-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Belirsizlik çok yorucu bir süreç umarım en iyisi olur hakkındahem dusunuyorum hem dusunmuyorum desem.ise basliyorum yarin.o hic bi adim da atmıyo zaten.bekliyoruz oyle
aminnn hepimize insallahBelirsizlik çok yorucu bir süreç umarım en iyisi olur hakkında
Hatta bazen insanin en yakinlari bile oyle yapiyor. Cunku herkesin hayati var.Kimse yani aslinda yasamayan tam anlamiyla anlamiyor bence.ilk aylar zor oluyor. Ama karşı tarafın hasta ruhlu olduğuna ve ondan kurtuluyor olmamdan dolayı mutlu olmam gerektiğine inandjrdjm kendimi. Psikolojik destek aldım, ilaç kullandım. Yalnız kalmamaya çalıştım, günlerimi doldurdum hep. Gezdim turlarla. Neşeli diziler izledim. Jet sosyete, Leyla ile Mecnun, Yalan Dünya, Seksenler gibi. Bulaşık yıkarken bile dizi açtım. Şarkılardan uzak durdum sözler etkiliyor çünkü. Ortak kimse ile görüşmedim. Acı veriyor çünkü. Sosyal medya hesabına ne zaman baksam içim hep acıdı, o yüzden bakmıyorum artık. Bu konuda çok fazla konuşmadım herkesle. Arkadaşlar bile bazen bıkıp yüzünü eksitiyor. Hiç gerek yok. Devlet hastanesi nde bireysel terapi istiyorum dediğinizde yardımcı oluyor psikiyatri doktoru. Tanıdıklarla çok fazla paylaşmayın. İşiniz yoksa mutlaka bir iş edinin. Zamanla geçiyor her şey. Zor oluyor ama geçiyor. Şimdi ise tanışmak isteyenler oluyor, iyi hissettiriyor bu durum. Tabi kendimi bir ilişkiye hazır hissetmediğim ve çocuğum da olduğu için uzak duruyor um.
Düzeninizi kurunca rahatlayacaksiniz. Şimdilik oturmamış yeni bir hayat kafa olarak yoruyordur sizi. Hayatınızla ile ilgili adımlar atın. Alışacaksiniz bir süre sonra.
Artık bitsin şu zihniyetler ya iğreniyorum bence dul diye bir kelimenin de lügattan kalkması lazım. Boşanmış olabilir onu da insan istediği ölçüde kullanır. Bilmiyorum belki yaşım biraz daha küçük olduğu için ana bu tarz konularda yeni neslin düşünce yapısını daha tutarlı buluyorum. Bu dinle de ilgili değil tamamen kültürel kalıp. Peygamber efendimiz bile kaç tane boşanmış kadınla evlenmiş kötü olsa yapar mıydı Allah'ın sevgili kulu.Gecen birinden duydum. Kiz aldatilmis ve arkadasi ona kesin duldur dedi ona. Ben duyunca cok sinirlendim. Arkadaslar bosanan herkes cinsellik yasamak zorunda mi? Yani tum erkekler neden acik kapi gorur ki boyle biseyi. Bosanmis kadin acik kapida daha once iliskiye giren kisi mesela ne gozlerinde. Senelerin yaftalamasi mesela buda ne bicim tabirler kocadan donme.dul kadin vs ne cok sey yapistiriyolar
İyiyim canım bekliyorum bir gelişme yok dava tarihinin belirlenmesini bekliyorum. Sen napıyorsun?
Kalır yinede canım emin ol.Yani sevmeden sevilmeden geçen bir yaşamda zor.Ha yanlış insani sevmeyelim tabi orası ayrıKaderinde ne varsa o olacaksen akıllı kızsın ama yinede unutma yara bandı iyi birşey değil. Yara iyileşince ihtiyacın kalmaz çünkü.
Birde yanlışım varsa duzeltin ama bizler gibi kendimize ters insanlarla yanlış evlilikler yapan kadınlar genelde yalnız kalamayan kız çocukları. Cocuklugumuzdaki saf sevgi ve şefkati arıyoruz çoğu zaman. Ve ilk bulduğumuzu doğru sanıyoruz. Hangi yaşımıza denk gelir bilemem ama, temennim her birimiz için bu yaşımız olsun, kendi gercegimize ulasmamizin gerektiğini düşünüyorum. Yalnızda iyi olmayı. Kendimizi yeterince seversek kimsenin bizi sevmesine ihtiyacımız kalmaz boylece
İki hafta sonra cagrdilar bizi yanlis hatrlamiyorsamAnlasmali icin dilekce verildikten sonra ne kadar zaman sonra durusma icin cagiriliyor.Anlasmali sureci nasil bilen var mi
Kalır yinede canım emin ol.Yani sevmeden sevilmeden geçen bir yaşamda zor.Ha yanlış insani sevmeyelim tabi orası ayrı
Kesinlikle katılyrmmYinede çok acele etmemek lazım
Cevap dilekçesi yazdı mi karşı taraf ? İkişer dilekçe yazılıyor karşılıklı olarak ve 4 ay sonrasına da ilk duruşma günü veriliyor.Sehrine göre değişebilir.İyiyim canım bekliyorum bir gelişme yok dava tarihinin belirlenmesini bekliyorum. Sen napıyorsun?
Şehrine göre değişmekle beraber 1 ayı geçmezAnlasmali icin dilekce verildikten sonra ne kadar zaman sonra durusma icin cagiriliyor.Anlasmali sureci nasil bilen var mi
Geçmiş olsun,bir an önce yenilenmiş gibi huzura erersiniz umarım çocuğunuzla birlikte..Sanırım anlaşmalı bosandiniz Nafaka alıyor musunuz kızınız ve kendiniz içinE Eve in Heaven canım beni etiketlemişsin. Geçen ay çok yoğun geçti. Üzülmeye bile zamanım olmadı. Şok üstüne şok yaşadım. Tanıyorum sandığım insanları tanımaya başladım. Açıkçası verdiğim emeklerden bana yapılan haksızlıklardan daha çok evladıma yapılan haksızlıklar zoruma gidiyor. Boşandık 13 temmuz duruşma oldu tek celsede bitti. Çünkü o alçak diyecem eski eşim ve seviyesiz ailesinden bir kişiyle dahi muhatap olmaya gücüm kalmamıştı. Üzülüyorum kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. İş arıyorum, kızımla ilgileniyorum, şu aralar çevremden kimseyle konuşmak istemiyorum. Çünkü beni benim durumumda olan biri anlar. Çok yakın ilkokuldan lise sona kadar okuduğum arkadaşım var oda 2 sene önce boşandı ve aylarca yataktan kalkamadı psikolojik olarak mahv olmuştu. Onunla konuşuyorum. İşte benim sürecim böyle ilerliyor dostlarım.
Aslında aldatılma darp bir dünya şey olduğu için çekişmeli olacaktı. Lakin buna ne maddi gücüm ne zamanım vardı. İstanbula geldim kalacak yer bulamadım. Bir kaç aylık kimse kiraya sözleşme yapmıyor. Babamın da ısrarıyla çocuğu daha çok perişan etme anlaşmalı bitir dön Allaha bırak demesiyle birde gerçekten zor durumda kaldım maddi olarak. Arkadaşımda kaldım ama birde bana sorun. Ona en ufak bir yüküm olmadı, küflü çamaşır astığı odasında yerde yattım kızımla ama yine de suratı 5 karış eve yatmadan yatmaya geldiğimiz halde eve a. Dan ze bütün alışveriş yaptım çocuğunun bezine mamasına kadar faturalarına destek oldum herşeye çalışmıyorum da babamın bana harcamak için verdiği harçlığı ona bitirdim dedim bilinmedik ucuz pansiyon gibi bir yerde kalmaktan güvenli yer kızım için az sabır edeyim. Ama sağolsun yşne de mecbur değildi ama beni umutlandırdı ne olacak bizde kal ev bulamazsan sokakta bırakmam seni dedi. Tavırları çok zalimceydi ben çaresizdim. Ondan artık dayanamadığım için anlaşmalıyla razı oldum kendime nafaka istemedim sadece 50bin tazminat ve çocuğa 750 nafaka. Zamanım ve fırsatım olsaydı üstüne giderdim belki ama o evden biran önce çıkmam için ve babamı da daha fazla üzmemek adına hızlıca bitirdim adli tatil başlamadanGeçmiş olsun,bir an önce yenilenmiş gibi huzura erersiniz umarım çocuğunuzla birlikte..Sanırım anlaşmalı bosandiniz Nafaka alıyor musunuz kızınız ve kendiniz için
Hakkında hayırlısı olsun canım en azından kurtulmuşsun elindeki miktarı iyi değerlendir. Kızınla güzel bir gelecek diliyorum. İnsan bazen en yakınına bile yük oluyor işte arkadaş olunca da bişey diyemiyorum ama halden anlamak lazım. Belki de hayırlısı budur daha fazla yüz yüze gelmeden bitmiş oldu öyle düşün. Ben çekişmeliye girdim bakalım nasıl bir psikolojik savaş vereceğim bilmiyorum.Aslında aldatılma darp bir dünya şey olduğu için çekişmeli olacaktı. Lakin buna ne maddi gücüm ne zamanım vardı. İstanbula geldim kalacak yer bulamadım. Bir kaç aylık kimse kiraya sözleşme yapmıyor. Babamın da ısrarıyla çocuğu daha çok perişan etme anlaşmalı bitir dön Allaha bırak demesiyle birde gerçekten zor durumda kaldım maddi olarak. Arkadaşımda kaldım ama birde bana sorun. Ona en ufak bir yüküm olmadı, küflü çamaşır astığı odasında yerde yattım kızımla ama yine de suratı 5 karış eve yatmadan yatmaya geldiğimiz halde eve a. Dan ze bütün alışveriş yaptım çocuğunun bezine mamasına kadar faturalarına destek oldum herşeye çalışmıyorum da babamın bana harcamak için verdiği harçlığı ona bitirdim dedim bilinmedik ucuz pansiyon gibi bir yerde kalmaktan güvenli yer kızım için az sabır edeyim. Ama sağolsun yşne de mecbur değildi ama beni umutlandırdı ne olacak bizde kal ev bulamazsan sokakta bırakmam seni dedi. Tavırları çok zalimceydi ben çaresizdim. Ondan artık dayanamadığım için anlaşmalıyla razı oldum kendime nafaka istemedim sadece 50bin tazminat ve çocuğa 750 nafaka. Zamanım ve fırsatım olsaydı üstüne giderdim belki ama o evden biran önce çıkmam için ve babamı da daha fazla üzmemek adına hızlıca bitirdim adli tatil başlamadan