- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
-
- Konu Sahibi Eve in Heaven
Eminim olur. Yeter ki isteyelim ❤Amiiiin inşallah hepimizin. Bı 15 yıl da anestezi çalışayım o arada başka bişi bulurum. Kim bilir belki hukuk okurum
Zaten boşanma için hukugu baya bı öğrendim, bı okuması kaldı ,Eminim olur. Yeter ki isteyelim ❤
Ben de klimanın başındayım sabahtan beri nefes alamıyorum sanki kapanıncaHava çok sıcak kızlar ayaklarım yanıyor hep. Suya girip girip yatağa atıyorum kendimi
Geçmiş olsun canım sıkma kendini bir kapı kapanır bir kapı açılır Allah'ın izniyleMerhaba hanımlar. Bende bikac gün önce işten ayrilmak durumunda kaldım. O nedenle boşluğa düştüm psikolojim pek iyi değil şu sıralar. Ülke gündemi de malum olunca..
Rica ederim ne demekDur kızları da etiketleyelim de görsünler @Gozdeyy M mackali61 @avutsunbahaneler @Passifloraetkisi @QuantumPhysics A alyevavMinnoskizz @Tavuk_suyu_ Katibin Ruhu Rutky @dlay_32 @Elo9333 @euthrox Elhan @NilMeSeKer @ibiynentosi @Didem semerci @Nive8 @coldekisimyaci S Sunshine232 @Adddrrrr @Milena35 S Suffa066 @dexrex @catlak yumurta @Belkis27 @pina @Louder @Gokyuzummm A Aylakkadin @Umut_2019 @Aysgl07 @yalelli @SMMRR @zorunlunick Mevsim Yaz @greengirl1 @Nihal Shibuya @derinn95 Ogungelecek
Rahatsız ettiysek kusura bakmayın hanımlar, nasılsınız?
Siz ne sınavı Allah yardımcınız olsun
Amin canim Allah razı olsun kpssSiz ne sınavı Allah yardımcınız olsun
Dur kızları da etiketleyelim de görsünler @Gozdeyy M mackali61 @avutsunbahaneler @Passifloraetkisi @QuantumPhysics A alyevavMinnoskizz @Tavuk_suyu_ Katibin Ruhu Rutky @dlay_32 @Elo9333 @euthrox Elhan @NilMeSeKer @ibiynentosi @Didem semerci @Nive8 @coldekisimyaci S Sunshine232 @Adddrrrr @Milena35 S Suffa066 @dexrex @catlak yumurta @Belkis27 @pina @Louder @Gokyuzummm A Aylakkadin @Umut_2019 @Aysgl07 @yalelli @SMMRR @zorunlunick Mevsim Yaz @greengirl1 @Nihal Shibuya @derinn95 Ogungelecek
Ben de ilk zamanlarıma göre çok daha iyiym o ruh hastasını hayatımdan atmakla ne kadar iyi yaptığımı düşünüp düşünüp mutlu oluyorumDur kızları da etiketleyelim de görsünler @Gozdeyy M mackali61 @avutsunbahaneler @Passifloraetkisi @QuantumPhysics A alyevavMinnoskizz @Tavuk_suyu_ Katibin Ruhu Rutky @dlay_32 @Elo9333 @euthrox Elhan @NilMeSeKer @ibiynentosi @Didem semerci @Nive8 @coldekisimyaci S Sunshine232 @Adddrrrr @Milena35 S Suffa066 @dexrex @catlak yumurta @Belkis27 @pina @Louder @Gokyuzummm A Aylakkadin @Umut_2019 @Aysgl07 @yalelli @SMMRR @zorunlunick Mevsim Yaz @greengirl1 @Nihal Shibuya @derinn95 Ogungelecek
Çok teşekkür ederimSize hemen iyileşeceksiniz diyemiyorum çünkü hemen geçmiyor arkadaşlarımın eşim gelecek daha yemek yapacağım sözleri bile beni nerelere götürüyor bilseniz ama böyle buhranlı zamanlarımda neden böyle olduğunu tekrar aklıma getiriyorum o zaman kendime hak veriyorum iyi günleri değil de yaşanılan olumsuzlukları aklıma getiriyorum böyle böyle daha iyi hissediyor insan hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İnan aklimdasin hep dua ediyorum sanaİnşallah canım,okuyan herkesten dua bekliyorum
Yoo rahatsız etmedinizDur kızları da etiketleyelim de görsünler @Gozdeyy M mackali61 @avutsunbahaneler @Passifloraetkisi @QuantumPhysics A alyevavMinnoskizz @Tavuk_suyu_ Katibin Ruhu Rutky @dlay_32 @Elo9333 @euthrox Elhan @NilMeSeKer @ibiynentosi @Didem semerci @Nive8 @coldekisimyaci S Sunshine232 @Adddrrrr @Milena35 S Suffa066 @dexrex @catlak yumurta @Belkis27 @pina @Louder @Gokyuzummm A Aylakkadin @Umut_2019 @Aysgl07 @yalelli @SMMRR @zorunlunick Mevsim Yaz @greengirl1 @Nihal Shibuya @derinn95 Ogungelecek
Estağfurullah ne rahatsızlığı iyi yaptın ben de karantinadayım covid oldumDur kızları da etiketleyelim de görsünler @Gozdeyy M mackali61 @avutsunbahaneler @Passifloraetkisi @QuantumPhysics A alyevavMinnoskizz @Tavuk_suyu_ Katibin Ruhu Rutky @dlay_32 @Elo9333 @euthrox Elhan @NilMeSeKer @ibiynentosi @Didem semerci @Nive8 @coldekisimyaci S Sunshine232 @Adddrrrr @Milena35 S Suffa066 @dexrex @catlak yumurta @Belkis27 @pina @Louder @Gokyuzummm A Aylakkadin @Umut_2019 @Aysgl07 @yalelli @SMMRR @zorunlunick Mevsim Yaz @greengirl1 @Nihal Shibuya @derinn95 Ogungelecek
Yaaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım ya inşallah ağır değildir semptomlar çok üzüldümEstağfurullah ne rahatsızlığı iyi yaptın ben de karantinadayım covid oldumKarantina bitince boşanma davasını acicam inşallah
Hastanelik bu durumum olmadı çok şükür ama yinede çok zormuşYaaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım ya inşallah ağır değildir semptomlar çok üzüldüm
Pek çok erkekte görüyorum, sevmediği kadından olan çocuğunu da sevmiyor.Arkadaşlar birde benim karaktersiz eşle ayrılalı iki aya yakın zaman oldu .Fakat kendisi bir kere bile evladıni sormadı bir fotograf istemedi.Bu benim canımı çok sıkıyor.İlerdede mi boyle olcak .Farklı şehirlerdeyz ama görmek isteyen bir şekilde görür arar sorar .Bebeğim çok küçük yanında kalamz ama en azından sorabilir nasıl diye