Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Kimsenin zoru ile değil de, kadın sessiz sakin, naif, laf dinler yola gelir, e seviyor ve can atıyor diye evlenmiş bence, sevdiği için değil.

Onu başarmalısın çünkü sen kendi kafana taktığınla kalırsın çünkü eşin olacak işine gücüne keyfine bakıyor. O yüzden sende işine gücüne keyfine bakmalısın ki güçlü olasın ve çocuğuna yardım edebilesin. Unutma dünyadaki tek babasız veya babası olupta varlığı işe yaramayan babalar tek bizim çocuklarımızın başında olmayacak. Bu yüzden onlara hem ana hem baba olacağımızın bilincinde olmamız gerekiyor. Sen bunu ne zaman kabullenirsen o zaman daha güçlü olacaksın inan bana. Sonra babaları ister görür ister görmez bizi ilgilendirmeyecek. Elbette zorluk yaşayacağız evet haklısın o açıdan zor olabilir ama işte bunun en az hasarla atlatılmasını sağlamak bizim elimizden inan bana çünkü dediğim gibi tek babasız çocuklar bunlar değil. Karakterlerine de hiç girme açıkçası ben girdim çıkamadım. Ne desen boş bomboş işte söylenecek söz yok kansızlıklarına haklısın. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel anne. Biz güçlü oldukça bu dönemleri iyi atlatacağız inşallah hep böyle düşün

Kimsenin zoru ile değil de, kadın sessiz sakin, naif, laf dinler yola gelir, e seviyor ve can atıyor diye evlenmiş bence, sevdiği için değil.
O da olabilir ama bir kural da değil yani bunlar tahminden öteye geçemez. Sevgi görülebilir bir şey olmadığı için. Sonuç değişmiyor sevse de sevmese de birşeyler bitiyor bazen.

İşte bu koyulttuğum cümle varya bu çok önemli yani bunun detaylarını öğrenmem lazım. Çok teşekkür ederim anladım evet. Ben aslında mahkemeyle süründürme kafasındaydımda birazda ona odaklanmıştım bu yüzden bunun üzerinde çok durmamıştım. Yavaş yavaş hepsini araştıracağım kpss ye gireyim çıkayım da inşallah

İnşallah canım bu süreçte haklarımızı çok iyi bilmemiz çok araştırıp okumamız gerekiyor. Sonra her şey daha güzel olacak. Onu süründürürken bir şekilde sen de yıpranmış olacaksın. Bu yolla daha kolay olacaksa böyle olması daha mantıklı olur hem hak kaybın olmaz hem zamandan tasarruf eder yıllarca uğraşmazsın. Yolumuz açık olsun

Amin canım ya amin

Çok güzel bir soru. Yani, çocuk yapılırken aradaki muhabbetin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Zaten sorunlu bir evlilikte yapılan çocuğa çok yazık oluyor. Malesef sevilmiyor bu çocuklar.
Yaparken gayet muhabbetliydiksorsan anneeee cocuguda bu yapti beni kandrdi çünkü ben Nuri alcoyum bayiltp ırzına geçtim.Neyse sümüklü eski kocamdan bahsedip steyi daha fazla kirletmek istemyrm

Yaparken gayet muhabbetliydiksorsan anneeee cocuguda bu yapti beni kandrdi çünkü ben Nuri alcoyum bayiltp ırzına geçtim.Neyse sümüklü eski kocamdan bahsedip steyi daha fazla kirletmek istemyrm
Bi alemsin kız güldürdün he bence de hepsi bir garip zaten çoğu büyüyememiş, ana kuzusu, dengesiz,yalancı ve iftiracı. Öyle olmasalar bizim gibi pırlanta kalpli kadınları kaybetmezlerdi zaten değil mi

Bi alemsin kız güldürdün he bence de hepsi bir garip zaten çoğu büyüyememiş, ana kuzusu, dengesiz,yalancı ve iftiracı. Öyle olmasalar bizim gibi pırlanta kalpli kadınları kaybetmezlerdi zaten değil mi
Beyinsiz oldukları kesin bak.Oglu rezillikleri yapıyordu anasida ne yapsın ki kaderi buymuş diyordu her şeye ama her şeye .Ya insan bir şeye tek bı seye buda benim hatam demez mi .Bana atarlardı bana atamyincada Allah'a ."Kader utansın "bizim evdeki slogan buydu

Bekar bir erkek kardeşim var küçük daha, benimde oğlum olacak şimdi. Allaha dua ediyorum annem ve ben normal kayinvaldeler olalım kimsenin ahını alıp canını yakmayalım diye.

Bende de şey vardı daha çok "senin yüzünden"
Ben kendi ailemde asla böyle birşey bilmem

Sen çok guclusun canm maseAllah ya .Takdir edyrm .

Suan kendimi çok tuhaf hissettim desem. Hayatımda ilk kez böyle bir sürece girdiğim için mi böyle hissetmem normal mi sizce?
Normal canım ilk sayfalardaki mesajlarımızı okursan hepimizin aynı süreçlerden geçtiğimizi acıları bazen çekip bazen gömdüğümüzü, ama iyi olunacağını bir nebze de olsa anlayabilirsin. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…