de ihtiyacım var.

Benim o arkadaş 😂 yarın gideceğim doktora. Bu akşam bebeklerin (galiba) babasıyla buluşma kararı aldım, onun desteğine de ihtiyacım var.
aaaaaaaaaaaaa söyleyecekmisisniz. nasıl tepki verdi çok merak ederim . odamı gelecek dr a. doğurmanı isterse doğuracakmısısnız .hayırlısıs olsun her kararınız

aaaaaaaaaaaaa söyleyecekmisisniz. nasıl tepki verdi çok merak ederim . odamı gelecek dr a. doğurmanı isterse doğuracakmısısnız .hayırlısıs olsun her kararınız
Tabiki bende merak ediyorum nolacak müsait olduğumda size de yazarım, çok destek oldunuz hepiniz sağolun ❤️
Açıkçası gelmek ister diye düşünüyorum onun ilk çocuğu veya çocukları. Ama tabi eziyetin çoğunluğunu çekecek olan benim onun doğur demesine göre doğuracak değilim. Gerçekten iyi bir destek alacağımdan emin olmam gerekiyor.

Yok ya,ben şahsen boşanma olayı gerçekleşmeden yeni biriyle görüşmem gibi geliyor,güven vermez bu karşı tarafa sonra ilk fırsatta yüzüne vurulur.Simdi benle evlense aldatır da beni diye düşünülur bence.Bana boşanma aşamasında olan biri gelse güvenmem.
Kız evlenmek için görüşmüyoruz zaten ya, yani ben öyle görüşmedim kimseyle gezdim dolaştım sonra "nayır, nolamaz :cry:" dedim. He tabi birisi denk gelir çok aşık olursun Allah korusun orasını bilemem ama kendimi bildiğim için aşık olmayacağımı biliyordum 🤭

X