- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.831
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Yok ne kusuru canım benim . Eşim ve gereksiz ailesini görmediğim zamandan beri iyiyim çok şükür . En sonki olaylardan az bunalmıştım bulunduğum şehirden ayrılıp başka bir şehre gitmiştim oradan da dün döndüm çünküsüüü yarın kpss var . Kpss olmasa daha dönmezdim keyfim iyiydi .Dur kızları da etiketleyelim de görsünler clovee @mackali61 @avutsunbahaneler @Passifloraetkisi Miknatiss @alyevav @Minnoskizz @Tavuk_suyu_ Katibin Ruhu Rutky @dlay_32 @Elo9333 @euthrox @Elhan @NilMeSeKer @ibiynentosi @Didem semerci @Nive8 @coldekisimyaci @mrvemuu @Adddrrrr @Milena35 @Suffa066 D dexrex @catlak yumurta @Belkis27 @pina @Louder @Gokyuzummm @Aylakkadin @Umut_2019 @Aysgl07 @yalelli @SMMRR @zorunlunick @Mevsim Yaz @greengirl1 @Nihal Shibuya @derinn95 @Ogungelecek
Rahatsız ettiysek kusura bakmayın hanımlar, nasılsınız?
Mesajların hepsini okumaya çalıştım. Hasta olanlarımız varmış onlara çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Eşi rahatsız edenler varmış onlara bolca sabırlar diliyorum ve sükunetimizi bozmamaya çalışalım lütfen bende buna çabalıyorum haklıyken haksız olmayalım kızlar put gibi olalım bırakın onlar delirsin. Kpss ye girecek olanlarada bolca başarı, zihin açıklığı versin inşallah Allah ım. İş isteyenlerimize iş versin hayırlısıyla inşallah Allah ım. Tatilde olanlara keyifli, huzurlu, mutlu tatiller diliyorum.
Sanırım atladığım kalmadı varsa kusura bakmayın lütfen . Hepinizin kalbinden öpüyorum kızlarcım