Boşananlar ve Boşanmaya Çabalayanlar

Merhaba hanımlar. Bende bikac gün önce işten ayrilmak durumunda kaldım. O nedenle boşluğa düştüm psikolojim pek iyi değil şu sıralar. Ülke gündemi de malum olunca..
Geçmiş olsun canım sıkma kendini bir kapı kapanır bir kapı açılır Allah'ın izniyle

Bende bugün haftalık iznimi kullandım, Alanya'ya geldik. Çarşamba'dan beri yangınlardan dolayı psikolojim hiç iyi değildi. Biraz moral oldu.

Eklentiler

• 20210731_174046.jpg
    167,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 20210731_141821.jpg
    192 KB · Görüntüleme: 27
  • 20210731_133653.jpg
    119,9 KB · Görüntüleme: 27
Çok teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Yoo rahatsız etmediniz ben aynı...tatildeyim kafa dinliyorum...eş kisisi bazen kafa karistiriyor ama ben kararlıyım, bana yapılanı asla unutmuyorum ...bizim sorunumuz aslında ikimiz arasında değildi ( eşim biraz zor biri evet ama ben kabullenmiştim, ailesi sebep oldu malesef ve büyük haksziliklar yaşadım...o sebepten 1 buçuk yıldır ayrıyız

Arkadaşlar birde benim karaktersiz eşle ayrılalı iki aya yakın zaman oldu .Fakat kendisi bir kere bile evladıni sormadı bir fotograf istemedi.Bu benim canımı çok sıkıyor.İlerdede mi boyle olcak .Farklı şehirlerdeyz ama görmek isteyen bir şekilde görür arar sorar .Bebeğim çok küçük yanında kalamz ama en azından sorabilir nasıl diye

Yaaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım ya inşallah ağır değildir semptomlar çok üzüldüm
Hastanelik bu durumum olmadı çok şükür ama yinede çok zormuş Çok teşekkür ederim canım.Cok dikkat edin lütfen ben hastaneye gitmiştim sanırım ordan kaptım O değil de kafamda artık yapacaklarımi planlanmıştım bugün ehliyet sınavıma girecektim sonra da dava acacaktim her şey alt üst oldu ona çok stres oldum vardır bunda da bı hayır

Pek çok erkekte görüyorum, sevmediği kadından olan çocuğunu da sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…