Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Canım bişey söyleyim,bizim karşı şahıs benden şikayetçi olduğunda ifade verirken ben de şikayetçiyim diye yazdırmıştım fakat benim şikayetim savcılık tarafından dikkate alınmadı.Avukata sordum,bazı savcılar ifade sırasında yapılan şikayeti ciddiye almıyor,ayrıca bir şikayet olursa değerlendiriyor dedi ve benim şikayetim eş geçilmiş oldu.Bunun için de çok kızgınım sen ayrı bir şikayet dilekçesi ver benim durumuma düşme

Eğer onun öldürme teşebbüsüne ve öldürürüm tehtidlerine, sana tecavüz ederim dediği ses kaydına değil de bana bir tırmık için dava açılırsa zaten adalete güvenim kalmaz. Ama korkuyor insan ister istemez. Böyle şeylere alışık olmayınca.

Ya bana polis şikayetçi olmak istiyor musun diye sorduğunda evet dedim öyle bir şey yapabilirler mi? Bana da çok korudular zaten karakolda bile meslektaşları olduğu için nerdeyse tebrik edeceklerdi gözümün önünde. İfademi alan memura yaşadıklarımı korkumu elli kere söylememe rağmen öylesine yazdı.

Öyle yapıyorlar, canları istediği gibi kisaltiyorlar.Sen dilekçe ver yoksa şikayetine aldırış etmeyebilir savcılık senin de

Şu tarihte şu kişiye karşı şikayetçi olmustum dosyanın akıbetini öğrenmek istiyorum diye bir dilekçe ver bence ceza on buroya

Gelir yine, duramaz o. Yapamaz bizsiz.

Ben dertleşmek istediğinde yazması için telimi vermiştim ona.Yazistik konuştuk,gayet normal biri aslında,adamı sevdiğinden değil de yapılani hazmedemediginden taktı adama.İnsallah içten içe affeder de özgür bırakır zihnini artık

Kesinlikle avukat bulun , çalışıyorsunuz vekalet ücretini taksit taksit ödersiniz. Yasal prosedür, kesin süreler var .

Normal olmasına normal de yaşadıkları onu bu hale getirmiştir belki bilemem yine de hangimiz normaliz ki bu süreçte destek almasını söylediğim halde ağıza alınmayacak küfürler yağdırdı yani çok da normal olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Takıntı haline getirmiş aşırı derece ve bunu kabullenmiyor Allah yardımcısı olsun. Hem kendine hem çevresine zararlı böyle yaşanmaz hayat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…