- 15 Nisan 2017
- 13.280
- 15.677
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Küfürü bilmiyordum canım ne bileyim Allah yardımcısi olsun.Normal olmasına normal de yaşadıkları onu bu hale getirmiştir belki bilemem yine de hangimiz normaliz ki bu süreçte destek almasını söylediğim halde ağıza alınmayacak küfürler yağdırdı yani çok da normal olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Takıntı haline getirmiş aşırı derece ve bunu kabullenmiyor Allah yardımcısı olsun. Hem kendine hem çevresine zararlı böyle yaşanmaz hayat.
Tabi ki geçecek canım benim, bir hafta daha çok taze ben de o aşamada başka şehirde yalnızdım tam kapanma vardı ailemin yanına gelememiştim. Bir de ramazan bayramıydı evde yapayalnız bir bayram geçirdim yediğim içtiğimi anlamıyordum zaten. Sonra burada konu açtım doğru yaptığımı anladım. Bak 3 ay oldu hala düşünceler kafamda ama başka şeyler de düşünebiliyorum en azından. Davam açıldı artık yol alıyorum diye biliyorum. Çalışmaya başlarsan sana çok olumlu etkisi olur benceMerhaba güçlü kadınlarsabahtan beri tüm yazılanları okudum neredeyse burada, kendimi iyi hissetmek için, yalnız olmadığımı bilmek için.. Bu sefer kararlıyım, her şey güzel olacak ama arada neden böyle oldu demekten kendimi alamıyorum.. Daha 1 hafta oldu olaylar olalı, şokta mıyım hissiz miyim, ne hissediyorum hiç anlamıyorum. 5 yıldır o kadar çok ağladım üzüldüm ki bu sefer öyle olmadı, tek damla gözyaşım akmadı buna da anlam veremiyorum. Sözde şuanda tatildeyim, biraz kafamı tıparlayacaktım, her şeye karar verip ailemin yanına dönünce direk işe başlayacağım ama bazen nefes alamıyorum işte.. Neden hala üzülüyorum, onca eziyetten sonra neden bir an geliyor nefes alamıyorum... Bu günler geçiyor mu hanımlar, her şey düzelecek mi...
Evet ilk yapacağım şey işe başlamak zaten ama her şey kafamda kabus gibi... 4.5 yıllık evliliğimde deli gibi çalıştım adamın kredileri ödensin diye. Şiddet gördüm gittik 1 saatte anlaşmalı boşandık döndüm ailemin yanına. 3 ay Sonra tekrar barıştık, geldi söz verdi ağladı, alkolü bırakıcam tek sorunumuz buydu dedi affettim. Tekrar gittim o şehre, aileme hiçbir sorunumu anlatmadım yüne şiddet hakaret kıskançlık yaşadım, son şansımız diye affettim ama yine olmadı.. Kendi tanıdığı biri paylaştığım bir hikayeye alkış koydu diye aldatılmakla suçlandım, evime giremedim. Birkaç parça eşyamı alıp şehri terkettim... Nasıl olabilir böyle bir şey... Biliyorum hiç üzülmeye değmez, güzel bir hayat beni bekliyor ama işte insan emeklerine üzülüyor... Bazen güçsüzleşiyor, çok zor...Tabi ki geçecek canım benim, bir hafta daha çok taze ben de o aşamada başka şehirde yalnızdım tam kapanma vardı ailemin yanına gelememiştim. Bir de ramazan bayramıydı evde yapayalnız bir bayram geçirdim yediğim içtiğimi anlamıyordum zaten. Sonra burada konu açtım doğru yaptığımı anladım. Bak 3 ay oldu hala düşünceler kafamda ama başka şeyler de düşünebiliyorum en azından. Davam açıldı artık yol alıyorum diye biliyorum. Çalışmaya başlarsan sana çok olumlu etkisi olur bence
Aslında bu biraz denenmişi denemek oluyor ben de aynı şeyi sevgiliyken yaptığım için şuan ailemin güveni de azaldı ayrılık konusunda bu sefer tam kararlı ol. Anlaşmalı boşanabilecek misin?Evet ilk yapacağım şey işe başlamak zaten ama her şey kafamda kabus gibi... 4.5 yıllık evliliğimde deli gibi çalıştım adamın kredileri ödensin diye. Şiddet gördüm gittik 1 saatte anlaşmalı boşandık döndüm ailemin yanına. 3 ay Sonra tekrar barıştık, geldi söz verdi ağladı, alkolü bırakıcam tek sorunumuz
Anlaşmalı boşanırım sanırım. Herkes çekişmeli dava aç, sana yaptıklarını çeksin diyor ama kendimi yıpratmak istemiyorum.. o kadar narsist bi adam ki, her zaman kendini haklı gördüğü için ben boşanmak isteyince o da ister hemenAslında bu biraz denenmişi denemek oluyor ben de aynı şeyi sevgiliyken yaptığım için şuan ailemin güveni de azaldı ayrılık konusunda bu sefer tam kararlı ol. Anlaşmalı boşanabilecek misin?
Aynen öyle oluyor genelde bir de dediğim gibi narsistse daha da fena üzgünüm ama eşin seni sırtından bıçaklamış. Resmen ihanetle suçlamış. Alkolü ağzıyla içen de var bu adam belli çok problemli ve problemli tipler kolay düzelmiyor. Bir daha dönmemek üzere bitirirsin umarım.Anlaşmalı boşanırım sanırım. Herkes çekişmeli dava aç, sana yaptıklarını çeksin diyor ama kendimi yıpratmak istemiyorum.. o kadar narsist bi adam ki, her zaman kendini haklı gördüğü için ben boşanmak isteyince o da ister hemen
Kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum. Zaten mesele içince bambaşka bir adam olması, şiddeti hakareti küfrü... Ve sanırım insanlara beni suçlu göstermek, en çok da kendi vicdanını rahatlatmak için böyle bi iftira atması... Ayrılacağım zaten başka çarem yok, şuanda da içimde bunu kabullenmeye çalışıyorum. Ama insan bazen kötü oluyor işte.. Kendimi nasış daha iyi hissederim bilmiyorumAynen öyle oluyor genelde bir de dediğim gibi narsistse daha da fena üzgünüm ama eşin seni sırtından bıçaklamış. Resmen ihanetle suçlamış. Alkolü ağzıyla içen de var bu adam belli çok problemli ve problemli tipler kolay düzelmiyor. Bir daha dönmemek üzere bitirirsin umarım.
Başka şeylerle ilgilen en iyi seçenek bu kitap oku film izle yapamasan da zorla kendini. Ama romantik olmasın. Komedi veya aksiyon olsun kitap da kişisel gelişim bana çok iyi gelmişti.Kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum. Zaten mesele içince bambaşka bir adam olması, şiddeti hakareti küfrü... Ve sanırım insanlara beni suçlu göstermek, en çok da kendi vicdanını rahatlatmak için böyle bi iftira atması... Ayrılacağım zaten başka çarem yok, şuanda da içimde bunu kabullenmeye çalışıyorum. Ama insan bazen kötü oluyor işte.. Kendimi nasış daha iyi hissederim bilmiyorum
Ben de tatile geldim sözde kafamı toplamaya ablamlarla ama insan yalnız kalmak istiyor, biraz kafamı dinlemek istiyorum, sosyalleşmek gelmiyor içimden.. Ama ailemin yanına dönünce dediklerini uyguluycam canım çok teşekkürler.. Gerçekten Allah sabır versin bu süreci yaşayan herkese çok zor..Başka şeylerle ilgilen en iyi seçenek bu kitap oku film izle yapamasan da zorla kendini. Ama romantik olmasın. Komedi veya aksiyon olsun kitap da kişisel gelişim bana çok iyi gelmişti.
Anlaşmalı boşanma sürecindeyim hala. Hayat güzel, mutluyum, özgürüm, özlemiyorum, aramıyorum. Ohh be! Yaşamanın gözünü seveyim.
İyi geceler kızlar epeydir yazamadım ama hergün okudum yazdıklarınızı şimdi benim bir maruzatım olacak psikoloğum bana bir hayatın yok dedi geçen yıldan bu yana hiç yeni değişiklikler yapmamışsın toparlan dedi demesine de ben bunu nasıl yapacağım yani boşanan arkadaşlarım siz neler yaptınız bana bir fikir verin hele
Sanırım bir kursa başlamak, spora başlamak vs şeylerden bahsediyorİyi geceler kızlar epeydir yazamadım ama hergün okudum yazdıklarınızı şimdi benim bir maruzatım olacak psikoloğum bana bir hayatın yok dedi geçen yıldan bu yana hiç yeni değişiklikler yapmamışsın toparlan dedi demesine de ben bunu nasıl yapacağım yani boşanan arkadaşlarım siz neler yaptınız bana bir fikir verin hele
Çok teşekkürlerPapatyamutlusu hayırlısı olsun hakkınızda
E Eve in Heaven dediği gibi bir süre sonra artık farklı şeyler de düşünebiliyor oluyor insan.Ben mesela ilk aylar uyanık olduğum her saniye boşanma konusunu,neden o noktaya geldiğimizi düşünüyordum,çocuğun ilerisinin ne olacağını vs.Zaman her şeye ilaç.Kiminin yas süreci kısa sürer kiminin uzun.Neler yasadigimiza odaklanalim,yazalım okuyalım unutmayalım,ben yapıyorum bana iyi geliyor
Anlaşmalı boşanmayı mi teklif ediyor ?Eski eş yine dur durak bilmiyor beni karşı dava açmakla tehtid ediyor kızlar elinde deliller varmış
Düşünüp duruyorum ne delil var acaba ortada aldatma yok küfür yok hakaret yok benden kaynaklı. Yine nasıl bir pislik yapacak sizce. Ben de diyorum ki inadına anlaşmalıya gitmeyeyim ileride hayatına girecek biri olur da bu dava karşısına çıkarsa nasıl bir pisliğe bulaştığını fark eder belki bir masumun hayatı kurtulur. Acaba bana çok zararı olur mu? Mantıklı düşünemiyorum bana ait parayı da vermiyor, teklifi hiç mantıklı gelmedi. Siz ne dersiniz?